30 / 04 / 2024

Karakaşlar Group

Karakaşlar Group

Nazilli'ye yeni bir soluk getirerek moda, lezzet ve eğlenceyi ziyaretçilerine bir arada sunacak olan ilçenin ilk alışveriş ve yaşam merkezi Bamboo Nazilli 20 Mayıs'ta kapılarını açıyor.

Karakaşlar Group'un AVM hamlesi sürüyor!

Karakaşlar Group Festiva AVM 'lerin 8'inci halkası 1 Ağustos'ta Uşak'ta hizmete açıyor. 30 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen proje, yaklaşık bin kişiye istihdam sağlaması bekleniyor...

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Aydın ortaklığında kuruldu.

Royal Mark Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Mark Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Saad Idan Al Battawı ve Mohammed Al Mattawı ortaklığında kuruldu. 

Ünsal Group'tan döviz bozdurana 20 bin lira indirim!

Ankaralı inşaat firması Ünsal Group, döviz bozdurana yeni projesindeki ev satışlarında 20 bin lira indirim uyguluyor. 

Yücelen Group İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücelen Group İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.

Dağ Mühendislik'ın ajansı MODD/group oldu!

Yeni nesil ajans MODD/group, müşteri portföyüne Dağ Mühendislik’i ekledi.  MODD/group, 8 bini aşkın konut üretimiyle Türk ekonomisine ciddi katkılar sunan Dağ Mühendislik ile anlaştı.

Cathay Group- Retaj Group İşbirliği basın daveti bugün!

Dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet Ailesi’ne bağlı Retaj Group ile Cathay Group iştiraki Nivo Ataköy, Feriye Restoran’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısıyla işbirliği anlaşması yapacak. 

Rooad Group Emlak İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rooad Group Emlak İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile A.H Abdulrazaq Al-Baıaty tarafından kuruldu.

Megapol İzmir projesi ile Karabağlar'a otel ve AVM geliyor!

Megapol İzmir projesi, Megapol Group imzası ile İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde hayata geçirilecek. Proje 450 odalı otel ve 195 dükkanın yer aldığı AVM'den meydana gelecek..

Luxury Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hussaın Jaafer ve Mahdı Alıskandaranı ortaklığında kuruldu.

Bosphorus Investment Group Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Investment Group Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nebras Abdullah Alahmad ve Fatihhan Aydemir ortaklığında kuruldu. 

Blt Group İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blt Group İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Bulut tarafından kuruldu. 

Efe Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Efe Group Yapı Anonim Şirketi bugün Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Öztürk tarafından kuruldu.

East Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

East Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Saffı, M.A Khalılzıke Al- Bayatı, Ahmad Abdul-Ghanı, Tarık Alhashımu ve CahitKahtanoğlu ortaklığında kuruldu. 

Karakaşlar Group Haberi

Karakaşlar Group

Bamboo Nazilli, Nazilli'de açılan ilk alışveriş merkezi olmasının yanında açık hava konsepti ve modern mimari yapısıyla bölgenin cazibe merkezi ve Nazilliler'in önemli sosyal yaşam alanı olmayı hedefliyor. Toplam 53 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan Bamboo Nazilli'nin 85 mağazası, yemek alanı, eğlence alanları ve açık/kapalı otoparkı bulunuyor. Birçok bilinen markayı ziyaretçisiyle buluştururken teknoloji marketten yapı markete, restorandan fastfood zincirleri ve kafeteryalara, sinema salonundan çocuk oyun alanlarına kadar geniş yelpazede ürün gamını ve hizmeti bir arada topluyor. Bölgede ekonomiyi de canlandıracak Bamboo Nazilli'nin yaratıcısı Karakaşlar Group, bu projeyle minimum 850 kişiye istihdam sağlayacak. Bamboo Nazilli çeşitli etkinlikler ve hayata geçireceği projelerle bölgeye yenilik getirirken ticari gereksinimlerin yanında sosyal, kültürel ve eğlence ihtiyaçlarını da karşılayıp, bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak. Bamboo Nazilli...