02 / 05 / 2024

karapürçek sosyal gelişim merkezi projesi

karapürçek sosyal gelişim merkezi projesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek'e dosyal gelişim merkezi müjdesi verdi.

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaey bedeli ile Fatih Tamince tarafından kuruldu. 

Yerli ayçiçeği ve mısır çeşitleri geliştirilecek! Ayçiçek hangi borsada kaç lira? 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yerli ayçiçeği ve mısır çeşitleri geliştirilecek. Peki son dakika ayçiçek fiyatı bugün hangi borsada kaç lira oldu? Ayçiçek fiyatlarında son durum ne? İşte borsa borsa ayçiçek 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm Merkezlerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31364 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm Merkezlerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31213 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde İmar Planlarının Hazırlanması Yönetmeliğinde Değişiklik!

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm  Merkezlerinde İmar Planlarının Hazırlanması ve Onaylanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31207 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bodrum'daki iki bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi ilan edildi!

Muğla Bodrum'daki iki ayrı bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi olarak ilan edildi.

Çiğli'de sürdürülebilir kentsel gelişim protokolü imzalandı!

Çiğli'de sürdürülebilir Yerel İzleme Araştırma ve Uygulamalar Derneği'nin sürdürülebilir kalkınma hedeflerinin yerelleştirilmesi için kentsel gelişim protokolü imzalandı. 

Sakarya Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “5 bin metrekarelik alanda inşa edilen Karasu SGM tamamlanmak üzere" dedi.

Kemal Sayar'dan Sakarya SGM binasına övgü!

Sakarya'ya kazandırılan Sosyal Gelişim Merkezi binası ile ilgili konuşan Prof. Dr. Kemal Sayar “ Bu muazzam yapının şehre kazandırılmasını sağlayan Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum” dedi.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nde sona gelindi. 4 bloktan oluşan merkezin kaba inşaatı tamamlandı.

Altıeylül Gelişim Merkezi'ne yeni şube!

2015 yılından bu yana sosyal hizmet çalışmalarını sürdüren Altıeylül Gelişim Merkezi’nin ikincisinin yapımına başlandı. Başkan Hasan Avcı “İhtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam edeceğiz” dedi.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Merkezimiz hızla tamamlanıyor." dedi.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi yükseliyor!

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

karapürçek sosyal gelişim merkezi projesi Haberi

karapürçek sosyal gelişim merkezi projesi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek’te AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı Cemalettin Selim’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Toçoğlu, teşkilata yeni görevlerinde başarılar temenni etti ve çalışmalarında kolaylıklar diledi. AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Cemalettin Selim, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Ali Oktar, SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları, teşkilat mensupları ve mahalle temsilcilerinin yer aldığı bit toplantı gerçekleştiren Toçoğlu, Karapürçek'e müjdeler verdi.

İstişare toplantısı


Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, “Büyükşehir’den ve SASKİ’den bizleri dinlemek için gelen herkese teşekkür ediyoruz. Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum” derken; AK Parti İlçe...