29 / 04 / 2024

Karaderili grup termal otel projeleri

Karaderili grup termal otel projeleri

İlk termal yatırımını, Kütahya 'daki Emet Thermal Resort & Spa 'yla yapan şirket, Yalova ve Balıkesir 'de iki termal tesisin inşaatına başladı. 100 milyon euro harcayacağı belirlendi.

Karaderili Şirketler Grubu Terma Garden projesine start verdi!

Karaderili Şirketler Grubu'nun Yalova'daki ikinci yatırımı olan Terma Garden, 40 milyon dolar maliyetle hayata geçirilecek. Terma City'e gelen yoğun taleple Terma Garden projesine start veren grup, bu yatırımla termal turizmindeki iddiasını taçlandırmayı planlıyor. 

Darıca Termal Grup projesi yargıya taşınıyor!

CHP Darıca İlçe Örgütü, Termal Grup projesini yine yargıya taşıyacak. Başkan Gürer Yıldırım projenin Darıca için aslında bir fırsat olduğunu ancak belediye yönetiminin değerlendiremediğini söyledi.

Yalova’ya 500 milyon dolarlık yatırım!

Yalova’da termal oteli bulunan Karaderili Grup, şimdi de otelin etrafındaki 250 dönümlük konut yatırımına hazırlanıyor. 500 milyon dolarlık Terma City projesinde 1.600 lüks konut bulunacak. 

Yalova Termal Palace 2018 başında açılıyor!

Karaderili Şirketler Group’un, 180 milyon dolarlık yatırım bedeli ile 2014 yılında temelini attığı 2 bin 200 yatak kapasiteli Yalova Termal Palace 2018 başında açılıyor.

Yalova Termal Palace'ın rezervasyonu şimdiden tamamlandı!

Yalova Termal Palace ‘ın 2200 odasının rezervasyonu şimdiden tamamlandı. 2016 yılının başında otelin pazarlaması için özellikle Avrupa, Türkiye Cumhuriyetleri ve Ortadoğu’da 15 ayrı satış ofisleri kuran Karaderili bu çalışmasının meyvesini toplamaya başladı.

Karaderili Grup'tan Yalova’ya 5 yıldızlı 2.200 yataklı otel!

Yalova’ya 5 yıldızlı 2.200 yataklı yeni bir otel geliyor. Karaderili Grup Başkanı Orhan Karaderili, otelde yılda 700 bin yabancı turist ağırlayacaklarını söyledi.

Termal Grup'un Darıca Emek'te yapacağı proje tartışma yarattı!

Darıca Belediyesi’nin Haziran Meclisi bir hayli gergin geçti. Emek Mahallesi’nde Termal Grup tarafından yapılmak istenen projeye CHP Grubu sert tepki gösterdi. Başkan Şükrü Karabacak ile CHP’liler arasında sert polemikler yaşandı.

Armutlu Armodies Termal Park fiyat listesi!

Kuran Grup tarafından inşa edilen Armodies Termal Park projesinde devremülkler 1 hafta süreyle satılıyor. Fiyatlar sezona göre değişiklik gösteriyor...

İzmir Çeşme Ilıca'daki termal tesis tekrar halka açılacak mı?

Ilıca’da Atatürk’ün kaldığı Rasim Palas Oteli’nin karşısındaki termal tesis kaderine terk edildi. 15 yıl önce Çeşme Belediyesi tarafından mühürlenen tesisten kimse faydalanamazken, bir grup vatandaş suç duyurusunda bulundu

Göral Termal Grup İnşaat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Göral Termal Grup İnşaat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Şakir Göral Yönetim Kurulu Başkanlığında 100 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kartal, Orta Mahallesi, Güzelgün Sokak'ta kuruldu.

Yalova Termal Palace'ın apart bölümü tamamlandı!

Türkiye, etrafındaki savaşlar ve krizlere rağmen yabancıların gözdesi olmaya devam ediyor. Yalova’nın Akköy ilçesinde Karaderili Grup tarafından yapılan projenin apart etabı tamamlandı.

Nevşehir Kozaklı'daki termal otel 30 Ağustos'ta açılıyor!

Kayseri'de her yıl vergi rekortmenleri listesinde yer alan Sel Yapı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Temur Selman, Kozaklı'daki termal oteli 30 Ağustos tarihinde hizmete açacaklarını söyledi.

Bursa İpekiş fabrikası termal kür merkezine dönüşecek!

Bursa’nın termal kaynaklarının değerlendirmeyi amaçlayan Tarman Grup bünyesindeki İpekiş, eski fabrikasını ipek koza formunda bir termal kür merkezine dönüştürüyor. İpekiş, bu yatırıma 95 milyon lira harcayacak.

Karaderili grup termal otel projeleri Haberi

Karaderili grup termal otel projeleri

İlk termal yatırımını, Kütahya'daki Emet Thermal Resort&Spa'yla yapan şirket, Yalova ve Balıkesir'de iki termal tesisin inşaatına başladı. Karaderili Şirketler Grubu Acente ve Bayii Koordinatörü Deniz Derelli, "Yalova'daki tesis için 55 milyon, Balıkesir'deki için de 40 milyon euro yatırım yapacağız. Her iki tesis için yaklaşık 100 milyon euro harcayacağız"...