06 / 05 / 2024

karaköy Brandzoo avm

karaköy Brandzoo avm

Çok katlı mağazacılığa tepki olarak doğan Brandzoo butik AVM İstanbul-Karaköy'de açılışını gerçekleştirdi...

Deniz GYO Karaköy'deki binasının değerleme raporunu yayınladı!

Deniz GYO portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binasının değerleme raporunu yayınladı.

Galataport, Karaköy'ün çehresini değiştirecek!

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. İstanbul Kurumsal Şube Müdürü Asena Güngör ve Değerleme Uzman Yardımcısı Doğukan Oto tarafından hazırlanan Karaköy – Galataport Etkileşimi sektör çalışmasını yayınladı..

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası yenileniyor!

Karaköy'deki eski binalar bir bir yenileniyor. İlçedeki Mehmet Kutman'a ait Global Yatırım Holding'in merkezinde inşaat önümüzdeki günlerde başlayacak.

Manisa Karaköy'ün yolları yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’nin Karaköy Mahallesi’nde MASKİ Genel Müdürlüğü’nün içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından bozulan yollarda kilit parke döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Karaköy'de konut fiyatları 8 yılda 2,5 kat arttı!

Karaköy bölgesinde saha araştırması gerçekleştiren EVA Gayrimenkul, beş yıl önce gayrimenkul fiyatlarında hızlı bir değer artışı göstermeye başlayan Karaköy bölgesinin, Galataport projesiyle birlikte atağa kalktığını ortaya koyuyor.

TOKİ Bolu Karaköy 1. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkardı. Başvuruların bugün başladığı projede 20 bin 334 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Bolu Merkez Karaköy 1.Etap TOKİ başvuruları!

TOKİ'nin Bolu Merkez Karaköy 1.Etap projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. İşte, Bolu Merkez Karaköy 1.Etap TOKİ başvuruları...

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap başvuruları 13 Haziran'da başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap'ta yer alan 2 adet konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap başvuruları 13 Haziran'da başlıyor..

Bakırköy Carousel AVM'de imar tartışması!

Yıllardır AVM olarak hizmet veren Bakırköy Carousel AVM binasının ön tarafına çıkma kafeler yapılmaya başlandı. Bitmek üzere olan ve anayola kadar yaklaşan inşaat çalışması için imar tartışması da başlamış durumda.

Deniz GYO Karaköy binası değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde yer alan İstanbul Karaköy Binası Değerleme Raporunu Kamuyu Aydınlama Platformu'na yayınladı.

Desert Group'tan Karaköy’e yeni butik otel!

Desert Group, bünyesindeki farklı konsept restoranlarıyla son zamanlarda dikkat çekiyor. Grup Karaköy Colonie Restaurant’ın yanındaki binayı almış ve burayı butik otel olarak hizmet verecek şekilde hazırlıyormuş.

Novotel İstanbul Bosphorus Karaköy açıldı!

Akfen GYO tarafından İstanbul’un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy’de beş yıldızlı olarak yatırımı yapılan 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus hizmete açıldı.

Novotel Karaköy'de hizmete giriyor!

Dünyada 3800 otel ile hizmet veren dev otelcilik zinciri AccorHotels, Akfen GYO ortaklığında turizm yatırımlarının Türkiye'deki 14. halkası Novotel İstanbul Bosphorus Oteli Karaköy'de misafirleriyle buluşturuyor.

karaköy Brandzoo avm Haberi

karaköy Brandzoo avm
Alışveriş merkezlerinde kaybolmaya ve mağaza mağaza dolaşmaya karşı olarak butik AVM anlaşışı ile hayata geçirilen Brandzoo'nun açılışı Karaköy Mumhane Caddesi'nde yapıldı. Karaköy Branzoo'nun açılışına müzik ve moda dünyasından bir çok tanınmış isim...