05 / 05 / 2024

karasu turizm

karasu turizm

Romatizmal rahatsızlıklara iyi geldiği belirtilen ince taneli kumu ve temiz suyuyla Sakarya'nın Karadeniz'e açılan kapısı konumundaki Karasu, 20 kilometreye yaklaşan geniş kumsalıyla Türkiye'nin ender plajlarından biri olarak dikkati çekiyor.

Wın In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Wın In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Talat Karasu ve Abdulhakim Özalp ortaklığında kuruldu.

Sw Turizm Taşımacılık İnşaat Ve İşletmecilik  Limited Şirketi kuruldu!

Sw Turizm Taşımacılık İnşaat Ve İşletmecilik  Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL  sermaye bedeli ile Maryna Karasu tarafından kuruldu.

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Karasu tarafından kuruldu. 

Dekor Dış Cephe ve İnşaat Taahhüt Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekor Dış Cephe ve İnşaat Taahhüt Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Varıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Çekmeköy, Koçullu Mahallesi, Karasu Caddesi'nde kuruldu.

Karasu Sahil Parkı ihalesi tamamlandı!

Karasu sahilinin turizm sektöründe cazibe merkezi olması amacıyla 25 bin metrekarelik alan üzerinde yapılacak olan rekreasyon projesinin ihalesi dün yapıldı. Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan ihaleye 7 firma katılarak teklif verdi.

Karasu Sahil Parkı Rekreasyon Projesi ihalesi 17 Şubat'ta!

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, “Yaklaşık 25 bin metrekarelik alanda hayat bulacak projemiz ile şehrimiz turizm potansiyeli önemli avantajlar kazanacak. Yeni projemizle Karasu sahilinde mavi bayrak dalgalanacak” dedi.

Birleşim Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Birleşim Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Bedel, Başkan Yardımcısı olarak Hikmet Kalkan ve Ömer Çiğil görev alacak

Kuveyt altyapı, inşaat ve turizm yatırımlarını arttırdı!

Son 5 yılda artan petrol fiyatlarına bağlı olarak Kuveyt'te büyük projelere daha fazla kaynak ayrılmaya başlanırken, yapılan yatırımlarda şehirleşme, turizm gibi yatırımları ön plana çıkmaya başladı. Kuveyt hükümeti her vatandaşına bir ev verme yatırımını

Turizm Yatırımları Yarışması 2011 başladı!

Eurobank Tekfen tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Yarışması 2011' başladı. Geçen yıl ilki düzenlenen yarışmada ''Büyük Turizm Yatırımları'' kategorisinde birincilik ödülü Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı

Dinekli Turizm'in borçları tasfiye edilecek!

Adalet Bakanlığı Konya 6. İflas Müdürlüğü, Dinekli Turizm Seyahat Ticaret A.şž. hakkındaki tasfiyenin şimdilik adi tasfiye şeklinde icra edileceğini duyurdu...

Turizm tesisleri 2010 yılında yüzde 62,9 artış gösterdi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli varlıklarından olan kaliteli turizm tesislerinin sayısı her geçen yıl daha da arttığı bildirildi

Utopya Turizm 2010'da neler yaptı

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.şž, 1 Ocak 2010 - 31 Aralık 2010 dönemine ilişkin faaliyet raporunu bildirdi

Petrokent Turizm Genel Kurulu 29 Mart'ta toplanıyor

Petrokent Turizm A.şž Genel Kurul'u 29 Mart 2011 tarihinde, saat 10.00'da toplanacak

karasu turizm Haberi

karasu turizm


Her yıl binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan Karasu sahilinde yoğunluk yaşanıyor. 


Romatizmal rahatsızlıklara iyi geldiği belirtilen ince taneli kumu ve temiz suyuyla Sakarya'nın Karadeniz'e açılan kapısı konumundaki Karasu, 20 kilometreye yaklaşan geniş kumsalıyla Türkiye'nin ender plajlarından biri olarak dikkati çekiyor. 


Günübirlik ve otellerde konaklayan binlerce tatilci nedeniyle ilçe, en kalabalık günlerini geçiriyor.


Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun, AA muhabirine, ilçenin sahili ve kumsalıyla çok değerli olduğunu söyledi. 


Karasu'nun 350-400 bin nüfusu barındırdığına dikkati çeken Ağun, "Aslında gerçek kış nüfusumuz şehir merkezi olarak 32-33 bin civarında ancak yaz aylarında en az 10 kata katlanarak 300 ile 500 bin arasında değişen nüfus oluşuyor. Bunların yanında yerli ve yabancı turist olmak üzere yurdumuzun çeşitli yörelerinden gelenler var" diye konuştu. 


Ağun, sahil uzunluğunun 17 kilometre...