04 / 05 / 2024

Karaman Belediyesi faaliyetleri

Karaman Belediyesi faaliyetleri

Karaman Belediyesi, merkeze bağlı mahalle muhtarları için modern ve kullanışlı yeni muhtarlık ofisleri kuruyor. İlk etapta 5 adet kurulacak olan yeni muhtarlık ofisleri 20 mahalle muhtarının hizmetine tahsis edilecek.

Karaman Ayrancı Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Karaman İli Ayrancı Belediye Başkanlığı, Karaman Ayrancı'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Van Büyükşehir Belediyesi faaliyetleri duran esnaftan kira ücreti almayacak!

Van Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisinde olan ve faaliyet göstermeyen iş yerlerinden 6 ay boyunca kira almayacak. 

Talas Belediyesi kiracıların 10 aylık kira borcunu sildi!

Kayseri Talas Belediyesi, pandemi döneminde faaliyetleri duran ve işleri durma noktasına gelen belediye kiracılarının 10 aylık borcunu sildi. 

Karaman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da yapımına başlanan yeni yaşam alanı için geri sayım başladı. Karaman Belediyesi'nde yer alan habere göre; kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile bölgeye kazandırılacak proje açılışa

Beşiktaş Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Beşiktaş Belediyesi yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren komşularına yardım edecek. Faaliyetleri durdurulan işletmelerden kira alınmayacak…

Sakarya Karaman Sosyal Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karaman Sosyal Tesis ve Park Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Karaman Ermenek'te tehlike saçan binalar yıkılıyor!

Karaman Ermenek Belediyesi'nin yaptığı yazılı açıklamaya göre, bölgede bulunan tehlikeli yapıların yıkımına başlandı.

Ayrancı Belediyesi'nden 11 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Karaman İli, Ayrancı İlçesi, Dede Mahallesi'nde yer alan mülkiyeti Ayrancı Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul üzerinde 11 milyon 150 bin TL bedel ile kat karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirilecek. 

Karaman Park Sakarya'nın yeni yaşam alanı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilen yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Karaman'da 515 konutun teslimi başladı!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen 515 konut projesinde teslimler başladı.

Karaman'a 15 bin kişilik şehir stadyumu!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa oalrak yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine inşa edilen 15 bin kişilik şehir stadyumunun 2019 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Karaman Şehir Stadyumu inşaatı gelecek yıl tamamlanacak!

Karaman Belediyesi ile Gençlik Spor Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine yapılan 15 Bin Kişilik Şehir Stadyumunun 2019 yılında hizmete açılması hedefleniyor. 

Sakarya Karaman Park'ın ihalesi tamam!   

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Karaman’da hayata geçireceği yeni yaşam alanının ihalesi yapıldı.

Karaman Belediyesi faaliyetleri Haberi

Karaman Belediyesi faaliyetleri

"Şehrin gelişmesi ve mahallelerde daha kaliteli hizmet vermek adına mahalle muhtarlarımızla her alanda koordineli bir şekilde çalışıyoruz" diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Mahalle muhtarlarımız için modern ve kullanışlı yeni muhtarlık ofisleri kuruyoruz. Bu ofisler toplamda 60 metrekare olup, 2 katlı ahşap görünümlü dayanıklı prefabrik malzemeden üretiliyor. Kuracağımız bu ofislerin imalat aşaması tamamlandı. İlk etapta 5 adet kuracağımız muhtarlık ofislerinin her birinde 4 mahalle muhtarımız hizmet verebilecek. Yani toplamda 20 mahalle muhtarımız bu estetik ve modern muhtarlık ofislerinde çalışmalarını yürütecek. Geçmiş yıllarda kurulan prefabrik ofisler bu yeni ofislerle değiştirilecek. Yerinden kaldırılan Prefabrik ofisler ise hiç muhtarlık ofisi olmayan muhtarlarımıza tahsis edilecek. Daha sonraki aşamada ise bu prefabrik ofisleri de yenileyeceğiz"...