15 / 05 / 2024

Karaköy Otelcilik adres

Karaköy Otelcilik adres

Karaköy Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi Fatih’te  250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Aktarli tarafından kuruldu.

Karaköy Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Karaköy Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi Fatih’te  250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Aktarli tarafından kuruldu.

Karaköy Port Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaköy Port Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Aydoğdu, Elena Köksal ve Simge Köksal ortaklığında kuruldu.

Pınhan Otelcilik ve İnşaat Enerji Turizm Sanayi Anonim Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Pınhan Otelcilik ve İnşaat Enerji Turizm Sanayi Anonim Şirketi Karaköy Şubesi 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Birol Ergen tarafından açıldı.

Gençoğlu Karaköy Otelcilik'ten Karaköy'e yeni otel!

Gençoğlu Karaköy Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Beyoğlu Karaköy'de 27 milyon 427 bin 164 TL yatırımla yeni bir otel inşa edecek.

Seba Karaköy Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Seba Karaköy Otelcilik Anonim Şirketi Sarıyer'de Ali Engin Keçeli ve  Korkut Nedim Keçeli ortaklığında bugün 166 milyon 294 bin 519,34 TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Novotel Karaköy'de hizmete giriyor!

Dünyada 3800 otel ile hizmet veren dev otelcilik zinciri AccorHotels, Akfen GYO ortaklığında turizm yatırımlarının Türkiye'deki 14. halkası Novotel İstanbul Bosphorus Oteli Karaköy'de misafirleriyle buluşturuyor.

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres!

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunuyor. Projenin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Bakırköy City adres bilgileri!

Bakırköy City adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği proje Beyaz İnşaat imzası ile yükseliyor.

Yeşilkent Evim Yüksekdağ adres!

Yeşilkent Evim Yüksekdağ adres bilgilerine göre proje; İstanbul Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi'nde bulunuyor. 21 Ocak 2016 Perşembe günü satışa sunulacak proje 363 adet konuttan oluşuyor.

Halk GYO Konak, Karaköy ve Levent'teki binalarının değerlemesi!

Halk GYO Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2014 yıl sonu değerleme raporlarının revize edilmiş halini tekrar yayınlandı. Halk GYO bu kapsamda Konak, Karaköy ve Levent'teki binaların değerlemesini yayınladı.

Alarko GYO Karaköy Binası değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortalığı A.Ş., portföyünde bulunan Karaköy Binası'na ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen gayrimenkul değerleme raporu...

Karaköy, Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday!

Keller Williams, özellikle son yıllarda popülaritesi gün geçtikçe artan Karaköy gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. Yerli ve yabancı yatırımcının yoğun ilgi gösterdiği bölge kısa süre içinde Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday.

Deniz GYO Karaköy Binası değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde yer alan İstanbul Karaköy Binası Değerleme Raporunu Kamuyu Aydınlama Platformu'na bildirdi. İşte şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirilen rapor...

Karaköy Otelcilik adres Haberi

Karaköy Otelcilik adres

Karaköy Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi Fatih’te  250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Aktarli tarafından kuruldu.

Karaköy Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi konusu:
1. Her türlü dokuma mamullerinin, ham bez kumaş trikotaj ve sanayiinde faaliyetlerde bulunmak ,ipek, orlon, pamuk, triko, hazır giyim eşyaları ile çorap ve çamaşır, bay bayan ve çocuk giyim eşyaları, kot takımlar, kot pantolonlar, kot gömlekleri, kot montlar, her türlü diğer hazır giyim eşyaları yurt içinde ve yurt dışında üretilmesi ithalatı ve ihracatı ile pazarlamasını yapmak. 2. Tekstil sanayiine ait her türlü hammadde yarı mamul ve mamul maddelerin, giyim sanayi ürünleri her nevi yünlü, pamuklu, ipekli, suni sentetik plastik maddeler iplik ham bez ve kumaşların yurt içinde ve yurt dışında üretilmesi alım ve satımı ithalat ve...