15 / 05 / 2024

Karaman Kalesinde son durum

Karaman Kalesinde son durum

Karaman Valisi Murat Koca, restorasyon çalışmalarının sürdüğü Karaman kalesinde incelemelerde bulundu. Koca restorasyon çalışmalarının sürdürüldüğü kalede bir süre incelemelerde bulundu ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

TOKİ Karaman Merkez'de 317 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman'da 317 yeni konut inşa edecek. 

Karaman Doğukışla 1. Etap TOKİ son başvuru tarihi yarın!

3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerin yer aldığı TOKİ  Karaman Doğukışla 1. Etap başvuruları yarın itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kırbağı son sözleşme tarihi!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı projesinde yer alan 998 adet konutun sözleşme işlemleri için son tarih bugün olarak belirlendi.

TOKİ Karaman Kırbağı sözleşme tarihleri 2017!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Projesi kapsamında yer alan hak sahiplerinin Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri için son gün bugün olarak belirlendi.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki son durumla ilgili bilgi verdi.

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı son başvuru tarihi!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı alt gelir grubu projesinde yer alan daireler açık satış yöntemi ile satışa sunulmuştu. Projede yer alan konutları için son başvurular bugün alınıyor.

Karaman'a 25 yılda 50 milyon liralık yatırım!

Karaman'da son 25 yılda 50 milyon TL'lik yatırım gerçekleşti. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, projeleri ve yatırımları anlattı.

Karaman Hanımlar Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilerek, Osman Gazi Mahallesi'nde yapımına başlanılan Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi'nde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Karaman Teknopark projesi için imzalar atıldı!

Karaman ekonomisine canlılık kazandıracak olan Teknopark projesinin kurulmasına yönelik çalışmalar son hızla devam ediyor.

TOKİ Karaman Kırbağı sözleşmeleri için bugün son gün!

TOKİ'nin Karaman Merkez Kırbağı Emekli Projesi kapsamında yer alan hak sahiplerinin Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama dönemi bugün sona eriyor.

Karaman OSB TOKİ sözleşme tarihleri!

TOKİ Karaman Organize Sanayi Bölgesi projesinde 428 adet konut yer alıyor. Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeleri için son imza tarihi bugün olarak belirlendi.

Karaman Kırbağı Emekli projesi sözleşme tarihleri!

Karaman Kırbağı Emekli projesinde son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi. Karaman Kırbağı Emekli projesinin konut belirleme kura çekilişi 7 Aralık'ta gerçekleşmişti.

Karaman Kalesinde son durum Haberi

Karaman Kalesinde son durum

Karaman Valisi Murat Koca, restorasyon çalışmalarının sürdüğü Karaman kalesinde incelemelerde bulundu. Kaledeki incelemelere Vali Koca’nın yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Uğur Arslan, İl Kültür ve Turizm Müdür V. Adem Akçay, İş Kur İl Müdürü Kenan Ateş, Müze Müdürü Abdulbari Yıldız ve yüklenici firma yetkilileri katıldı.


Vali Koca temizlik ve restorasyon çalışmalarının sürdürüldüğü kale içerisinde bir süre incelemelerde bulundu ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yüklenici firma yetkililerinin yürütülen restorasyon çalışmaları ile ilgili olarak Vali Koca’ya kısa bir sunum gerçekleştirmesinin ardından Müze Müdürü Abdulbari Yıldız basın mensuplarına yaptığı açıklamada; Kale içerisinde 2013 yılında başlattıkları çalışmalar neticesinde; Karamanoğlu İbrahim Bey’e ait olduğu belirlenen saray kalıntılarına ulaşıldığını belirterek, Kültür ve Turizm Bakanlığından sağlanan ödenekler doğrultusunda 2015 yılında gerek Karaman Kalesi Surlarının ve gerekse...