15 / 06 / 2024

Karacabey sosyal tesisine kavuştu

Karacabey sosyal tesisine kavuştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezinin yanı sıra ilçelere de kazandırılan sosyal tesislerin 53.’sü, Karacabey’de vatandaşların hizmetine açıldı. Kapalı tesis 250 metrekare olarak genişletildi.

TOKİ Bursa Karacabey 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 12 soruda TOKİ Bursa Karacabey!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Karacabey projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Bursa 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Silivri Değirmenköy Stadı sosyal tesise dönüşecek!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Değirmenköy'de inşa edilen stadın yaşam merkezi olacak bir sosyal tesisine dönüşeceğini dile getirdi. 

TJK’nın Karacabey’deki idman merkezi için geri sayım başladı!

Yapım çalışmaları süren Türkiye Jokey Kulübü’nün Karacabey’deki idman merkezi için geri sayım başladı. TJK’nın yeni tesisine verilecek isim ortaya çıktı.

Isparta'ya sosyal konut müjdesi!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bölgede sosyal konuttan sıvı atık tesisine kadar birçok yatırımın inşa edileceğini söyledi.

Bursa Karacabey'de Sosyal Hizmet Merkezi açılacak!

Bursa Karacabey Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Bursa İl Müdürlüğü iş birliğiyle Sosyal Hizmet Merkezi açılacak.

Bursa Karacabey’e kültür merkezi inşa edilecek!

Bursa’yı modern hizmetleriyle geleceğe taşıyan Büyükşehir Belediyesi, Karacabey İlçesi’ndeki Atatürk Kültürparkı’nda, ilçenin sosyal, kültürel ve sanatsal yaşamına hitap edecek bir kültür merkezi kazandıracak.

Düzce Eftenia Otel sosyal tesis olacak!

Eftenia Oteli'nin sosyal ve turizm tesisine dönüştürülmesine ilişkin çalışmalar başlatıldı. Düzce belediyesi bunun için fizibilite çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Bursa Karacabey'deki eski cezaevi park oluyor!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde eski cezaevi park oluyor. Karacabey Belediyesi tarafından eski cezaevi yıkılarak, sosyal donatı alanları, çocuk Oyun parkları ve otoparkın yer alacağı yeni bir cazibe merkezi haline dönüştürülecek.

Karacabey Engelsiz Yaşam Merkezi açılışa gün sayıyor!

Modern belediyecilik hamlelerini kararlılıkla sürdüren Karacabey Belediyesi, ilçedeki engelsiz yüreklerin sosyal ve kültürel açıdan çok daha fazla imkâna kavuşacağı, 'Engelsiz Yaşam Merkezi'ni yakın bir zamanda hizmete açmaya hazırlanıyor.

Karacabey sosyal tesisine kavuştu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezinin yanı sıra ilçelere de kazandırılan sosyal tesislerin 53.’sü, Karacabey’de vatandaşların hizmetine açıldı. Kapalı tesis 250 metrekare olarak genişletildi.

Bursa Karacabey Engelsiz Yaşam Merkezi şekillendi!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde yapılması planlanan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin projesi şekillendi. Engelsiz Yaşam Merkezi’nin içerisinde sosyal yaşam alanları, kantinler, sosyal ve kültürel programlar ile atölyelerin yer alacağını ifade edildi.

Bursa Karacabey Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Karacabey’e yaptığı sosyal tesis kurban bayramının ikinci günü hizmete giriyor. Karacabey’e yapılan tesisi yerinde inceleyen BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, açıklamada bulundu.

Bursa Karacabey'de sosyal tesis yapılıyor!

Bursa'nın Karacabey ilçesinde son yıllarda turizm bölgesi olma yolunda hızla yol kat eden Eskikaraağaç Mahallesi'ne Karacabey Belediyesi tarafından sosyal tesisler ve göl çevre yolu yapılıyor.

Karacabey sosyal tesisine kavuştu Haberi

Karacabey sosyal tesisine kavuştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezinin yanı sıra ilçelere de kazandırılan sosyal tesislerin 53.’sü, Karacabey’de vatandaşların hizmetine açıldı.


Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin tüm ilçeleriyle birlikte Bursa’yı daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında kent merkezinde takdir toplayan sosyal tesislere Karacabey ile bir yenisi daha eklendi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, açılış töreninde yaptığı konuşmada, kente değer katan sosyal tesislerin bir bir Bursa’nın tüm ilçelerine kazandırıldığını söyledi.


Bursa’nın tüm ilçelerinin en güzel hizmetlerle buluştuğunu ifade eden Başkan Altepe, “Tüm ilçelerimizi daha kaliteli yaşam alanlarıyla buluşturma hedefiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bursa’da çok beğenilen ve takdir kazanan sosyal tesisleri ilçelerimize de kazandırıyoruz. Karacabey’de parkta bulunan atıl binalar ile göleti değerlendirerek buraya rekreasyon alanları ve çevre düzenlemeleriyle birlikte güzel bir tesis kazandırdık. BURFAŞ tarafından...