05 / 07 / 2024

Karatay Bezmi Alem Caddesi kamulaştırma

Karatay Bezmi Alem Caddesi kamulaştırma

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay'ın her bölgesinde yenileme çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek yeni açılan caddelerle ulaşım bağlantılarının güçlendirilerek alternatif ulaşım aksları oluşturduklarını söyledi.

Konya Karatay’da imar uygulamaları hız kesmiyor!

Karatay Belediyesi, ilçedeki imar ve mülkiyet sorunlarının çözümü amacıyla imar düzenlemelerine ve 18. madde uygulamalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Konya Karatay için riskli alan kararı!

Konya ili, Karatay ilçesi, Aziziye Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Konya Karatay'da 293.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Karatay'da yer alan 2 arsayı 293 milyon 360 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Karatay'da 9.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü 9 milyon 475 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Karatay'da 9.7 milyon TL'ye satılık 3 adet gayrimenkul!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 9 milyon 664 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.  

Demir Seyr-i Alem projesi yolda! Yeni proje!

Demir İnşaat İsanbul Avrupa Yakası Kağıthane Seyrantepe'de yeni proje geliştirmek için kolları sıvadı. Seyr-i Alem isimli projesinde konutlar yer alacak...

Konya Karatay'da 15.5 milyon TL'ye icradan satılık tavuk çiftliği!

Konya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya ili, Karatay ilçesi, Erler Mahallesi, 5740 ada, 94 parselde yer alan tavuk çiftliği ve arsayı 15 milyon 495 bin 923 TL'ye icradan satıyor...

Alem Kevser İnşaat Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alem Kevser İnşaat Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khır Alrıfai tarafından kuruldu.

MED Alem Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MED Alem Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Doğan ve Nevzat Doğan tarafından tarafından kuruldu.

Konya Karatay Hükümet Konağı 5 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Konya İli Karatay İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ikmal İşi ihalesi 5 Kasım tarihinde yapılacak.

Karatay'da 21 mahallede imar düzenlemesi!

Karatay Belediyesi tarafından imar ve mülkiyet sorunlarının çözülmesi için 21 mahallede, 38 farklı düzenleme sahasında 9 milyon 821 bin metrekarelik alanda imar düzenlemesi yapıldı.

TOKİ Konya Karatay Hükümet Konağı ihalesi 5 Kasım'da!

Konya İli Karatay İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ikmal İşi ihalesi 5 Kasım 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Konya Karatay'da 8.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Tatlıcak'ta yer alan arsayı 8 milyon 400 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Karatay Bezmi Alem Caddesi kamulaştırma Haberi

Karatay Bezmi Alem Caddesi kamulaştırma

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay'ın her bölgesinde yenileme çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek yeni açılan caddelerle ulaşım bağlantılarının güçlendirilerek alternatif ulaşım aksları oluşturduklarını söyledi. Yapılan çalışmalar çerçevesinde istiklal Mahallesi'nde Saraçoğlu Caddesi ve Yolboyu Caddesi'ni birbirine bağlayan alternatif bir yol açıldığını kaydeden Başkan Hançerli, bu yol ile yapılacak Şehir Hastanesi'ne ulaşımın kolaylaşacağını vurguladı. İstiklal Mahallesi'nde Oztokacı Sokağın devamı niteliğinde olan, imar planında 25 m genişliğe sahip yeni açılan yolun uzunluğunun iki bin 300 metre olduğunu dile getiren Başkan Hançerli, Bezmi Alem Caddesi olarak adlandırılan bu yolun Saraçoğlu, İstiklal, Karaaslan Üzümcü ve diğer mahallelerin çevre yolunu kullanmadan yeni yapılacak Şehir Hastanesine ulaşımını kolaylaştıracağını ifade etti 


Anadolu'da...