20 / 05 / 2024

Karaköyün caddeleri

Karaköyün caddeleri

Karaköy Meydanı'nı kuzeydoğuda Tophane'ye bağlayan cadde olan Necatibey Caddesi, 1958 yılında genişletilecekmiş. Caddenin sahil tarafındaki binalar istimlak edilecekmiş. İstimlak edilen binalar yıkılarak 30 metrelik yol açılacakmış.

1952 yılında Karaköy meydanın inşası için binalar yıkılmış!

Karaköy'de yoğunluğu gidermek için Karaköy'e meydan yapılması planlaması yapılmış. Bunu için de Karaköy'deki bazı binaların yıkılmasına karar verilmiş.

Halk GYO'nun Karaköy binası 1 yılda 178 milyon TL değerlendi!

Halk GYO İstanbul Karaköy binasının değerini açıkladı. 2022 yılında KDV dahil 236 milyon TL değeri olan bina 2023 yılında değeri 414 milyon TL oldu.

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını 3,1 milyon Euro bedelle satın aldı. İşte ayrıntılar...

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Halk GYO Karaköy binasının 2022 değeri açıklandı! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Karaköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Karaköy binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Deniz GYO Karaköy binasının değeri belli oldu!

Deniz GYO Karaköy binasının KDV hariç kira değeri 254 bin TL olarak belirlenirken, KDV hariç toplam değeri 75 milyon TL oldu. Gayrimenkulün toplam değeri KDV dahil 88 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Alarko GYO Karaköy Binası'nın değeri ne kadar?

Alarko GYO'nun Karaköy Binası'nın KDV hariç 19 milyon 775 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 23 milyon 334 bin 500 TL olarak belirlendi. 

Galataport, Karaköy'ün çehresini değiştiriyor!

İstanbul'un en eski yerleşim yerleri arasında yer alan Karaköy, ticaretin kalbinin attığı bölgeler arasında bulunuyor. Bir dönem Borsa İstanbul ve İstanbul Altın Borsası'na da ev sahipliği yapan Karaköy'ün çehresi Galataport'la değişecek.

Halk GYO Karaköy Binası'nın değeri ne kadar?

Halk GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul merkezli Karaköy Binası'nın değeri 51 milyon TL olarak belirlendi. Binanın kira değeri ise 234 bin TL / ay şeklinde açıklandı. 

Karaköy'deki Sen Piyer Han İstanbul'a kazandırılacak!

İstanbul Karaköy'da bulunan ve uzun süredir bakımsız olan Sen Piyer Han'ı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi devreye girdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu çalışmaların başlatılması için talimat verdi. 

Karaköy'deki 45 yıllık çok katlı otopark yıkılacak!

Beyoğlu'nun Karaköy semtindeki 45 yıl önce inşa edilen çok katlı otoparkın yıkılacağı açıklandı. Yıkımına 2022 yılında başlanması planlanan otopark Karaköy Meydanı kapsamına alınacak.

Karaköy Port Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaköy Port Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Aydoğdu, Elena Köksal ve Simge Köksal ortaklığında kuruldu.

Karaköyün caddeleri Haberi

Karaköyün caddeleri

Necatibey Caddesi'nde istimlakler başlıyor.


Caddenin sahil tarafındaki binalar yıkılarak 30 metrelik yol açılacak.


  Yeni yılın ilk büyük imar hamlesi, Karaköy ile Tophane arasındaki Necatibey Caddesi'nde yapılacaktır. Bu caddenin sahil tarafındaki binalar istimlak edilerek, 30 metre genişliğinde yol açılacaktır.

  İstimlak hususundaki hazırlıklar tamamlanmış olup, faaliyet için gerekli emir verildikten sonra, bina sahiplerine tebligata başlanacaktır. İstimlaklerin uygun hava şartları altında yapılmasına dikkat edilecek, bu bakımdan faaliyete bahara doğru başlanacaktır.


Akşam Gazetesi 4 Ocak 1958



Abdullah Kutalmış...