21 / 05 / 2024

Karacaören Hes 10 talipli

Karacaören Hes 10 talipli

Karacaören hidroelektrik santrallarının özelleştirme ihalesi için 10 katılımcı başvurdu. Özelleştirme idaresi Başkanlığından (ÖİB) yapılan yazılı açıklamada ihaleye katılmak isteyen firmalar açıklandı.

O ildeki konut imarlı 24 arsa satışa sunuluyor! 189 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan 24 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kayseri'deki arsalar için satış ihalesi ne zaman yapılacak? 

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Hayri Özaygün tarafından kuruldu.

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Altındağ Belediyesi başkentte iki arsa satacak! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Karacaören ve Kale mahallelerinde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep'te 26 bin metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Motto Çanakkale satışta! Yeni proje! 

Motto Çanakkale, Celaloğlu İnşaat imzasıyla Çanakkale Karacaören'de inşa ediliyor. 2 etap şeklinde yükselen projede toplam 184 adet konut yer alıyor. Peki Motto Çanakkale'de hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Btn44 İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btn44 İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Bitane tarafından kuruldu.

Opel Combo Life'a 15 bin TL zam geldi, bu fiyatları gören inanamadı! 0 faizli Combo Life 10 Şubat 2023 fiyat listesi!

Opel Combo Life'a 15 bin TL zam geldi, bu fiyatları gören inanamadı. Peki Opel Combo Life'ın Şubat 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte 0 faizli Combo Life 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Fiat Egea Hatchback'in 10 bin TL indirimli fiyatlarını gören inanamadı! İşte Egea Hatchback 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Fiat Egea Hatchback'in 10 bin TL indirimli fiyatlarını gören inanamadı! Peki Fiat Egea Hatchback'in Şubat 2023 fiyatları ne kadar? İşte Egea Hatchback 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ankara Büyükşehirden büyük fırsat! Bu ilçelerde 10 konut ve 1 dükkan satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Mamak ve Keçiören'de 10 konut ve 1 dükkan satacak. Söz konusu ihale 19 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Belediyeden büyük fırsat! O ilde KDV'den muaf 11 adet dükkan satacak!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Karacaören'de yer alan 11 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. 

Forum Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forum Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Köseoğlu tarafından kuruldu.

Karacaören Hes 10 talipli Haberi

Karacaören Hes 10 talipli

Karacaören hidroelektrik santrallarının özelleştirme ihalesi için 10 katılımcı başvurdu. Özelleştirme idaresi Başkanlığından (ÖİB) yapılan yazılı açıklamaya göre, Elektrik Üretim AŞ'ye ait, Karacaören 1 ve Karacaören 2 hidroelektrik santralları ile bu santrallar tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine katılmak Önyeterlilik ve teklif için başvuran katılımcılar şirketler şunlar: Gül Enerji Elektrik Üretim, Tayftırlar Enerji Elektrik Üretim, GAMA Enerji, Sanko Tekstil, Pamuk Ortak Girişim Grubu, Batıçim Enerji, Burdur Güçbirliği-Aytaş Akın Mermer-DünyaTaş Madencilik OGG, Bereket Enerji-Ecetaş İnşaat OGG, Ic İçtaş, Mutlucan Tuz Madencilik-Şenol Mutlu Ortak Girişim...