17 / 05 / 2024

kardeşim ortak konutu satması

kardeşim ortak konutu satması

Posta yazarı Tamer Heper 'Eşimin annesi 88 yaşında. Oğlu tarafından tapuya götürülerek sahibi olduğu bir dairenin bir kişiye satışı yaptırılmış. Bugün eşimin bir müdahalesi söz konusu olabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Adıyaman'da 16 bin 433 adet deprem konutu sağlam zeminli yeni yerleşim alanında yükseliyor! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, deprem konutları sağlam zeminli yeni yerleşim alanında hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

İslam Memiş döviz alacaklara o öneriyi verdi! Korkma kardeşim al!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın ve euro uyarısında bulundu. Memiş, döviz almak isteyenlere, “Euro alın” dedi. İşte detaylar!

Analistlerden altın alacaklara flaş uyarı: Sakın düşünmeyin kardeşim koşun

Altın fiyatlarının hareketlenmesiyle birlikte analistlerden de uyarılar gelmeye devam ediyor. Gram altının yıl sonunda 1500 TL seviyesine gelmesine neredeyse kesin gözüyle bakan analistler, altına yatırım yapanların pişman olmayacağını ifade ediyor.

Aile konutu şerhi ne zaman sona erer?

Aile konutu; eşlerin bütün yaşamsal faaliyetlerini devam ettirdiği ve düzenli yerleşim amacıyla kullandıkları mesken olarak tanımlanıyor. Peki, Aile konutu şerhi ne zaman sona erer? İşte konu hakkında tüm merak edilenler..

Analistler resmen böyle uyardı: Altın alacaksanız şimdi alın kardeşim, şimdi alın

Altın fiyatlarıyla ilgili doğruları bilen adres yine Emlak Kulisi oldu. Emlak Kulisi'nin yayınladığı gibi 975 TL seviyelerine giden gram altın yeniden 955 seviyelerine indi. Analistler, altının daha fazla düşmesine ihtimal vermiyor. Bu nedenle bu seviyeden altın almanın mantıklı olduğu düşünülüyor.

Analistler resmen böyle uyardı: Sakın altın almayın kardeşim, almayın

Altın fiyatlarının düşmesinin ardından yatırımcılar da altın alıp almayacakları konusunda kararsız kaldı. Ancak analistler ısrarla şu anda alım fırsatının tam olarak yerine oturmadığını söylüyor.

Destek miktarı iki katına çıkarıldı! Türkiye'nin 81 ilinde başvuranların hesabına geri ödemesiz 50 bin lira yatırılacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği ve Coca-Cola Türkiye ortaklığında yürütülen Kız Kardeşim Projesi kapsamındaki üçüncü hibe programına başvurular başladı.

Milyonlarca kiracıyı ilgilendiriyor! Tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde kardeşlerin ortak ev için birbirlerine kira ödemelerinin gerekip gerekmediğini ve evde oturan kardeşin tahliye edilip edilemeyeceğini kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

Kardeşin borcu nedeniyle ortak arsa haczedilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, babadan miras kalan arsaya kardeşiyle ortak olan bir okuyucunun, kardeşinin borcundan dolayı arsaya ve diğer mallarına haciz gelme durumu soruldu.

Togo'ya büyükelçilik konutu için arsa tahsis edildi!

Togolu mevkidaşı Dussey'le ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Togo'ya büyükelçilik konutu inşa edilmesi için arsa tahsis edileceğini dile getirdi.

Mirasçılar dikkat! Ödenen paralar geri alınabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, "Kardeşim vefat etti, bana da miras kaldı. Eşi mahkemeye başvurdu ve vasiyetnamesi olduğunu iddia etti. Mahkeme sürüyor, bana da İntikal Vergisi tahakkuk ettirilmiş. 15 gün içinde ödemem isteniliyor. Vasiyetname kabul edilirse paramı geri alabilir miyim?" sorusunu cevapladı

Hissedarların gayrimenkul üzerindeki hakları aynı mıdır?

Posta yazarı Tamer Heper, "Ölen babamdan annem ve 3 kardeşe ev miras kaldı. Ağabeyim de öldü mirasçıları çocukları. Kardeşim, hem annemin hem de yeğenlerin hisselerini alarak yüzde 75 paya sahip olacağını, binayı yıktıracağını söylüyor. Ben olmadan bunu yapabilir mi?" sorusunu yanıtladı.

Kiraladığı evi kumarhaneye çevirdi! Ceza yağdı!

Konya Seydişehir'de 'kardeşim oturacak' diyerek 250 liraya kiraladığı evi, kumarhaneye çevirdiği belirlenen A.E., 'kumar oynatmak ve oynanması için yer temin etmek' suçu nedeniyle tutuklandı.

kardeşim ortak konutu satması Haberi

kardeşim ortak konutu satması

Posta yazarı Tamer Heper 'Eşimin annesi 88 yaşında. Oğlu tarafından tapuya götürülerek sahibi olduğu bir dairenin bir kişiye satışı yaptırılmış. Bugün eşimin bir müdahalesi söz konusu olabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun 'Eşimin annesi 88 yaşında. Bir safrakesesi ameliyatından sonra oğlu tarafından tapuya götürülerek sahibi olduğu bir dairenin bir kişiye satışı yaptırılmış. Sağlık raporu alınmadan yapılan bu satışın bedeli de elinden alınıp bir kardeşi ile bölüşülmüş. Bugün eşimin bir müdahalesi söz konusu olabilir mi? Annesi, vefat eden babası ile yarıyarıya ortak bir dairede oturmakta. Bu durumda annesinden kira bedeli talep edebilir mi?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...


Eşimin annesi 88 yaşında. Bir safrakesesi ameliyatından sonra oğlu tarafından tapuya götürülerek sahibi olduğu...