28 / 04 / 2024

Karamürsel Ereğli restorasyon

Karamürsel Ereğli restorasyon

Karamürsel Ereğli’de yer alan yöresel evlerden iki tanesi restore edilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi restorasyon ihalesi 15 Şubat'ta gerçekleştirecek.

Karamürsel'de riskli bölgelerde alınması gereken önlemler TBMM gündeminde!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde heyelan riski olan yerlerde alınması gereken önlemler TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kocaeli'deki Ereğli Evleri restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’ndeki tarihi evleri restore ediyor.

Karamürsel Ereğli’deki iki yapı restore edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel Ereğli'de yer alan iki adet tarihi yapı restore edecek.

Karamürsel Ereğli’deki iki tarihi yapı restore edilecek!

Karamürsel Ereğli’de yer alan yöresel evlerden iki tanesi restore edilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi restorasyon ihalesi 15 Şubat'ta gerçekleştirecek.

Kocaeli'deki Çapalı Ev restore edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir zamanlar Yeşilçam filmlerinin çekildiği mekanlardan biri olan Karamürsel Ereğli evlerinde restorasyon çalışmaları için çalışmalara başladı.

Karamürsel Kent Estetiği Projesi tamamlandı!

Karamürsel Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Estetiği Projesi kapsamında D-130 güzergahı üzerinde yapılan çalışmalar bir süre önce tamamlanmıştı. Yapılan restorasyon çalışmalarının ardından Karamürsel, daha estetik bir görünüme kavuştu.

Konya Ereğli’de altyapı çalışmaları devam ediyor!

Konya Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, altyapı çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Şehrin göbeğinde apartman bodrumlarını kanalizasyon suyunun bastığını ifade eden Özgüven, “Bu ayıbı ortadan kaldıracağız" dedi.

TOKİ Zonguldak Ereğli başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Zonguldak Ereğli başvuruları bugün başlıyor. TOKİ Zonguldak Ereğli Evleri'nin satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş - Temerküz Şube Ereğli Şubesi aracılığıyla yürütülecek.

Konya Ereğli’de Kadınlar Lokali inşaatı sürüyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısına yaptırılan Ereğli Kent Konağı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İşte çalışmanın ayrıntıları...

TOKİ Zonguldak Ereğli başvuruları ne zaman başlıyor?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Zonguldak Ereğli Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Zonguldak Ereğli başvuruları ne zaman başlıyor?

Zonguldak Ereğli TOKİ başvuruları!

Zonguldak Ereğli TOKİ Evleri'nde 3 konut satılıyor. Zonguldak Ereğli TOKİ başvuruları 1 Temmuz 2015 tarihi itibariyle başlayacak ve 30 Temmuz 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.

Ereğli'de alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Kepez'de yan, Dağ Evleri'nde alternatif yol çalışmalarını sürdüren Kdz. Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Uysal'ın Korubaşı'na verdiği söz üzerine, yol genişletme çalışmalarına başladı.

TOKİ Zonguldak Ereğli başvuruları ne zaman?

3 adet konutun ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa sunulacağı TOKİ Zonguldak Evleri'nde 3 oda 1 salon daire tipi bulunuyor. Peki TOKİ Zonguldak Ereğli başvuruları ne zaman?

Karamürsel Ereğli restorasyon Haberi

Karamürsel Ereğli restorasyon


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yeşilçam filmlerinin çekildiği mekânlardan biri olan Karamürsel Ereğli’de yer alan yöresel evleri restore edecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ereğli’nin kendine özgü dokusu içinde yer alan tarihi evler restorasyon projesi kapsamında yenilenecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, tarihi ve estetik açıdan oluşturdukları dokuyla adeta Ereğli’nin simgesi haline gelen evler içinde en dikkat çekici olanlardan biri olan Çıpalı Konak ve 5,6,7 parselde yer alan yapı restore edilecek. Yeni yüzleriyle tarihi evler sosyal ve kültürel amaçlı kullanılmak üzere Ereğli halkına hizmet vermiş olacak.

TARİHİ DOKU KORUNUYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, kentin tarihi dokusunu korumak ve ortaya çıkarmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Yeşilçam filmlerine de konu olan Karamürsel’in Ereğli evlerinde...