02 / 05 / 2024

karataş turizm

karataş turizm

Karataş'ı turizm cenneti yaparak halkımızla birlikte taçlandıracağız Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Karataş Belediye Başkan Adayı Boğaçhan Ünal, Karataş için hazırladığı projelerle ilçelerini turizm cenneti haline getireceklerini söyledi

Miha İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Miha İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Karataş tarafından kuruldu.

Şanlı Marmara Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı Marmara Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 9 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Karataş, Ecevit Karataş ve Orhan Karataş ortaklığında kuruldu.

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Karataş ve Mürsel Coşkun ortaklığında kuruldu.

Iradah Gayrimenkul Acenteliği Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iradah Gayrimenkul Acenteliği Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karataş tarafından kuruldu.

Mly Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mly Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Muhammed Karataş tarafından kuruldu.

Tekkar Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekkar Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Kadir Karatağ tarafından kuruldu.

Ares Konaklama Ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Ares Konaklama Ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Karataş tarafından kuruldu.

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Karataş tarafından kuruldu.

Assila Tours Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assila Tours Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karataş ve Tarıq Alı A Alqarni ortaklığıyla kuruldu. 

Excellent Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Excellent Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İ.Murathan Harmanda ve Bülent Karataş ortaklığında kuruldu. 

Blueturabs Turizm Sağlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blueturabs Turizm Sağlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Karataş tarafından kuruldu.

Kalist Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalist Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Süleymean Çece, Kubilay Bakır, Durmuş Soner Ünal, Mustafa Karataş ve Ünaş Duman ortaklığında kuruldu. 

karataş turizm Haberi

karataş turizm

Her şeyi Karataş halkının menfaati için yapacaklarını belirten Ünal, "Öylesine hayallerimiz var ki hepsini bir bir hayata geçireceğiz. Karataş beklediğinden fazlasını alacak. Başla da dediğim gibi Karataş benim her şeyimdir. 

Burada doğduk burada öleceğiz. Mezarımızda burada olacak. Karataş hak ettiği yerde mutlaka olacak ve olmalı. Bunun başka bir şekli yok. Karataş'ımızı turizm cenneti yaparak halkımızla birlikle taçlandıracağız" dedi. Adana'nın incisi olarak bilinen Karataş'ta yaşayanların tabiriyle "Halkçı Başkan" Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Karataş Belediye Başkan Adayı Boğaçhan Ünal ile yapılan röportaj haberin devamında yer alıyor. 


Öncelikle sizi bir tanıyalım? 


1970 Karataş doğumluyum. İlk. orta ve lise öğretimimi Karataş'ta tamamladım. 1989-1992 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) İşletme Bölümüne 3 yıl devam eltim. 1992-19% yılları arasında Patrice Lumumba (Halkların Dostluğu) üniversitesi...