02 / 05 / 2024

Karanfil Sokak üstyapı işleri bitti mi

Karanfil Sokak üstyapı işleri bitti mi

Yapımına başlanırken 3 ayda bitirileceği belirtilen Karanfil Sokak düzenleme çalışmaları Fen İşleri Ekipleri’nin üstün performansıyla 2 ay gibi kısa sürede tamamlandı. Alt yapısı tamamen yenilenen Karanfil Sokak'ın üst yapısı baştan aşağı değişti.

Şişli'de çatısında çökme meydana gelen bina mühürlendi!

Şişli Gülbağ Karanfil Sokak'ta çatısı çöken 6 katlı bina mühürlendi. Mühürlenen binada oturan vatandaşlar tahliye ediliyor.

İnegöl Yenice'nin kentsel dönüşüm projesi iptal edildi!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Yenice Mahallesi Refah ve Karanfil Sokak’ta yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi, arsa sahiplerinin talep ettikleri yüksek fiyatlar nedeniyle iptal edildi.

Tayel Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayel Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Öney tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Pendik, Batı Mahallesi, 23 Nisan Caddesi, Karanfil Sokak'ta kuruldu.

RBY Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RBY Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Yakut ve Abdurrezzak Ayhan ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Beşiktaş, Konaklar Mahallesi, Beyaz Karanfil Sokak'ta kuruldu.

Göztepe İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göztepe İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şevki Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Karanfil Sokak'ta kuruldu.

Pendik Karanfil Sokak 2 ayda bitti!

Yapımına başlanırken 3 ayda bitirileceği belirtilen Karanfil Sokak düzenleme çalışmaları Fen İşleri Ekipleri’nin üstün performansıyla 2 ay gibi kısa sürede tamamlandı. Alt yapısı tamamen yenilenen Karanfil Sokak'ın üst yapısı baştan aşağı değişti.

Pendik Batı Mahallesi Karanfil Sokak'ta prestij çalışmaları!

Pendik Belediyesi'nin Batı Mahallesi Karanfil Sokak’ta başlatılan prestij çalışmaları çerçevesinde sokağın üst yapı düzenlemeleriyle birlikte altyapısı da tamamen elden geçirilecek. Yenileme çalışmasınının 3 ay içerisinde bitirilmesi öngörülüyor.

MKB Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MKB Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kocabıyık tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta Pendik, Batı Mahallesi, 23 Nisan Caddesi, Karanfil Sokak'ta kuruldu.

Burhan Kızılırmak İnşaat Tekstil Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Kızılırmak İnşaat Tekstil Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burhan Kızılırmak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta Güngören, Merkez Mahallesi, Karanfil Sokak'ta kuruldu.

35. Sokak Evleri satış ofisi!

200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışların sürdüğü 35. Sokak Evleri satış ofisi nerede, adres ve iletişim bilgilerini haberimizden edinebilirsiniz...

Ulukent 35. Sokak daire teslimleri!

60 aya kadar vade farksız ödeme imkanının yer aldığı Ulukent 35. Sokak daire teslimleri 1. etap için önümüzdeki Nisan ayı, 2. etap içinse 2014 yılı Haziran ayı olarak belirlendi...

35. Sokak İzmir daire fiyatları!

Satış sürecinin devam ettiği 35. Sokak İzmir daire fiyatları bilgisine göre 81 metrekare 1 oda 1 salon bahçeli evler 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

35. Sokak Ulukent nerede?

Minimum 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan 35. Sokak Ulukent nerede, adres, iletişim ve nasıl gidilir bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz...

Karanfil Sokak üstyapı işleri bitti mi Haberi

Karanfil Sokak üstyapı işleri bitti mi

Geçtiğimiz Ekim ayında yapımına başlanan Karanfil Sokak düzenleme çalışmaları 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Görünen yüzü kadar görünmeyen yönleriyle de değişen sokağın yağmur suyu, doğalgaz, kanalizasyon, elektrik ve telefon hatları da tamamıyla elden geçirildi.  Esnafın oylaması ile modeli belirlenen sokak geniş kaldırım ve tek araç geçişli oldu. 


Daha önce yolu kaldırım taşı olan sokak asfaltlanarak artık sürücülere daha konforlu bir sürüş sağlıyor. Eski halinden eser kalmayan sokak yeni haliyle hem esnafın hem de vatandaşın yüzünü güldürüyor.


Pendik...