18 / 05 / 2024

Karadeniz Soğuksu ve Yeni Mahalleleri

Karadeniz Soğuksu ve Yeni Mahalleleri

Karadeniz Bölgesi'nin en büyük kentsel dönüşümüne imza atan Canik Belediyesi, Soğuksu ve Yeni Mahallelerde dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı.

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan şok açıklama: Doğu Karadeniz'de 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı var!

Gümüşhane'de peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Doğu Karadeniz'de deprem tehlikesinin, dünden daha fazla artmış olduğunu ve bölgede 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığına dikkati çekti.

Beykoz Soğuksu ve Acarlar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Soğuksu Ve Acarlar Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Days İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Days İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Soğunç ve Yasemin Aydın ortaklığında kuruldu.

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Eser Soğle ve Yunus Yasin Bostancı ortaklığıyla kuruldu.

Domates, patates, salatalık, soğan ve marul fiyatlarına yüzde 25 indirim! Dip fiyatlar hemen sepete ekleyin!

Migros, meyve, sebze, açık kuruyemiş ve baharat ürünlerinde yüzde 25 İndirim yaptığını duyurdu. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

Soğan fiyatları 30 TL'ye fırladı! Bakan Nebati soğan fiyatlarının ne zaman düşeceğini açıkladı! 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, son dönemde hızla yükselen soğan fiyatlarıyla ilgili bir canlı yayında konuştu. Bakan Nebati, Tarım Bakanlığı ile birlikte soğan ve patates üretiminde fiyatları düşürmek için bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı.  İşte haberin ayrıntıları...

Sıcak hava tarlaları da vurdu! Soğan fiyatı 4 katına çıktı

Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan: Soğan ve patates ücretleri son zamanlarda neredeyse 3-4 kat çıktı. Fiyatların bu denli çıkmasının sebebini ise havaların mevsim normalleri üzerinde seyretmesi oldunu söyledi.

Dijitsu Sıcak- Soğuk Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin ve iş yerlerinin vazgeçilmezi su sebili aynı anda sıcak ve soğuk su elde etme açısından pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Soğutma ve ısıtma gücü yüksek tasarıma sahip Dijitsu su sebili elimin altında sıcak ve soğuk suyum olsun diyenlerin tercihi. Peki su sebilinin özellikleri neler? 

Antalya Hali'nde fiyatlar düştü! Patates, biber domates, kuru soğan ne kadar? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi...

Antalya Hali'nin sebze ve meyve fiyat listesi açıklandı. Peki halde Patates, biber domates, kuru soğan ve diğer sebze meyve çeşitleri ne kadar? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi...

Carrefoursa'da levrek, çipura, soğan ve patateste yüzde 50'ye varan indirim! Yetişen alır! 30 Aralık 2022 fiyat listesi

Carrefoursa'da seçili sebze, meyve ve balık ürünlerine yüzde 50'ye varan indirim kampanyası başladı. Peki, Carrefoursa'da hangi ürünler ne kadar indirime girdi? İşte 30 Aralık 2022 fiyat listesi...

Antalya Hal fiyatları yayımlandı! Patates, domates, soğan ne kadar? 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 29 Aralık 2022 fiyatları yayımlandı. Peki, halde, patates, domates, kestane, soğan ve diğer sebze meyve çeşitleri ne kadar? İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Karadeniz Soğuksu ve Yeni Mahalleleri Haberi

Karadeniz Soğuksu ve Yeni Mahalleleri

İki mahallede toplam 256 dönüm alanda kentsel dönüşüm projesi yürütecek olan belediye, Emlak Konut aracılığı ile ilçeye bölgenin en lüks yaşam alanını inşa edecek.

Toplam 383 dönüm alanda 2 bin 688 konuttan oluşan Kuzey Yıldızı Projesi ile Karadeniz Bölgesi’nin en büyük kentsel dönüşümüne imza atan Canik Belediyesi, hurdacıların da içinde yer aldığı Yeni Mahalle’de dönüşüm çalışmalarını sürdürürken, Soğuksu Mahallesi Kentsel Dönüşüm Çalışmaları sürecini yeniden başlattı. 81 dönümü Yeni Mahalle, 175 dönümü ise Soğuksu Mahallesi olmak üzere toplam 256 dönüm alanı kapsayan dönüşüm çalışmaları kapsamında, Samsun Türkiye’de örnek bir yaşam alanına kavuşacak.


TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK PROJE

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, kentsel tasarım işlerini yürüten müşavir firmanın yetkilileri ile makamında toplantı yaptı. Başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin de yer aldığı toplantıda Yen...