10 / 05 / 2024

Karadağ İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Karadağ İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Karadağ İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Umut Karadağ imzasıyla kuruldu.

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Karadağ ve Osman Atay Kurt tarafından kuruldu.

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Hasan Karadaş ve Muhammet Enes Karabul tarafından kuruldu.

Kalitem İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalitem İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bahattin Karadağ, Mesut  Avcı , Sait Avcı tarafından kuruldu.

Konsept Md Mimarlık İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Konsept Md Mimarlık İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Douaa M. Alı Muthane ve Mustafa Karadağ ortaklığında kuruldu.

Archidynamics Mimarlık Ve Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Archidynamics Mimarlık Ve Teknoloji Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İlker Karadağ tarafından kuruldu. 

Karadağ İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Umut Karadağ imzasıyla kuruldu.

2 KA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 KA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haydar Ali Karadağ ve Rabiye Araz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Eyüp, Düğmeciler Mahallesi'nde kuruldu.

Kalitem Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalitem Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bahattin Karadağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran 2014 tarihinde Üsküdar, Azizmahmut Hüdayi Mahallesi'nde kuruldu.

Güzelevim Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzelevim Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Kemal Karadağ, Serkan User tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Şubat'ta kuruldu.

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Karadağ İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Karadağ İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Karadağ İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Umut Karadağ imzasıyla kuruldu. 


Karadağ İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ŞİRKET KONUSU; 1-) Her türlü inşaat taahhüt işleri konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektör ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel...