28 / 04 / 2024

Karacasu Park ne zaman bitecek

Karacasu Park ne zaman bitecek

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’ya kazandırılacak Karacasu Park Projesi, bugün ihaleye çıkıyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “14 dönümlük alanda hayata geçireceğimiz yeni yaşam alanı Akyazımıza hayırlı olsun” dedi.

Karacasu Park 20 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ihale tarihini verdi. Toçoğlu, “Proje tamamlandı; onay alındı. Sırada ihale var demiştik. Karacasu Park için 20 Ekim Salı günü ihaleye çıkıyoruz. Akyazı ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Zam geldi yeni tarifeler peş peşe güncellendi! Yeni İSPARK otopark ücreti kaç lira? İSPARK'ta 1 saat park ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı toplantısından zam kararı çıktı. Bu kapsamda İSPARK otopark ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 57 arasında zam yapılacağı kararlaştırıldı. Peki, Yeni İSPARK otopark ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar

Taksim Gezi Parkı ne olacak?

Taksim Gezi Parkı’nın İBB'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün Gezi Parkı için yeni projeler hayata geçireceği iddia edildi.

İzmir İstinye Park ne zaman açılacak?

İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinye Park projesinin Mayıs 2020'de hizmete açılması planlanıyor. Proje Orjin Grup imzası taşıyor.

Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Deluxia Park Residence projesi 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. Peki Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Vadistanbul Park ne zaman tamamlanacak?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen Vadistanbul Park projesinde 12 ay sıfır faizle, 36 ay 0,50 faizle, 120 ay 0,86 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyrantepe Vadistanbul Park projesinde fiyatlar 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Karşıyaka Nergiz Parkı ne zaman açılacak?

Karşıyaka Belediyesi, Nergiz Parkı’nı sil baştan yeniliyor. Sıradan bir parktan öte; hem çocuklar hem de yetişkinler için modern bir sosyal yaşam alanına dönüşecek olan park, Ramazan Bayramı’nın ardından törenle hizmete açılacak.

Niğde Çiftehan Kür Parkı ne zaman tamamlanacak?

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Çiftehan Kür Parkı Projesini meclise taşıdı. Gürer, hazırladığı soru önergesini Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a iletti..

Akyazı Karacasu Park Projesi’nin yüzde 70'i tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’da inşa çalışmaları devam eden Karacasu Park Projesi’nde incelemelerde bulundu. Projenin yüzde 70'i tamamlandı...

Aksaray Gençosman Parkı'nın açılışı için geri sayım başladı!

Aksaray'ın Cumhuriyet Mahallesinde 180 Bin Metrekare alan üzerine kurulan Gençosman Parkı'nın açılışı için geri sayım başladı. Peki Gençosman Parkı ne zaman açılacak?

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde son durum!

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “16 ilçe grup yollarının yanı sıra, şehir merkezi ve ana arterlerde kapsamlı bir dönüşüm çalışması başlattık" dedi

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde sona gelindi!

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde devam eden çalışmaları değerlendiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Projemiz içerisinde yer alan Kültür Merkezi’nin imalat çalışmalarında sona geldik" dedi

Karacasu Park ne zaman bitecek Haberi

Karacasu Park ne zaman bitecek


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Akyazlılara müjdesi verilen Karacasu Park Projesi, 20 Ekim Salı günü ihaleye çıkıyor. Ömercikler Mahallesi’ndeki 14 dönümlük alanda hayata geçirilecek projenin hayırlı olmasını temenni eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’ya verilen sözlerin bir bir yerine getirileceğini ifade etti.


Sözler Tutuluyor

Başkan Toçoğlu, “Her zaman ifade ediyoruz: Akyazı her zaman bizim yanımızda oldu, desteğini gösterdi. Biz de sosyal donatıları yüksek bir alanı hemşerilerimizin kullanımına sunmak için yola çıktık. Proje hazırlandı, ihale hazırlıkları da sonlandı. İnşallah ihalenin ardından ilk kepçeyi vuruyoruz. Şunu da eklemek istiyorum: Akyazı için neyin sözünü verdiysek bir bir hayata geçireceğiz. Karacasu Park şehrimize ve ilçemize şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.


Yeni Buluşma Noktası

Akyazı Ömercikler Mahallesi’ndeki 14 dönümlük alanda hayata geçirilecek yeni yaşam alanı...