06 / 05 / 2024

Karaman Gençlik Hizmetleri

Karaman Gençlik Hizmetleri

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yatırım faaliyetleri arasında yer alan Çok Amaçlı Spor Salonu inşaatına başlandı. Hayati Kısacık, "Çok Amaçlı Spor Salonumuzun yapımı tüm hızıyla devam ediyor. " dedi.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Batman Uluslararası Akademi Ve Gençlik Merkezi açıldı!

Batman Uluslararası Akademi ve Gençlik Merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve birçok isim de katılım gösterdi.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşaatı tam gaz!

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğinde yapılıyor.

Bursa'da Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spot Bakanlığı tarafından Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri inşa ediliyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün eski binası yıkıldı!

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü eski hizmet binasında yıkım çalışmaları tamamlandı.

Karaman'daki spor yatırımlarında son durum!

Karaman'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Miidürlüğü'nün spor yatırımları arasında yer alan Merkez 2 Bin 500 kişilik Spor Salonu, Çok Amaçlı Spor Salonu ve Kılbasan Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası'nda çalışmalar devam ediyor.

Karaman Merkez Spor Salonu'nda çalışmalar başladı!

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, spor yatırımları kapsamında inşaatı devam eden Merkez 3 Bin Kişilik Spor Salonu'nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Çorlu Gençlik merkezi inşaatında inceleme!

Çorlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Feridun Demirci'den bilgi alan Kılıç inşaatın önümüzdeki Ağustos ayında bitirileceğini söyledi.

Karaman Sarıveliler Spor Salonu'nun yer teslim işlemleri yapıldı!

Karaman'da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün gençlere daha iyi bir gelecek ve daha kaliteli spor ortamları sunabilmek için başlattığı spor yatırımlarına bir yenisi de Sarıveliler ilçesinde gerçekleşti.

Bilecik Gençlik Merkezi binasının inşaatında sona gelindi!

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan Gençlik Merkezi binası inşaatında sona gelindi.2014 yılında inşaatına başlanılan 1 milyon 790 bin sözleşme bedelli merkez, gençlerin sosyal, kültürel yaşantısına yön verecek

Karaman Çok Amaçlı Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Karaman Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü yatırım faaliyetleri arasında yer alan Çok Amaçlı Spor Salonu inşaatına başlandı. Spor salonunun 750 iş günü içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

Karaman çok amaçlı spor salonu inşaatı başladı!

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yatırım faaliyetleri arasında yer alan Çok Amaçlı Spor Salonu inşaatına başlandı. Hayati Kısacık, "Çok Amaçlı Spor Salonumuzun yapımı tüm hızıyla devam ediyor. " dedi.

Karaman Kemal Kaynaş Stadyumu'nun onarımında sona gelindi!

Karaman Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Hayati Kısacık, bakım ve onarım çalışmalarında sona gelinen Kemal Kaynaş Stadyumunda incelemelerde bulundu.

Karaman Gençlik Hizmetleri Haberi

Karaman Gençlik Hizmetleri

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yatırım faaliyetleri arasında yer alan Çok Amaçlı Spor Salonu inşaatına başlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, "Çok Amaçlı Spor Salonumuzun yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Şuana kadar yüzde 20’lik kısmı sona erdi. Yapımının 750 iş günü içerisinde tamamlanması planlanan Spor Salonunu 1 yıl gibi bir süreyle tamamlayıp faaliyete geçireceğiz. Sporcu Fabrikasının yapılmasıyla birlikte ilimizde bulunan sporcularımızı daha iyi şartlarda antrenman yapmalarını sağlamak ve daha fazla sporcuya ulaşmak geleceğin teminatı gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, gençlerimizin sosyalleşmesini sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

Karaman’ın spor şehri olması yönünde atılan adımların meyvelerini vermeye başladığını sık sık vurgulayan Kısacık, Karaman’a yapılacak yatırımların devam edeceğini belirtti. Kısacık, bu yatırımlarda Ermenek Kayak Merkezi, Ermenek...