19 / 05 / 2024

Karasu yeni baraj

Karasu yeni baraj

Hamdolsun bugün hidroelektrik santralleri kuran ve yeni santraller üzerinde çalışan, barajlar inşa eden, altyapı sorunlarına süratle çözümler üreten bir kuruluş haline geldik. Bu geldiğimiz nokta milletimiz için gayretli çalışmalarımızın sonucudur” dedi.

Türkiye'nin en yeni ilçesi 150 yılda 7. kez taşınıyor! İşte ilginç olayın detayları

Artvin’de Çoruh nehri üzerinde yapımı devam eden Yusufeli Barajı suları altında kalacak olan ilçenin taşınacağı yeni yerleşim yerinde çalışmalar sürüyor. 2 bin 654 hak sahibiyle Türkiye'nin en büyük iskan projesinde taşınma işlemi aylar sürecek.

Sakarya'ya 1,5 milyar lira yatırımla yeni baraj projesi

Sakarya'da şehrin alternatif içme suyu kaynağı için 1,5 milyar liralık yatırımla baraj yapılacak.

Kanal İstanbul için yeni ihale!

TOKİ, Kanal İstanbul projesi dahilinde yeni bir ihaleye hazırlanıyor. Kurum, Sazlıdere Baraj Havzası’ndaki tarım arazileri için ihale düzenleyecek.

Yusufeli yeni yerleşim birimi için sayılı günler kaldı!

Yusufeli barajının yapımı nedeniyle yerleşim bölgedeki yerleşim birimi yeni yerlerine taşınmak için gün sayıyor. İlçe 150 yılda yedinci kez taşınacak. 

Artvin Yusufeli yeni yerleşim yeri inşasında sona geliniyor!

Yusufeli Barajı'nın suları altında kalacak olan Yusufeli ilçesinin taşınacağı yeni yerleşim yeri inşasında son aşamaya gelindi.

Kanada Okulları'ndan Sakarya Karasu'ya yeni kampüs!

franchising çalışmalarına devam eden Kanada Okulları, Sakarya’nın Karasu ilçesinde yeni kampüs açtı.

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Yusufeli 7. kez taşınıyor: Yeni yerleşim yerinde binalar yükseldi!

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı devam eden Yusufeli Barajı sebebiyle ilçe merkezi, sulara gömülecek. 150 yıllık tarihinde 6 kez yeri değiştirilen ilçe merkezinin 7. kez yeri değiştiriliyor. Yeni yerleşim yerinde binalar yükselirken, cadde ve sokaklar da düzenleniyor.

Yeni Yusufeli'nde inşaat ve alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yusufeli Barajı'nın devreye girmesiyle sular altında kalacak olan Artvin'in Yusufeli ilçesinin taşınacağı yeni yerleşim yerindeki çalışmalar devam ediyor. yeni yerleşim yerindeki 1. bölgede inşaatlarda yüzde 85 oranında fiziki gerçekleşme sağlandı...  

Yılmaz Doruk: Yeni Yusufeli en modern ilçesi olacak!

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, "Türkiye'nin prestij projelerinden biri olan Yusufeli Barajı'nın inşası tüm hızıyla devam ediyor. Yeni Yusufeli 21. yüzyılın en modern ilçesi olacak'' diye konuştu.

Nef City 82 ile yeni bir şehir kuruluyor!

Nef, Kızılırmak üzerinde yer alan ve Türkiye’nin en büyük 3. baraj gölü olan Hirfanlı Barajı'na 1 kilometre cepheli "Nef City 82 " adında yeni bir proje hayata geçiriyor. Nef bu sefer konut değil arsa satıyor. 2,5 milyon metrekarelik projedeki arsalar, parsel ve hisse şeklinde satışa sunuluyor...

Yeni Hasankeyf'te 700 konut ve 169 iş yeri teslim edildi!

Batman'daki Ilısu Barajı Gölü faaliyete geçtiğinde su altında kalacak Hasankeyf ilçesinde, vatandaşların, yeni yerleşim alanına taşınması sürüyor. Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, "Evlerin yüzde 80'i taşındı, esnaf da iki gün içinde eşyalarını nakledecek" dedi...

Yeni Hasankeyf'e 400 aile taşındı!

Ilısu Barajı'nın faaliyete başlaması ile Batman’ın Hasankeyf ilçesi tahliye çalışmalarında sona gelindi. Hasankeyf'e 3 kilometre uzaklıktaki yeni yerleşim yerinde yapılan 750 konut sakinlerini ağırlamaya başladı…

Karasu yeni baraj Haberi

Karasu yeni baraj


SASKİ 9. Personel Buluşmasına katılan Hamdolsun bugün hidroelektrik santralleri kuran ve yeni santraller üzerinde çalışan, barajlar inşa eden, altyapı sorunlarına süratle çözümler üreten bir kuruluş haline geldik. Bu geldiğimiz nokta milletimiz için gayretli çalışmalarımızın sonucudur” dedi., “SASKİ varsa sorun yoktur dedik ve her zaman gereken çalışmayı gerektiği yerde hayata geçirdik. Hamdolsun bugün hidroelektrik santralleri kuran ve yeni santraller üzerinde çalışan, barajlar inşa eden, altyapı sorunlarına süratle çözümler üreten bir kuruluş haline geldik. Bu geldiğimiz nokta milletimiz için gayretli çalışmalarımızın sonucudur” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi 9. Personel Buluşması, Hanedan Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, SASKİ ve Büyükşehir bürokratları ile Su ve Kanalizasyon İdaresi çalışanları katıldı. SASKİ tarafından hayata geçirilen ve...