12 / 05 / 2024

Karadağ Budva marina

Karadağ Budva marina

Bugüne kadar Türkiye, Hırvatistan ve Yunanistan’da sahip olduğu 10 marina ile hizmet veren D-Marin, son hamlesini Karadağ Budva’da bulunan Dukley Marina’yla yönetim anlaşması imzalayarak yaptı.

Sera Group'tan Karadağ'a 100 milyon dolarlık yatırım! 

Sera Group'tan Karadağ'da 100 milyon dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Şirket, Budva'da denize sıfır otel ve rezidans yapacak. 

Porto Budva Kompleks karlı yatırım imkanı sunuyor!

Porto Budva Kompleks'ten inşaat işlemleri devam eden daire satın alırsanız, Karadağ'da uygulanan yüzde 3 alım-satım vergisinden muaf olabilirsiniz. Ayrıca projeden satın aldığınız dairenin alanına değil arsa payına da sahip olabiliyorsunuz.

Türk şirketinin Budva’daki otel projesine engel!

Karadağ’ın en önemli tatil merkezlerinden olan Budva’ya yatırım yapmak isteyen Türk şirketine belediye engel oldu.

Kapalıçarşı esnafı, Budva'ya taşınıyor!

Kapalıçarşı esnafının bir bölümünün maliyetin artması üzerine Karadağ'ın önemli turistik merkezleri içerisinde yer alan Budva'ya taşınıyor...

Portonovi Marina’yı ‘D-Marin’ işletecek!

Marina ve yatçılık sektöründe faaliyetlerini sürdüren D-Marin, Karadağ’da bulunan Portonovi Marina’nın işletmeciliğini üstlendi.

Ofton İnşaat, Karadağ Budva’da karma proje yapacak!

Ofton İnşaat, Karadağ Budva’da içinde otelin de olduğu karma bir proje yapmaya hazırlanıyor. ‘Karadağ’da Türk misyoner gibi çalışacağız’ diyen Ofton İnşaat Eşbaşkanı İsmail Altun, araziyi ABD’li ve Rus yatırımcıdan kaptıklarını söyledi.

Setur Yunanistan’da 2 marina daha işletecek!

Akdeniz’in en büyük marina zincirlerinden olan Setur, Yunanistan’da biri ana karada diğeri adalarda 2 marina daha işletmek için girişimlere başladı. Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, “Akdeniz çanağındaki tüm fırsatları değerlendiriyoruz” dedi.

Doğuş Grubu Karadağ'da marina yatırımı yapacak!

DOĞUŞ Grubu’na bağlı D-Marin, Doğu Akdeniz Çanağı’nda bölgesel lider olma hedefiyle girdiği marinacılık sektöründeki atılımlarına hız kesmeden devam ediyor.

D-Marin Karadağ ile marina sayısını 11'e yükseltti!

Bugüne kadar Türkiye, Hırvatistan ve Yunanistan’da sahip olduğu 10 marina ile hizmet veren D-Marin, son hamlesini Karadağ Budva’da bulunan Dukley Marina’yla yönetim anlaşması imzalayarak yaptı.

Doğuş Grubu'ndan Karadağ'a marina yatırımı!

Türkiye, Hırvatistan ve Yunanistan’da sahip olduğu 10 marina ile hizmet veren D-Marin, son hamlesini Karadağ Budva’da bulunan Dukley Marina’yla yönetim anlaşması imzalayarak yaptı.

Doğuş Grubu rotayı Karadağ'a çevirdi!

Hırvatistan ve Yunanistan'da yat limanı işleten Doğuş Grubu, şimdi de dümeni Karadağ'a çevirdi. Doğuş Grubu, Karadağlı Stratex firmasına ait Marina Budva için masaya oturdu.

West Wall Marina Villaları fiyatlar!

Villaların teslimlerinin hemen gerçekleştiği West Wall Marina Villaları fiyatlar metrekare bazında 1,800 dolardan başlangıç gösteriyor. Proje, karada 300, denizde ise 600 tekneye ev sahipliği yapacak...

West Wall Marina Villaları fiyat bilgileri!

Karada 300, denizde ise 600 tekneye ev sahipliği yapan West Wall Marina Villaları fiyat bilgileri dahilinde villalar metrekaresi 1,800 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Karadağ Budva marina Haberi

Karadağ Budva marina

Doğuş Grubu’na bağlı D-Marin, Doğu Akdeniz Çanağı’nda bölgesel lider olma hedefiyle girdiği marinacılık sektöründeki atılımlarına devam ediyor. Bugüne kadar Türkiye, Hırvatistan ve Yunanistan’da sahip olduğu 10 marina ile hizmet veren D-Marin, son hamlesini Karadağ Budva’da bulunan Dukley Marina’yla yönetim anlaşması imzalayarak yaptı. Bu anlaşma ile uzun yıllardır marinacılık sektöründe edindiği deneyim sayesinde D-Marin ilk kez bir marinanın işletmeciliğini üstlenmiş oldu. Grup böylece Doğu Akdeniz Çanağı’ndaki en büyük marina zinciri olarak toplamda 8 bin 770 yat kapasitesi ile hizmet vermeye...