21 / 05 / 2024

karakaş atlantis

karakaş atlantis

Altın Sektörünün Önde Gelen Markası Karakaş Atlantis 11. Şube Müdürlüğünü Gaziantep'te açıyor...

Togg CEO'su Gürcan Karakaş'tan yeni müjde

Togg'un CEO'su Gürcan Karakaş, firmanın C segmenti yeni binek modelinin ne zaman piyasaya sürüleceğini açıkladı. İşte detaylar...

Atlantis Bahçem yüzde 50 peşin, kalanını krediyle ödeme fırsatıyla satışta! 

Atlantis Bahçem projesinde yüzde 50 peşin kalanı sene sonuna taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Atlantis Bahçem'de konut fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili merak edilenler...

Mesut Karakaş kimdir?

Halkbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Karakaş kimdir? Mesut Karakaş kaç yaşında? Mesut Karakaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Togg CEO'su Gürcan Karakaş açıkladı! Mayıs ayında 1000'in üzerinde araç teslim edilecek!

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, Mayıs ve Haziran ayında üretimin artırılacağını söyleyerek, Mayıs ayında 1000’in üzerinde aracın teslim edileceğini açıkladı.

Atlantis İnvest İnşaat Pazarlama Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Atlantis İnvest İnşaat Pazarlama Gayrimenkul Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zakaria Tebbal tarafından kuruldu.

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Karakaş ve Yusuf Karakaş ortaklığında kuruldu.

Öz Karakaş İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karakaş İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün  Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bilgen Türk ve Fehmi türk ortaklığında kuruldu.

Atlantis Riva İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlantis Riva İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Dursun tarafından kuruldu.

ebebek, Atlantis AVM'de yeni mağaza açtı!

Bebeklerin günün her anında rahat ve mutlu hissetmelerini sağlayacak uygun fiyatlı ve kaliteli ürün portöyüne sahip ebebek, Ankara’daki 13. Mağazasını Atlantis AVM’de açtı...

Atlantis Creatıve Kent Mobilyaları Anonim Şirketi kuruldu!

Atlantis Creatıve Kent Mobilyaları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Bozkuş tarafından kuruldu.

Atlantis Royal Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlantis Royal Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özcan tarafından kuruldu...

Atlantis Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlantis Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Cedimoğlu ve Hüseyin Emrah Özbaş ortaklığında kuruldu. 

Karakaş Zemin Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakaş Zemin Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Karakaş tarafından kuruldu. 

karakaş atlantis Haberi

karakaş atlantis


Altın Sektörünün Önde Gelen Markası Karakaş Atlantis Şimdi De Doğu Ve Güneydoğu Anadolu’yu Fethetmeye Hazırlanıyor.


Altın sektörünün liderlerinden Karakaş Atlantis, Türkiye’nin dört bir yanında şube müdürlükleri açarak sahip olduğu kapsama alanını genişletmeye devam ediyor. İzmir, Antalya, Denizli, Alanya, Konya, Kayseri, Ankara, İstanbul, Ordu ve Kemeraltı’ndan sonra Gaziantep’te açacakları 11. Şubeleri ile Türkiye’nin doğu kısmına da yakından hizmet vermeye başlayacak.

43 yıldır kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren ve geçen yıl halka arz olan Karakaş Atlantis, Türkiye’nin daha çok noktasına ulaşabilmek için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yapılan alt yapı ve fizibilite araştırmalarına göre sipariş ve teslimat hızını ön planda tutam Karakaş Atlantis bu anlamda gerekli bulduğu bölgelerde şube müdürlüklerini her geçen gün artırmayı hedefliyor.


Türkiye’nin birçok önemli şehrinde şube müdürlükleriyle toptan altın satışlarını gerçekleştiren Karakaş...