27 / 05 / 2024

karantina merkezleri son durum

karantina merkezleri son durum

Karantina zamanlarında kullanılması için 49 bin metrekarelik alana inşa edilen Arsus'taki Pirinçlik 20 yıldır kullanılmadı. Söz konusu tesisler çürümeye terk edildi.

İzmirlilere son dakika müjdesi! Füniküler hattı için düğmeye basıldı!

İzmirlilere son dakika müjdesi geldi. Karantina Meydanı ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında br füniküler hattının yapılması planlanıyor.

AVM'ler Kurban Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılacak? Son dakika AVM çalışma saatleri...

Bayramda AVM'lerin çalışma saatleri merak ediliyor. 'AVM'ler Kurban Bayramı 2023'te açık mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılacak? İşte Kurban Bayramı 2023 AVM çalışma saatleri...

AVM'lerin kira gelirlerinde son durum ne?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM’lerdeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

3. İstanbul Başakşehir'in son etabı yarın satışta!

Alzamil Gayrimenkul, Seha Yapı, Adese Alışveriş Merkezleri ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı'nın projesi olan 3. İstanbul Başakşehir'in son etabı yarın satışta...

Cazibe Merkezleri Programı son halini aldı!

Valiler Toplantısı'na katılan Başbakan Binali Yıldırım, Cazibe Merkezleri Programı'nın son halini aldığını ve kısa bir süre içerisinde kamuojyuyla paylaşılacağını açıkladı.

Cazibe Merkezleri Programı kapsamında 92 milyar liralık yatırım!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri Programı ile ilgili son durumu anlattı. Bakan Elvan, söz konusu projeler kapsamında 92 milyar liralık yatırım ve 365 bin kişilik istihdamın öngörüldüğünü belirtti.

Arabuluculuk Merkezleri hızla açılıyor!

başta iş ve işveren arasındaki sorunlar olmak üzere hukuki uyuşmazlıkların mahkemeye yansımadan son bulmasına olanak tanıyan Arabuluculuk Merkezleri hızla açılmaya başladı.

Cazibe Merkezleri Programı projesi son zamanların en net teşviği!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, 23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı için yaptığı açıklamada, projenin son dönemde ortaya koyulan en net teşvik olduğunu söyledi.

Damac Properties son projelerinin tanıtımı için İstanbul'a geliyor!

2002 yılında Dubai'de, lüks özel konutlar, lüks yerleşim merkezleri, oteller, ticaret ve tatil kompleksleri inşa etmek üzere kurulan "Damac Properties" son projelerinin tanıtımı için İstanbul'a geliyor.

Damac Properties son projelerinin tanıtımı için İstanbul'a geliyor!

2002 yılında Dubai'de, lüks özel konutlar, lüks yerleşim merkezleri, oteller, ticaret ve tatil kompleksleri inşa etmek üzere kurulan "Damac Properties" son projelerinin tanıtımı için İstanbul'a geliyor.

Pendik Fatih, Ahmet Yesevi ve Kavakpınar tesislerinde son durum!

Pendik Belediyesinin Fatih, Ahmet Yesevi ve Kavakpınar mahallelerine kazandıracağı yatırımların inşası hızla ilerliyor. İşte Pendik'in yeni kültür merkezleri, bilgi evleri ve spor tesislerindeki son durum...

Son senelerdeki büyük dönüşüm projeleri göz kamaştırıyor!

Mimarlıkta son senelerde büyük dönüşüm projeleri, gökdelenler, iş merkezleri, plazalar tasarlanıyor olmasının yanı sıra, daha insan ölçeğinde, hatta kimi zaman daha bile altında, küçük, daha düşük maliyetli, fonksiyonel ve çevreci çözümler öneriliyor.

karantina merkezleri son durum Haberi

karantina merkezleri son durum

Sağlık Bakanlığı Hudut ve Sahiller Genel Müdürlüğü,tarafından Hatay'ın İskenderun ilçesinde inşa edilen Pirinçlik Eğitim ve Karantina Tesisleri çürümeye yüz tuttu. Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre; Arsus'ta denize sıfır alanda 49 bin metrekare alan üzerine inşa edilmiş tesiste 113 suit oda 500 kişi kapasiteli sosyal tesis, 32 personel lojmanı, restoranlar, konferans salonları, simultane tercüme kabinleri, çamaşırhane, ısıtma-soğutma sistemleri, jeneratör, arıtma tesisi, içme suyu isale hattı, mendirek yer alıyor.

Her şeyin eksiksiz yer aldığı bina inşaattan sonra çürümeye bırakıldı.Milyonlarca liraya mal olan tesis hiç kullanılmadı. Salgınlarda kullanılmak üzere inşa edilen Pirinçlik Eğitim ve Karantina Tesisleri savurganlık olarak Sayıştay raporunda "kötü örnek" olarak yer aldı.

MECLİS GÜNDEMİNDE YER ALDI

Salgın hastalıklarda kullanılmak üzere 2001 yılında  hizmete açılan binalar kaderine terk edildi. Hiç bir şekilde kullanılmayan...