30 / 04 / 2024

Karaman Larende Alt Geçit Projesi son durum

Karaman Larende Alt Geçit Projesi son durum

Karaman'ın Larende ile Sümer Mahallelerini şehir merkezine bağlayacak olan Larende Alt Geçit Projesi için ilk kazma vuruldu

Konya-Karaman YHT güzergahındaki 7 alt geçit tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren güzergahında yer alan 7 adet yaya alt geçidinin inşaatını tamamladı.

Karaman Kırbağı TOKİ Alt Gelir kura sonuçları 437 konut isim listesi!

Karaman Kırbağı TOKİ Alt Gelir kura sonuçları 437 konut isim listesi henüz açıklanmadı. Karaman Kırbağı TOKİ Alt Gelir kura sonuçları 437 konut açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karaman Kırbağı TOKİ Alt Gelir kura sonuçları 2 oda 1 salon!

Karaman Kırbağı TOKİ Alt Gelir kura sonuçları 2 oda 1 salon henüz açıklanmadı. Karaman Kırbağı TOKİ Alt Gelir kura sonuçları 2 oda 1 salon açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir kura yeri!

TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir projesinde yer alan 419 adet yeni konut için kura çekim yapılacak. Peki, TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir kura yeri neresi?

TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir kurası ne zaman?

419 konutun kura ile satılacağı TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir Grubu projesinde kura çekimi için heyecan başladı. Peki, TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir kurası ne zaman?

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı son başvuru tarihi!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı alt gelir grubu projesinde yer alan daireler açık satış yöntemi ile satışa sunulmuştu. Projede yer alan konutları için son başvurular bugün alınıyor.

Karaman Merkez Kırbağı TOKİ başvuruları başladı!

Karaman Merkez Kırbağı ‘’Alt Gelir Grubu Konut Projesi’’ kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 419 konut satışa sunuluyor.

TOKİ Karaman Merkez kura çekim günü!

TOKİ'nin Karaman Merkez Kırbağı ‘’Alt Gelir Grubu Konut Projesi’’ kapsamında yer alan 419 konut için başvurular henüz başlamadı. Peki, TOKİ Karaman Merkez kura çekim günü ne zaman?

TOKİ Karaman Kırbağı Altgelir kura çekimi!

TOKİ'nin Karaman Merkez Kırbağı “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçirdiği ve stoklarda yer alan 419 konut kuralı olarak satışa sunuldu. Peki, TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Altgelir kura çekimi ne zaman?

Karaman Larende Alt Geçit Projesi için ilk kazma vuruldu!

Karaman'ın Larende ile Sümer Mahallelerini şehir merkezine bağlayacak olan Larende Alt Geçit Projesi için ilk kazma vuruldu

Karaman'ın çehresi değişiyor!

Kamu yatırımları, belediye yatırım ve hizmetleri ile Karaman adeta altın çağını yaşıyor. Karaman'ın her köşesinde ayrı bir çalışma sürüyor.

Konya-Karaman Tren Hattı’nın alt geçitleri yıl içinde tamam!

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Meram Belediyesi tarafından yapılacak Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı'ndaki alt geçitlerin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Karaman'ın alt yapısı yenileniyor!

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Hürriyet Mahallesi’nde yürütülen asfaltlama çalışmalarında sona gelindi. Belediye tamamlanan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt uygulaması yapılacağını belirtti.

Karaman Larende Alt Geçit Projesi son durum Haberi

Karaman Larende Alt Geçit Projesi son durum


Karaman da uzun yıllardır konuşulan fakat bir türlü hayata geçirilemeyen ve Larende ile Sümer Mahallelerini şehir merkezine bağlayacak olan en önemli alt geçit projesi gerçekleşiyor. Larende Alt Geçit Projesi'nde çalışmalar başladı.


Yaklaşık 40 yıl önce tren yolu hattının diğer tarafında kalan mahalleleri ulaşım bakımından şehir merkezine bağlantısını sağlamak için üst geçit yapımına başlanmış, fakat farklı nedenlerden dolayı bu proje hayat geçirilememişti. Bir kısmı yapılan köprünün ayakları bir ucube olarak kalmış ve Karaman'ın en önemli sorunlarından birisi haline gelmişti. Bu köprü ayakları Karaman Belediyesi tarafından 2012 yılında yıkıldı.


Karaman Belediyesi ve TCDD işbirliğinde Karaman-Ulukışla hızlı tren hattı çalışmaları kapsamında Kemal Kaynaş Stadyumu ve Buğday Pazarı arasına, 100. Yıl Caddesi ve tren hattının altından geçecek şekilde yapılacak olan alt geçitte deplase çalışmaları başladı....