05 / 05 / 2024

Karaca Home izmir şubesi

Karaca Home izmir şubesi

Karaca Home, şimdi de Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri açılıp kapanabilen ilk alışveriş ve yaşam merkezi Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde yerini aldı.

Evlenmeye hazırlananlar, kaçırırsanız üzülürsünüz! Karaca Home’da yüzde 40’a varan indirim! 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Köklü giyim ve ev ürünleri markalarından Karaca Home’da yüzde 40’a varan oranlarda büyük indirim başladı. İndirimde hangi ürünler var? Kampanya ne kadar sürecek?

Gizem Karaca: İzmir'deyim, köy hayatı yaşıyorum!

Evlenip İzmir'de yaşamaya başlayan Gizem Karaca önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyunca köy hayatını çok sevdiğini anlattı.

17 soruda İzmir Liva Home projesi!

Folkart Yapı imzasını taşıyan projede 169 konut ve 24 iş yeri bulunuyor. İşte 17 soruda İzmir Liva Home projesi....

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

Liva Home İzmir ev fiyatları!

Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Liva Home İzmir projesinde peşin alımlara yüzde 15 indirim uygulanıyor. Liva Home İzmir ev fiyatları 222 bin TL'den başlıyor.

İzmir Liva Home Folkart Evleri satılık!

Liva Home projesinde teslimler 2018 tarihinde yapılacak. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan projede Folkart Yapı imzası bulunuyor...

İzmir Liva Home ev fiyatları!

İzmir Liva Home ev fiyatları 222 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Folkart Live Home projesi Temmuz 2018'de teslim ediliyor...

Liva Home İzmir fiyat!

Liva Home İzmir fiyat listesi 222 bin TL'den başlıyor. Folkart Yapı'nın Liva Home projesinde 169 daire ve 24 iş yerinden meydana geliyor...

Gizem Karaca, Eylül'de İzmir'e taşınacak!

Gizem Karaca, evlilik kararıyla birlikte hayatında nelerin değişeceğini anlatırken Eylül’de evlensiğini ve İzmir’e taşınacağını anlattı. Karaca "Evlenince çalışmamak gibi bir seçeneğim yok. Çalışmazsam bunalıma girerim" dedi.

Tepe Home 2016'nın ilk mağazasını İzmir Mavibahçe AVM'de açtı!

TEPE Home, 2016'da yapacağı mağaza açılışlarının ilkini İzmir Mavibahçe'de gerçekleştirdi ve İzmir'deki mağaza sayısını 2'ye çıkardı. Mağazada bir evin ihtiyacını karşılayabilecek tüm dekorasyon ve mobilya ürünleri satışa sunuluyor.

Karaca Home Point Bornova AVM'de şube açtı!

Karaca Home, şimdi de Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri açılıp kapanabilen ilk alışveriş ve yaşam merkezi Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde yerini aldı.

Karaca Home, Optimum Outlet’te mağaza açtı!

Mağazalaşma projesine hız kesmeden devam eden Karaca Home, 6. mağazasını 29 Eylül’de İstanbul Optimum Outlet’te açtı. Karaca Home, her geçen gün tüketicisine bir adım daha yaklaşmanın sevincini yaşıyor.

English Home Türkiye'deki 250. mağazasını İzmir'de açtı!

Yurt dışında ise 300 mağazaya ulaşan English Home, Türkiye'de 250.mağazasını İzmir Poligon Caddesi'nde açtı. English Home, 2015 yılı sonunda ise yurt içinde ve yurt dışında toplam 400 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Karaca Home izmir şubesi Haberi

Karaca Home izmir şubesi

Karaca Home, şimdi de Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri açılıp kapanabilen ilk alışveriş ve yaşam merkezi Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde yerini aldı. Karaca Home, 2015 ortası itibariyle mağazalaşma çalışmalarını hızlandırarak bu yıl içindeki belirlediği hedefe 8. mağazasıyla ulaşıyor. Karaca Home Point Bornova mağazası tüm hazırlıklar tamamlanarak 560 m2 büyüklüğündeki devasa alanda faaliyete geçti. 


Milliyet Ege



Haber Hürses Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Karaca Home şimdi de Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri açılıp kapanabilen ilk alışveriş ve yaşam merkezi Point Bornova AVM'de. Karaca Home, 2015 ortası itibariyle mağazalaşma çalışmalarını hızlandırarak bu yıl içindeki belirlediği hedefe 8. mağazasıyla ulaşıyor. Eylül ayı itibariyle çalışmalarına başlanan Karaca Home Point Bornova mağazası tüm hazırlıklar tamamlanarak 560 m2 büyüklüğündeki alanda faaliyete geçti. Karaca Home, ev tekstili sektörünün trend belirleyicisi olarak...