15 / 05 / 2024

Kardemir temel atılışı

Kardemir temel atılışı

KARDEMİR'in temellerinin atılması ve Karabük'ün kuruluşunun 77. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törende, Türk Hava Kuvvetleri'nin F - 16 gösteri ekibi Solo Türk, gösteri uçuşu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm için ilk temel atılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma işlemi bugün yapılıyor. Proje 5 ayrı etaptan meydana gelecek. 

Kanal İstanbul'un temeli 7 gün sonra atılıyor!

Asrın projesi olarak adlandırılan Kanal İstanbul'un temeli 7 gün sonra atılıyor. Temel atma törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesinde 2. etabın temeli atılıyor!

İzmir Örnekköy'de kentsel dönüşüm çalışmaları için temel atılıyor. Temel atma törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım sağlayacak.

Strazburg'daki Eyüp Sultan Camisi'nin temeli atılıyor!

Fransa'nın Strazburg kentinde yer alan  Eyüp Sultan Camisi'nin temeli atılıyor.  Külliye şeklinde yeniden inşa edilecek caminin temel atma törenine Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ da katıldı.

Konya Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi'nin temeli bugün atılıyor!

Konya Meram Belediyesi tarafından Uluırmak Ali Hoca Mahallesi'nde inşa edilecek Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi'nin temeli atılıyor. Temel atma töreni bugün gerçekleşecek.

Sivas Vefa Konutları'nın temeli atılıyor!

Sivas Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için hayata geçirdiği Sivas Vefa Konutları'nın temeli atılıyor. Temel atma törenine Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da katılacak.

Selçuk Belediyesi Etüt Merkezi'nin temeli atılıyor!

Selçuk Belediyesi tarafından yapılacak olan kütüphane ve etüt Merkezi için ilk adım atılıyor. Halk Eğitim Eski Binası yerine yapılacak olan kütüphane ve etüt merkezinin temel atma töreni 6 Ocak Cuma günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

Antalya Tekel Deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı!

Antalya kent merkezindeki eski Tekel deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı. Bina uyuşturucu bağımlılarının mekanı oldu

Giresun Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli atılıyor!

Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli Cuma günü atılıyor. Stadyuma ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'te gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunlular davet edildi.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi'nin temeli yarın atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen Engelsiz Yaşam Merkezinin temeli yarın atılıyor.

Şehitkamil'deki Uzay Çatılı Pazar Yeri'nin inşaatı başladı!

Şehitkamil Belediyesi, İncilikaya Mahallesi’ne vatandaşların ihtiyacını karşılayacak Uzay Çatılı Pazar yeri inşa ediyor. 2 bin 60 metrekare üzerine kurulacak Uzay Çatılı Pazar yerinin inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde başladı.

Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme Metro Hattı'nda ilk adım atılıyor!

İstanbul'da Marmaray'a kardeş olarak hizmete alınması planlanan Kazlıçeşme- Söğütlüçeşme Metro Hattı'nda ilk adım atılıyor.

Kardemir temel atılışı Haberi

Kardemir temel atılışı

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları'nın (KARDEMİR) temellerinin atılması ve Karabük'ün kuruluşunun 77. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.


Yenişehir Atatürk Anıtı'ndaki tören, İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşu ile başladı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile devam eden törende yerel sanatçılar tarafından konser verildi.


Konserin ardından anıt alanı üzerinde Türk Hava Kuvvetleri'nin F-16 gösteri ekibi Solo Türk, gösteri uçuşu yaptı.


Yaklaşık 20 dakika süren gösteriyi Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve diğer protokol üyeleri de izledi.


KARDEMİR Genel Müdürü Fadıl Demirel, burada yaptığı konuşmada, fabrikanın ve şehrin kuruluşunu kutlamaktan gurur duyduğunu söyledi.


Fabrikanın 77 yıllık ömründe yılda 550 bin ton üretimlerden şimdi 3 milyonlara ulaşmanın sevincini Karabüklülerle paylaştıklarını anlatan Demirel, "Geçtiğimiz yıl içerisinde yeni yapmış olduğumuz...