15 / 05 / 2024

Karacabey huzurevi projesi

Karacabey huzurevi projesi

Bursa'da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kızılay yetkililerinin yaptığı açıklamanın ardından huzureviyle ilgili önemli gelişmelerin yaşandığından bahsederek, ilçede huzurevi yapılmasıyla ilgili Karacabeylilere müjde verdi.

Karacabey'e huzurevi müjdesi!

Bursa'da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kızılay yetkililerinin yaptığı açıklamanın ardından huzureviyle ilgili önemli gelişmelerin yaşandığından bahsederek, ilçede huzurevi yapılmasıyla ilgili Karacabeylilere müjde verdi.

Gebze Huzurevi Projesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Gebze Huzurevi Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de huzurevi açma projesi meclis gündeminde!

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi mecliste!

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu Huzurevi projesi tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu projelerini denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Fatsa Huzurevi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlara son sürat devam ettiklerini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Fatsa Huzurevi Projesi’nin ihalesinin yapıldığını söyledi.

Manisa’ya Engelli Köyü ve Huzurevi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı son toplantısında Manisa Büyükşehir Belediyesinin 2017 yılı bütçesi görüşüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ayrıca Manisa’ya Engelli Köyü ve Huzurevi Projesi yapılacağının da müjdesini verdi.

Kartal Belediyesi'nin huzurevi projesi hızla ilerliyor!

Kartal Belediyesi’ne ait Yaşlı Bakım ve Huzurevi binasında ve Kartal’da bulunan iki yapı bloğunda led aydınlatma, izolasyon, solar panel ve mekanik sistem iyileştirmelerini içeren enerji verimliliğine yönelik uygulamalar yapılıyor.

Burdur'a Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi geliyor!

Burdur’da uzun bir süredir gündemde olan yeni Huzurevi projesi hayata geçiyor… Burdur’a kazandırılacak olan 100 kişilik Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi, yatay mimari anlayışı ile inşa edilecek.

Anamur Huzurevi Projesi için mimari tasarımlar yapıldı!

Tuğrul Ayhan ve yönetim kurulu üyeleri ile vakıf kuruluşunda görev alanların katıldığı toplantıda konuşan Prof. Dr. Hasan Şener, dernek ve belediyenin de katılımıyla mimari avan projelerin tamamlandığını söyledi.

Bursa Karacabey'de kent meydanı projesi hayata geçiyor!

Bursa Karacabey'e kent meydanı yapılıyor. İlçenin çehresini değiştirmeyi hedefleyen Karacabey Belediyesi, 20 yıl önce yapılan Hükümet Konağı'nın arkasındaki otoparkın yerine, ilçeye nefes aldıracak yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Bursa Karacabey'de otoyol güzergahı anlatılacak!

Karacabey Belediyesi, Türkiye tarihinin en büyük yatırım hamleleri arasında gösterilen İstanbul-Bursa-İzmir Otoyol Projesi'nin ilçe sınırları içerisinde kalan güzergâhında yer alan parsellerle ilgili değerlendirme toplantısı düzenliyor.

Bursa Orhangazi'deki huzurevi öğrenci yurdu oluyor!

Bursa Orhangazi'de eski belediye başkanı Yusuf Korkusuz döneminde inşa edilen ancak atıl vaziyette kalan huzurevi binasının öğrenci yurduna dönüştürülmesi projesi ile ilgili çalışmalar sürüyor.

Karacabey huzurevi projesi Haberi

Karacabey huzurevi projesi

Bursa Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ile birlikte Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan ve şube yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Kızılay Karacabey Temsilcisi Ahmet Kırmızı da yer aldı. Düzenlenen ziyaretin en önemli başlığı ise Karacabey’de Kızılay tarafından yapılması planlanan huzurevi oldu. Daha önceki belediye yönetimince, Tavşanlı Mahallesi’nde yer alan 7 dönümlük arazi yeşil alan olarak plan değişikliği yapılmıştı. Daha sonra geçtiğimiz süre sonrasında Kızılay ile tekrar diyalog kurularak plan değişikliğine gidilmesi için mutabakata varılırken,bölgede huzurevi yapılması hakkında prensipte anlaşmaya varıldı.  Başkan Ali Özkan, Karacabey’de vatandaşların özlemle beklediği huzurevi hakkında önemli gelişme kat ettiklerini açıkladı. 

YÜREĞİ KARACABEY İÇİN ATAN HERKESLE İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan,‘üçlü olsun güçlü olsun’ formülü ile Karacabey Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi...