16 / 05 / 2024

karasu gardenia

karasu gardenia

Bugüne dek binlerce aileyi en kolay yoldan ev sahibi yapmayı başaran Ekşioğlu İnşaat, bu sayıyı artırmakta kararlı...

Sakarya Karasu yeni yatırımlarla değerleniyor!

Karasu’da balık tutan vatandaşlara rastgele dileklerini ileten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu: “Karasu’ya değer katan yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nde sona gelindi. 4 bloktan oluşan merkezin kaba inşaatı tamamlandı.

Karasu'da yıkım kararına tepki için yakım!

Sakarya'nın Karasu Belediyesi ekipleri 17 kaçak yapıyı yıkmak için bölgeye geldi. Bölgede bulunan vatandaşlar ise yıkım kararına dükkan yakarak tepki gösterdi.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Merkezimiz hızla tamamlanıyor." dedi.

Karasu, Kanal İstanbul projesiyle yarışıyor!

Sahip olduğu stratejik konumu, hızla gelişen sanayisi ve doğal güzelliği ile dikkat çeken yatırım bölgelerinden olan Sakarya’nın Karasu ilçesi, yeni yatırımlarla Kanal İstanbul projesiyle yarışıyor...

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi yükseliyor!

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi yıl içinde açılacak!

Karasu’da inşa çalışmalarının sürdüğü Sosyal Gelişim Merkezi’nin yıl içerisinde vatandaşların hizmetine açılması planlanıyor.

Kibar Holding'ten Karasu'ya 800 milyon dolarlık yatırım!

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, yatırım ve projelerden bahsetti. Kibar, Karasu'da planladıkları yatırımın toplam tutarının 800 milyon doları bulacağını belirtti.

Bilecik Karasu'ya yeni yatırımlar inşa ediliyor!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehre yeni yapılan Karasu Gençlik Spor ve Yaşam Alanı ile Şehirlerarası Otobüs Terminali projesinde incelemeler yaptı.

Sakarya Karasu'da 4.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Karasu Aziziye Mahallesi'ndeki arsa satışa sunuluyor. İhale 3 Mayıs'ta düzenlenecek..

Sakarya Karasu'da kaçak yapıya geçit yok!

Sakarya Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, kamu arazilerinde izinsiz yapıların inşa edilmesine müsade etmeyeceklerini belirtti.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin kentin Karasu ilçesinde hayata geçireceği sosyal gelişim merkezinin temeli atıldı. Temel atma törenine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da katıldı.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nin temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Karasu'da hayata geçireceği sosyal gelişim merkezinin temeli yarın saat 14:00'te atılacak.

karasu gardenia Haberi

karasu gardenia

2013'ün ilk günlerinde Ekşioğlu İnşaat yeni bir kampanyayla müşterilerinin karşısına çıkıyor ve Karasu'da sakinlerine kaliteli bir yaşam alanı sunan Gardenia Evleri'nde son 40 daireyi satışa sunuyor. Üstelik cazip bir kampanyayla: 10.000 TL peşin, hemen taşın! Geri kalanını 24 ay sıfır faiz ile öde! 


Eğlence ile huzurun buluştuğu yerde 

Yatırımcının yeni gözdesi, Marmara'nın yükselen yıldızı Karasu'da inşa ettiğimiz projelerimizle yeşil ile maviyi bir arada yaşama fırsatı elinizde. Doğa harikası Karasu içinde yer alan projelerimizden birisi de Gardenia Evleri. 

12.500 metrekare arazi üzerinde kurulmuş Gardenia Evleri'nde aquapark, yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, market ve kafeterya, çocuk parkları ve 24 saat kameralı güvenlik bulunuyor. Sakarya Üniversitesi Karasu MYO'ya yürüme mesafesinde olmasından dolayı akademisyenler ve çocuklarını üniversitede okudukları sırada yalnız bırakmak istemeyen aileler tarafından da tercih...