15 / 05 / 2024

Karakoç Mühendislik Kuyumculuk Nakliyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Karakoç Mühendislik Kuyumculuk Nakliyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Karakoç Mühendislik Kuyumculuk Nakliyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Nihat Karakoç tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Haziran' da Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Mahallesi' nde kuruldu.

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Eker tarafından kuruldu.

Nadonbach Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nadonbach Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sulçukhan Karakoç tarafından kuruldu.

Bozkurtlar Mühendislik İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkurtlar Mühendislik İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Bozkurt ve Orhan Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Prism Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prism Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Pendik'te Fikret Karakoç ve Pouya Harırı Rahımı ortaklığında kuruldu.

Emerald Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emerald Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Sami Karakoç tarafından kuruldu.

GMN Turizm Mühendislik İnşaat ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

GMN Turizm Mühendislik İnşaat ve Kuyumculuk Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Güleşmen tarafından kuruldu.

Uyk Mühendislik Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uyk Mühendislik Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 12 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yılmaz, Alper Ulusoy ve Adem Karakoç ortaklığında kuruldu. 

Çelikyaşam İnşaat Mimarlık Mühendislik Proje Geliştirme Kuyumculuk Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikyaşam İnşaat Mimarlık Mühendislik Proje Geliştirme Kuyumculuk Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Feyyaz Çelik tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Karakoç Mühendislik Kuyumculuk Nakliyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakoç Mühendislik Kuyumculuk Nakliyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Nihat Karakoç tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Haziran' da Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Mahallesi' nde kuruldu.

Hemes Mühendislik İnşaat Tekstil Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hemes Mühendislik İnşaat Tekstil Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Birol Dikmen, Omer Kurtalıja tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

MTŞ Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

MTŞ Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Şen tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 6 Aralık'ta Uğur İşmerkezi'nde kuruldu

Pırlanta Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırlanta Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faruk Yeter tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Ağustos'ta Sancaktepe, Fatih Mahallesi'nde kuruldu

Nova Tasarım Uygulama Mimarlık Mühendislik İnşaat Şirketi kuruldu!

Nova Tasarım Uygulama Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erol Siverekli ve Sacettin Hatipoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu

Karakoç Mühendislik Kuyumculuk Nakliyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Haberi

Karakoç Mühendislik Kuyumculuk Nakliyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Karakoç Mühendislik Kuyumculuk Nakliyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Nihat Karakoç tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde kuruldu.


Karakoç Mühendislik Kuyumculuk Nakliyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü...