26 / 05 / 2024

Kardeş Belediye uygulaması ağrı

Kardeş Belediye uygulaması ağrı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından, Ağrı'ya "kardeş belediye" uygulaması kapsamında 20 milyonun üzerinde yatırım yapılacak. İBB, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Ağrı'ya heyet gönderdi...

Pendik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde imar uygulamasının yenilenmesi önergesi kabul edildi: Kesinti miktarı azaltılacak!

Pendik'teki Ertuğrulgazi Mahallesi halkı tarafından ‘İmar uygulamasının yenilenmesi, mevzuata uygun düzenlenmesi, kesinti miktarlarının azaltılması’ talebini öngören önerge Pendik Belediye Meclisi’ne kabul ettirildi. İşte ayrıntılar...

Yeni kentsel dönüşüm yasasında rezerv alan uygulaması nasıl işleyecek?

CHP’li Belediye Meclis üyesi Egemen Ergun, yeni kentsel dönüşüm yasasında rezerv alan uygulamasının nasıl işleyeceğini tek tek açıkladı. İşte yeni yasa ile ilgili değişenler ve merak edilenler...

Bankanın mobil uygulamasındaki açığı fark eden pompacı kardeşler 16 milyar TL'yi cebe indirdi

Samsun'da bir benzin istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışan kardeşler bir bankada açtıkları maaş hesabıyla milyarlarca lirayı cebe indirdi. Mobil uygulamadaki açığı fark eden gençler iki günde inanılmaz bir servet yaptı.

Burdur'da imar uygulaması tartışması!

Burdur'da belediye tarafından bir mahallede hayata geçirilen imar uygulaması bölgede tartışmalara neden oldu.

İnegöl'de e-belediye uygulaması ile emlak beyanı yapılabilecek!

İnegöl Belediyesi, e-belediye uygulaması ile vatandaşların kolay bir şekilde emlâk beyanında bulunmalarını sağlayacak. 

Ereğli'de e-imar uygulaması büyük ilgi gördü!

E-imar uygulamasının büyük ilgi gördüğünü söyleyen Ereğli Belediye Başkanı Özgüven, "Vatandaşlarımız ’eregli.bel.tr’ sitemize giriş yaparak sitemizde bulunan E-İmar uygulaması ile iki şekilde bu belgelere ulaşabiliyor" dedi.

Kumluca Adrasan sahiline imar uygulaması!

Kumluca'nın Adrasan sahil kısmında 410 dekar alanda imar uygulamasına başlandı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çalışmanın 6 ay içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Gebze Belediye Meclisi yılın son toplantısını yaptı!

Gebze Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı Başkan Köşker yönetiminde yapıldı. 2016 yılının son meclisinde Başkan Köşker’in İçişleri Bakanlığı tarafından danışman olarak görevlendirildiği Diyarbakır’ın Silvan ilçesinin kardeş belediye olması oy birliğiyle kabul edildi.

Şehitkamil'de yeni imar alanlarının uygulaması yapılıyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, göreve gelirken ‘imar alanlarının uygulaması’ konusunda verdikleri sözü tutmak adına çalıştıklarını söyledi.

Yozgat Kardeş Şehirler Parkı açılışı ertelendi!

20 Temmuz’un Kardeş Şehir Günü olarak kutlanacağını beyan eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, parkın açılışını 15 Temmuz’da yaşanan olaylar nedeniyle ileri bir tarihe ertelediğini açıkladı.

Kıbrıs Altınok Öz Parkı açıldı!

Kardeş belediye Kıbrıs Esentepe Belediyesi tarafından yapılan ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün isminin verildiği park, görkemli bir törenle açıldı.

Niğde Kardeşler Camii açıldı!

Niğde Müftülüğü'ne bağlı İbrahim Baloğlu Kur’an Kursu ve Kardeşler Camii açılışı törenlerle yapıldı. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, hayırsever Baloğlu kardeşlere teşekkür etti.

Samsun Kurupelit Belediye Başkanlığı'nın yanlış imar uygulamaları belgelendi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Yusuf Ziya Yılmaz'ın neredeyse kadrolu Başkan Vekili Turan Çakır'ın Kurupelit Belediye Başkanlığı döneminde vatandaşa yaptığı İmar uygulamalarındaki bir çok yanlış uygulamasının belgelerini açıkladı.

Kardeş Belediye uygulaması ağrı Haberi

Kardeş Belediye uygulaması ağrı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından, Ağrı'ya "kardeş belediye" uygulaması kapsamında 20 milyonun üzerinde yatırım yapılacak.


AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, birtakım projeleri, başka bakanlıkların ve başka belediyelerin de desteklediğini söyledi.


İBB'nin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Ağrı'ya heyet gönderdiğini ifade eden Aydın, şunları kaydetti:


"Heyet burada bir inceleme yapıyor. Ağrı'nın çok hayati bir projesine katkı sunacaklarını, bu projeyi gerçekleştireceklerini ifade ediyorlar. Ağrı'da eski Orduevi'nin orası 13 bin metrekare civarında, Çevresiyle birlikte 22 bin metrekare ve Ağrı'nın bir kent meydanına ihtiyacı var. Bir kapalı otopark ihtiyacı var. Altı kapalı otopark, üstü kent meydanı olacak şekilde, rekreasyon alanları, yürüyüş alanları, orada dinlenme alanlarıyla birlikte çok güzel hem görselliği olan hem Ağrı'nın ihtiyacına cevap verebilecek olan güzel bir meydanımız, inşallah...