03 / 05 / 2024

karakaşlar group Bamboo Nazilli açılış

karakaşlar group Bamboo Nazilli açılış

Yusuf Kemal Karakaş, son yıllarda Türk perakende ve Avm sektöründe en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. Karakaşlar Group' 9'uncu AVM projesini Nazilli'de hayata geçiriyor..

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Aydın ortaklığında kuruldu.

Ünsal Group'tan döviz bozdurana 20 bin lira indirim!

Ankaralı inşaat firması Ünsal Group, döviz bozdurana yeni projesindeki ev satışlarında 20 bin lira indirim uyguluyor. 

Yücelen Group İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücelen Group İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.

Dağ Mühendislik'ın ajansı MODD/group oldu!

Yeni nesil ajans MODD/group, müşteri portföyüne Dağ Mühendislik’i ekledi.  MODD/group, 8 bini aşkın konut üretimiyle Türk ekonomisine ciddi katkılar sunan Dağ Mühendislik ile anlaştı.

Cathay Group- Retaj Group İşbirliği basın daveti bugün!

Dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet Ailesi’ne bağlı Retaj Group ile Cathay Group iştiraki Nivo Ataköy, Feriye Restoran’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısıyla işbirliği anlaşması yapacak. 

Rooad Group Emlak İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rooad Group Emlak İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile A.H Abdulrazaq Al-Baıaty tarafından kuruldu.

Megapol İzmir projesi ile Karabağlar'a otel ve AVM geliyor!

Megapol İzmir projesi, Megapol Group imzası ile İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde hayata geçirilecek. Proje 450 odalı otel ve 195 dükkanın yer aldığı AVM'den meydana gelecek..

Luxury Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hussaın Jaafer ve Mahdı Alıskandaranı ortaklığında kuruldu.

Bosphorus Investment Group Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Investment Group Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nebras Abdullah Alahmad ve Fatihhan Aydemir ortaklığında kuruldu. 

Blt Group İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blt Group İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Bulut tarafından kuruldu. 

Efe Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Efe Group Yapı Anonim Şirketi bugün Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Öztürk tarafından kuruldu.

East Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

East Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Saffı, M.A Khalılzıke Al- Bayatı, Ahmad Abdul-Ghanı, Tarık Alhashımu ve CahitKahtanoğlu ortaklığında kuruldu. 

El Fateh Group İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

El Fateh Group İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Avcılar’da 600 bin TL sermaye bedeli ile M.E.M Ahmed ve AMR Monır ortaklığında kuruldu.

karakaşlar group Bamboo Nazilli açılış Haberi

karakaşlar group Bamboo Nazilli açılış

Yusuf Kemal Karakaş, son yıllarda Türk perakende ve Avm sektöründe en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. Yeni açılan avmlerin açılışından birkaç ay sonra kapanmasının beraberinde getirdiği, AVM yatırımlarının karlı mı karsız mı tartışmaları sürerken Yusuf Kemal Karakaş yönetim kurulu başkanı olduğu Karakaslar Group çatısı altında ardı ardına AVM yatırımları gerçekleştirmeye devam ediyor. 


EGE'NİN AVM KRALI 

2003 yılında Söke'de ilk alışveriş merkezi yatırımını gerçekleştirerek sektöre adım atan Yusuf Kemal Karakaş, 8. AVM'sini geçtiğimiz yıl Festiva Outlet Uşak olarak, hizmete açtı. Sektöre girdiği tarihten bu yana neredeyse ortalama bir buçuk yıl da bir avm yatırımına imza atan Karakaş'a "Ege'nin AVM Kralı" desek yanlış olmaz. 


SAYISAL OLARAK EN ÇOK OUTLET AVM'YE SAHİP KURUM 

9. AVM yatırımı olan Bamboo Nazilli Alışveriş Merkezi inşaatının yapımını hızlı bir şekilde...