06 / 05 / 2024

Karayer İnşaat Talas Prestij Residence

Karayer İnşaat Talas Prestij Residence

Talas Prestij Residence 'ta fiyatlar 270 bin liradan başlıyor, projenin teslimleri 2015 Haziran'da gerçekleştirilecek...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kayserili müteahhitler Talas'ın 100 yıllık imarını oluşturacak!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin (KAYİMDER) Talas’ta iş yapan üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda, "Sizlerle Talasımızın 100 yıllık imarını oluşturacak yapılara imza atmak istiyoruz" dedi.

Özerler İnşaat, Talas'ta 2. dönüşüm projesine başlıyor!

Kayseri'de inşaat sektörünün önde gelen firmalarından olan Özerler İnşaat, Talas'ta ikinci büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor. Özerler İnşaat'ın Talas'ta yapacağı büyük kentsel dönüşüm projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Talas'ta yapılacak dönüşüm projesinin tanıtım toplantısı yapıldı!

Kayseri'de inşaat sektörünün önde gelen firmalarından olan Özerler İnşaat, Talas'ta ikinci büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor.

Özerler İnşaat Talas'ta ikinci kentsel dönüşüm projesini başlatıyor!

Kayseri'de inşaat sektörünün önde gelen firmalarından olan Özerler İnşaat, Talas'ta ikinci büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor. Özerler İnşaat'm Talas'ta yapacağı büyük kentsel dönüşüm projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Talas'taki kentsel dönüşüm projesinin tanıtım toplantısı yapıldı!

Kayseri'nin en önde gelen inşaat şirketlerinden birisi olan Özerler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Talas'ta yapacakları kentsel dönüşüm projesi ile Kayseri'nin inşaat sektörüne yeni bir soluk getireceklerini söyledi.

Özerler İnşaat Talas'ı dönüştürecek!

Özerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Talaş ilçesinde büyük bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceklerini söyledi. Cuma Özer vatandaşlarla proje tanıtım toplantısında bir araya geldi.

Özerler İnşaat'tan Kayseri Talas'a kentsel dönüşüm projesi!

Özerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Talaş ilçesinde büyük bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceklerini açıkladı. Kayseri'nin birçok bölgesinde inşaatlar yapan Özerler İnşaat, kentsel dönüşüm çalışmalarında ki yerini de alıyor.

Özerler İnşaat Talas'ta kentsel dönüşüme başlıyor!

Özerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Talaş ilçesinde büyük bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceklerini açıkladı. Talas'ta vatandaşlarla bir araya gelen şirket yetkilileri, yapacakları proje hakkında bilgiler verdi.

Kayseri Talas'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Özerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Talas ilçesinde büyük bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceklerini açıkladı. Kayseri'nin birçok bölgesinde inşaatlar yapan Özerler İnşaat, kentsel dönüşüm çalışmalarındaki yerini de alıyor.

Talas Prestij Rezidans örnek daire!

Teslimlerinin 2015 yılında yapılacağı ve Kayseri'de Karayer İnşaat tarafından hayata geçirilen Talas Prestij Rezidans örnek daire tipleri 4 oda 1 salon olarak belirlendi. Proje, Talas Jandarma'nın hemen karşı tarafında yükseliyor.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Karayer İnşaat Talas Prestij Residence Haberi

Karayer İnşaat Talas Prestij Residence


Karayer İnşaat'ın Kayseri'de yaşama geçirdiği Talas Prestij Residence 'ta satışlar sürüyor. Proje 4 oda 1 salon konutlardan meydana geliyor.


Kayseri Talas Prestij Residence projesinde yer alan daireler 210 metrekare alana sahip olarak tasarlandı. Proje 65 konuttan meydana geliyor.


Talas Prestij 'de fiyatlar 270 bin lira ile 320 bin lira arasında değişiyor. Talas Prestij'den konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor.




Kayseri Talas Prestij Residence 'ın anahtar teslimlerinin 2015 Haziran 'da gerçekleştirilmesi planlanıyor. Proje Talas Jandarma karşısında yükseliyor. 


Karayer İnşaat Talas Prestij Residence 'ta; hamam, sauna, fitness salonu, çocuk oyun parkı, market, spor salonu bulunuyor.


Telefon: 0352 232 14 49

Web adresi: http://karayerinsaat.com.tr/

Ceren...