17 / 05 / 2024

Karasu Belediyesi tip ev projesine mi başlıyor

Karasu Belediyesi tip ev projesine mi başlıyor

Karasu Belediyesi tarafından ilçede köy statüsünden, mahalle statüsüne geçen bölgelerde uygulanmak üzere 5 tip proje hazırladı. Başkan İspiroğlu, bu projelerin yöre uygun ve estetik projeler olduğunu ve ilçenin çehresini değiştireceğini belirtti.

Karasu Belediyesi'nden 13.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Karasu Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Karasuilçesi, A. Aziziye Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı 13 milyon 412 bin 381 TL'ye satıyor...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden 'Karasu'da imar rantı' açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nca Karasu’da imar planlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 

Muğla Menteşe'de kırsala yönelik konut tip projesine 210 başvuru!

Muğla Menteşe Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde ev yapmak isteyen vatandaşlar için hazırlanan tip proje uygulamasına 210 başvuru yapıldı.

Sivas Belediyesi 2021'de kira ücretlerine zam yapmayacak!

Sivas Belediyesi, kentte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında iş yeri kapanan esnafa ve Sivas Belediyesi'ne ait kiracılara yönelik destek paketlerini açıkladı.

Muharrem Çakan'dan Essen Belediyesi'ne 10 bin maske!

Almanya'da emlak sektöründe çalışan Muharrem Çakan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele için Essen Belediyesi'ne 10 bin maske hibe etti.

Beşiktaş Belediyesi, 2 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Beşiktaş Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle iki öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Beşiktaş Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Beşiktaş Belediyesi yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren komşularına yardım edecek. Faaliyetleri durdurulan işletmelerden kira alınmayacak…

İzmir Büyükşehir Belediyesi AVM'leri kapatıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle AVM'leri geçici olarak kapatıyor...

Karasu'daki kaçak yapılar yıkılıyor!

Karasu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde denetimlerini yoğun şekilde devam ettiriyor.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nde sona gelindi. 4 bloktan oluşan merkezin kaba inşaatı tamamlandı.

Karasu'da yıkım kararına tepki için yakım!

Sakarya'nın Karasu Belediyesi ekipleri 17 kaçak yapıyı yıkmak için bölgeye geldi. Bölgede bulunan vatandaşlar ise yıkım kararına dükkan yakarak tepki gösterdi.

Sakarya Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği eğitimi gerçekleştirildi!

Adapazarı Belediyesi personeline yönelik düzenlediği ‘Planlı Alanlar tip imar Yönetmeliği’ konulu eğitim semineri dün yapıldı. 

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin kentin Karasu ilçesinde hayata geçireceği sosyal gelişim merkezinin temeli atıldı. Temel atma törenine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da katıldı.

Karasu Belediyesi tip ev projesine mi başlıyor Haberi

Karasu Belediyesi tip ev projesine mi başlıyor

Karasu Belediyesi tarafından ilçede köy statüsünden, mahalle statüsüne geçen bölgelerde uygulanmak üzere 5 tip proje hazırladı. Başkan İspiroğlu, bu projelerin yöre uygun ve estetik projeler olduğunu ve ilçenin çehresini değiştireceğini belirtti.


TASARRUF SAĞLAYACAK

Karasu Belediyesi tarafından mahallerde uygulanmak üzere tek tip ev projeleri hazırlandı. Tip projeler sayesinde, kırsal alanlardaki yapılaşmaların, yöresel mimariye uygun olmasının yanı sıra,  depreme dayanıklı, modern projeler olduğu ifade edildi. Karasu Belediyesinin, ücretsiz olarak verdiği projelerle, köyüne ev yaptıracak vatandaşların inşaat maliyetinden de önemli oranda tasarruf sağlayacak. Köylerde uygulanacak olan tip projeler ile ilgili bilgi veren Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu: “Köylerde uygulanabilecek tip projeleri, vatandaşlarımız bedelsiz olarak Karasu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüzden temin edip kullanabilirler” dedi.


BEŞ AYRI TİP PROJE

Hazırlanan projelerin 60 metrekare, 75 metrekare, 99 metrekare,...