01 / 05 / 2024

Karaman Belediyesi yol bakım çalışmaları

Karaman Belediyesi yol bakım çalışmaları

Karaman Belediyesi'nin asfalt ve kaldırım çalışmaları Ahmet Yesevi Mahallesi'nde devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yol sıcak asfaltla kaplanırken, kaldırımlarda yenileniyor.

Karaman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da yapımına başlanan yeni yaşam alanı için geri sayım başladı. Karaman Belediyesi'nde yer alan habere göre; kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile bölgeye kazandırılacak proje açılışa

TOKİ Karaman'da 515 konutun teslimi başladı!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen 515 konut projesinde teslimler başladı.

Karaman'a 15 bin kişilik şehir stadyumu!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa oalrak yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine inşa edilen 15 bin kişilik şehir stadyumunun 2019 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Karaman Şehir Stadyumu inşaatı gelecek yıl tamamlanacak!

Karaman Belediyesi ile Gençlik Spor Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine yapılan 15 Bin Kişilik Şehir Stadyumunun 2019 yılında hizmete açılması hedefleniyor. 

Karaman Piri Reis Vadisi'nde sona gelindi!

Piri Reis Vadisi Projesi’nde çalışmaların sonuna gelindi.  TOKİ işbirliğinde yapımı süren proje Karaman Belediyesi tarafından yapılıyor. 

Karaman Piri Reis Vadisi cazibe merkezi olacak!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliğinde hayata geçirilen ve Karaman’ın en prestijli konut projesi özelliğini taşıyan Piri Reis Vadisi

Karaman Şehir Stadyumu için çalışmalar başladı!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine yapılacak olan Karaman Şehir Stadyumu Projesi için çalışmalar başladı.

Karaman'da kent yatırımları sürüyor!

Karaman Belediyesi şehir içi ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Karaman Sanayi Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karaman Belediyesi Sanayi Kavşağı'nda çalışmalara başladı.

Karaman'a yeni okullar geliyor!

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Belediyesi tarafından Siyahser Mahallesi’nde 24 derslikli ve Abbas Mahallesi’nde 16 derslikli inşa edilen okulları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Karaman Kent Meydanı'nın inşaatı devam ediyor!

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kent Meydanı projesi kapsamında Karaman Belediyesi’nce yapımı devam eden okul inşaatlarında ve çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacak olan Sanayi Köprülü Kavşağı Projesi alanında inceleme yaptı.

Karaman Hanımlar Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilerek, Osman Gazi Mahallesi'nde yapımına başlanılan Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi'nde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Karaman'daki seyir terasları yıl içinde tamamlanacak!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Belediyesi tarafından Beyazkent Mahallesi’nde hayata geçirilen Seyir Terasları çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Karaman Belediyesi yol bakım çalışmaları Haberi

Karaman Belediyesi yol bakım çalışmaları

Karaman Belediye Fen İşlerine bağlı ekipler, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde bulunan, vatandaşlar arasında eski üçaş diye bilinen mevkideki Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde yol ve kaldırım düzenlemesi gerçekleştiriyor. Alt yapısı tamamlanan yol, kaliteli sıcak asfaltla kaplanıyor. Kaldırımlar yeniden düzenleniyor. Çalışmalar tamamlandığında cadde daha kullanışlı ve düzenli bir görünüme...