28 / 04 / 2024

Karasu sahil

Karasu sahil

Yerel Seçimler öncesinde kamuoyuna duyurulan yeni bir projede daha çalışmaların başladığını açıklayan Başkan Toçoğlu, Karasu sahilinde 25 bin metrekarelik alanda yeni bir proje başlatıyoruz, dedi.

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Alanı hizmete açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi açılış törenine katıldı. Gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Hüseyin Avni Çoş'ta katıldı.

Karasu Sahil Parkı törenle açıldı!

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi açılışı törenle yapıldı.Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi açılış törenine katıldı.

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon projesi törenle açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi açılış törenine katıldı. Gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Hüseyin Avni Çoş'ta katıldı.

Sahil yolunda viyadük çalışması sürüyor!

Akçakoca, Karasu sahil yolunda müteahhit firma tarafından yol çalışması hızla sürüyor. Sahil yolu olarak tabir edilen bölgede duble yol çalışması hızla sürerken viyadük çalışmalarına başlandı.

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi'nde son durum ne?

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’nde incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “25 bin metrekarelik alanda hayat bulan projenin tamamlanmasıyla kuzey sahillerinin yıldızı parlamaya devam edecek” dedi

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi ne zaman bitecek?

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Toçoğlu, “Ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bölgede başlattığımız altyapı çalışmaları tamamlandı" dedi.

Karasu Sahil Parkı’nda çalışmalar sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Yaklaşık 25 bin metrekarelik alandaki çalışmalar kısa sürede tamamlanacak.

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Alanı'nın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon çalışmalarının temeli atıldı. Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Hüseyin Avni Coş, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç da katıldı...

Karasu Sahil Parkı'nın temeli bugün atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun seçim döneminde sözünü verdiği bir proje daha hayata geçiriliyor. Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon çalışmalarının temeli bugün saat 18.00’da atılıyor.

Karasu Sahil Parkı çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun seçim döneminde sözünü verdiği bir proje daha hayata geçiriliyor. Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon çalışmalarının temeli 27 Nisan Pazartesi günü atılıyor.

Karasu Sahil Parkı'nın temeli 27 Nisan'da atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada “Sahillerimizin dönüşümü Karasu’dan başlıyor. Yaklaşık 5 Milyon TL’lik yatırımla Karasu sahilinde yeni yaşam alanı oluşturuyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Karasu sahil projesinin temeli 27 Nisan'da atılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu sahili rekreasyon çalışmalarında son aşamaya gelindiğini ve hazırlanan projenin temelinin 27 Nisan Pazartesi günü atılacağını belirtti.

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Alanı'nın temeli atılıyor!

Başkan Toçoğlu kuzey sahillerini mavi bayrakla buluşturacak çevre düzenleme projesi için müjdeyi verdi: “29 Nisan Çarşamba günü Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Alanı projemizin temelini atacağız. Şehrimize hayırlı olsun" dedş

Karasu sahil Haberi

Karasu sahil

İçerisinde amfi tiyatro, oturma ve çocuk oyun grupları, plaj futbol ve voleybol sahaları, yürüyüş yolları ve diğer sosyal alanların yer alacağı projemiz ile Karasu sahilinde mavi bayrak dalgalanacak. Projemizin ihalesini 17 Şubat Salı günü gerçekleştireceğiz. Karasu’ya ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yerel Seçimler öncesinde şehrin kuzey bölgesi için müjdelediği yeni bir projede daha çalışmaların başladığını açıkladı. Başkan Toçoğlu, “Daha önce Karadeniz sahil şeridinde yer alan Karasu, Kocaali ve Karaboğaz sahillerinde gerekli düzenlemelerin yapılacağını duyurmuş, şehrin kuzey bölgesinin turizm potansiyeli için önemli bir adım atacağımızı müjdelemiştik. Bu kapsamda Karasu’da 25 bin metrekarelik alanda geniş bir çalışma başlatıyoruz. Karasu’ya ve şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.


Kuzeyde Mavi Bayrak Dalgalanacak

Hayata geçirilecek Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Alanı Projesi...