21 / 05 / 2024

Karat 34 gayrimenkul değerleme raporu

Karat 34 gayrimenkul değerleme raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Karat 34 projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Karat 34'ün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Karat 34 ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Karat 34'ün değeri ne kadar?

Karat 34 projesinin kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Bahçelievler Yenibosna Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Karat 34), 1542 Ada 37 Parsel F Blok ve Bu Bloğa Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapıldı.

Makam 34 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makam 34 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Şirin ve Kamal Ghannoum Chwıch ortaklığında kuruldu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Enes Değirmenci tarafından açıldı.

Karat 34 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Karat 34 projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Altın 34 Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Altın 34 Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeyad A.A. Alselmi tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Karat 34 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Karat 34 projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Yıldızlar 34 Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızlar 34 Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yıldız tarafından kuruldu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Elif Hançerlioğlu, Mazın A. Mohsın Al-Asadı ve Shaymaa Omar B. Al-Qaysı ortaklığında kuruldu. 

Emlak Konut Karat 34 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Karat 34 projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Karat 34 kısmi geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut Karat 34, İstanbul Bahçelievler Yenibosna Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında  1542 Ada 37 Parsel A, B, C, D, E Blok İnşaatlarının kısmi geçici kabulü yapıldı...

Global 34 Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global 34 Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hami Kara ve Dmitrii Areshidze ortaklığında kuruldu.

TCDD 5 ildeki 34 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Bitlis, Muş'ta yer alan 34 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Karat 34 gayrimenkul değerleme raporu Haberi

Karat 34 gayrimenkul değerleme raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Karat 34 projesinin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.


Emalk Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçelievler Yenibosna Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Karat 34 projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 


Baş Yapı-Doğa Şegircilik imzası ile hayata geçirilen Karat 34 projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.


Emlak Konut'tan KAP açıklaması

İstanbul Bahçelievler Yenibosna Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Karat 34 Projesi için hazırlatılan 2017 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu ekte yer almaktadır.


Değerleme raporu için