02 / 05 / 2024

karaköy yatırımları

karaköy yatırımları

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ilçenin her yerinde dönüşüm başlattıklarını söyleyerek sadece Karaköy’de binaların yarısının özel sektör eliyle dönüşüm içine girdiğini ve 320 milyon dolarlık yatırım gerçekleştiriliyor olduğunu ifade etti.

Karaköy turizmcilerin ilgi odağı oldu!

Beyoğlu ilçesine bağlı Karaköy son yıllarda yatırımcıların buluşma noktası oldu. Özellikle turizm yatırımları ile değişen bölgede 12 otel inşası başladı.

Karaköy turizmin merkezi olacak!

11 yıllık belediye başkanlığı süresince Beyoğlu'nun her noktasında hayata geçirdiği projelerle dönüşüm başlatan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Tarlabaşı ve Okmeydanı'ndan sonra şimdi de Karaköy'e yöneldi.

Karaköy İstanbul'un turizm yıldızı oluyor!

Türkiye'nin dünyanın en önemli destinasyonları arasına girmeye başlaması turizm yatırımlarını da canlandırdı. Birçok işadamı hem prestij hem de yüksek kârlılık sebebiyle turizm projelerine yatırım yapıyor.

Karaköy'deki otel yatırımlarının değeri 1 milyar TL'yi aştı!

Karaköy İstanbul'un turizm yıldızı oluyor. Eski İstanbul'un ticaret merkezi olan bölge, şimdi birçok işadamının turizm yatırımlarına ev sahipliği yapıyor. Karaköy'deki otel yatırımları 1 milyarı buldu

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik'te yapılan değişiklikler TBMM'de!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik'te yapılan değişiklikler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Hamzaçebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

2019 ulaşım yatırımlarının yılı olacak!

Yeni yıla girmemize sayılı günler kala milyonlarca vatandaşın beklediği projeler için de geri sayım başladı. Mega projeler olarak hayatımıza girecek yatırımlar 2019'da önemli yer tutacak.

Bursa Yıldırım'da sağlık yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede sağlık yatırımları hayata geçirmeye devam ediy

2018'in 3'ncü çeyreğinde inşaat yatırımları yüzde 1,8 daraldı!

GSYH 3. çeyrek ilk tahmini; zincirlenmiş hacim endeksi olarak geçen yılın aynı çeyreğine kıyasla yüzde 1,6 arttı. AA Finans Analisti ve ekonomist Bürümcekçi, 3. çeyrekte inşaat yatırımlarının yüzde 1,8 daralma olduğunu belirtti...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede yapılan yatırımlar ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları değerlendirildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçede hayata geçirdiği yatırımlar masaya yatırıldı.

Sanayici üretimi bırakıp inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi!

Ankara Sanayi Odası Nurettin Özdebir "Rekabet edemez hale düşen sanayici, üretimi bırakıp daha kârlı olan inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi. İmalat yapamaz hale geldik." dedi.

Kamu taşınmazlarının turizm yatırımlarına tahsisi yönetmeliğinde değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik kapsamında değişiklik yapıldı. İşte yönetmelikte yapılan yeni düzenlemeler...

Tekirdağ Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği toplantıda kent genelindeki yatırımları masaya yatırdı.

Kayseri Büyükşehir yatırımları hız kesmiyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ve Pınarbaşı ilçelerini ziyaret ederek yatırımlar hakkında bilgi aldı.

karaköy yatırımları Haberi

karaköy yatırımları


Göreve geldiği günden itibaren, 11 yılda ilçenin her noktasında hayata geçirdiği dev projeler ile Beyoğlu’nun her yerinde değişim ve dönüşüm başlatan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 50 yıldır çözüm bekleyen Okmeydanı bölgesindeki Tapu sorununu çözüme kavuşturduktan sonra, Tarlabaşı, Sütlüce-Örnektepe Kasımpaşa, Dolapdere ile Beyoğlu zirve yaptı dedi. Karaköy bölgesinde yapılan değişimi ve dönüşümü rakamlar ile ortaya koyan Başkan Demircan, Karaköy’de son 10 yılda 320 milyon dolar yatırım geldiğini ifade ederek “Galataport  projesi hariç Karaköy’e doğrudan 3 bin 500 kişilik istihdam geldi” dedi.



BEYOĞLU EKONOMİSİ DÖNÜŞÜM GEÇİRDİ


Demircan, 30-40 sene önce Beyoğlu ekonomisinin tersaneler endeksli bir ekonomi olduğunu bildirerek “Hatta   buralarda 20 bin kişiye kadar istihdam sağlandığı dönem oldu. Son 10 yılda politikayı doğru belirlediğimizi düşünüyorum. Biz turizm ve kültür endüstrileri...