09 / 05 / 2024

karel airties firması için modem üretimi

karel airties firması için modem üretimi

Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş., 17 Şubat 2014 tarihli özel durum açıklamasında duyurduğu gibi Airties firması için seri üretime başladı. Tahmini ciro beklentisi 2014 yılı için 2 Milyon USD olarak belirlendi...

Tolga Karel, Dominik Playa Las Ballenas adasını 90 bin dolara kiraladı!

Sarah Margaret Scott’la evlenecek olan Tolga Karel, düğün için Dominik'te bulunan Playa Las Ballenas adasını bir haftalığına kiraladı. Bu hazırlık ünlü oyuncuya 90 bin dolara mâl oldu.

Kocaeli'de 6 bin 687 müteahhitlik firması var!

KOTO'da düzenlenen sektör istişare toplantısında inşaat sektörüne dair konuşan vali Hasan Basri Güzeloğlu, kentte toplam 6 bin 687 müteahhitlik firması olduğunu söyleyerek ''Kocaeli'de 59 bin 341 kişi sigortalı olarak istihdam ediliyor" dedi.

Emlak Konut bağımsız denetim firmasını seçti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Emlak Konut bağımsız denetim firmasını seçti.

Çevre ve Şehircilik'ten 8 yapı denetim firması hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 8 yapı denetim firması ile ilgili durdurma kararı bugün Resmi Gazete'de yayınlandı.

Çevre ve Şehircilik'ten 13 yapı denetim firması hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 13 yapı denetim firması ile ilgili durdurma kararı bugün Resmi Gazete'de yayınlandı.

Çevre ve Şehircilik'ten 11 yapı denetim firması hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 11 yapı denetim firması ile ilgili durdurma kararı duyurusu bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

ODE Yılın Yalıtım Firması ödülünü aldı!

Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren ODE, 10'uncu Global Yalıtım Konferansı'nda. Yılın Yalıtım Firması ödülünü kazandı. Aynca ODE Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Yalıtımda Yılın İşadamı" seçildi.

Mesut Sancak: Türkiye'nin en büyük inşaat firması olmayı hedefliyoruz!

İnşaat sektörünün İzmirli şirketi Folkart'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, 5 yıl sonra Türkiye'nin en büyük inşaat firması olmayı hedeflediklerini söyledi. Sancak, "Stratejik planlarımızı yaptık" dedi

Çevre ve Şehircilik'ten üç yapı denetim firmasıyla ilgili duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından üç yapı denetim firması ile ilgili durdurma kararı duyurusu bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Beyttürk İnşaat, Körfez yatırımcısının öncü firması oldu!

Beyttürk İnşaat, Arap yatırımcıların altın günü gibi düzenlenen divaniye toplantılarında sıcak satış yaparak Körfez yatırımcısının öncü firması oldu. Beyttürk İnşaat, Yalova bölgesinden İstanbul’a gelmeye hazırlanıyor.

Antalyaspor Stadı'nın inşaat firmasından rapor istenecek!

Stadın çimlerinde meydana gelen kopmalara da değinen Hasan Ali Ceylan, sahada futbol oynanmasıyla ilgili herhangi bir sıkıntı olup olmadığına dair stadı yapan inşaat firmasından rapor isteyeceklerini söyledi.

Mekke'deki vinç kazasına sebep olan inşaat firmasına yasak geldi!

Diyanet İşleri Başkanı Görmez "Suudi Arabistan Mekke'deki vinç kazasının sebeplerini çok güzel araştırdı ve daha sonra verilmesi gereken bütün cezaları verdi. Söz konusu inşaat firmasına her türlü yasağı getirdi." dedi.

Gölcük kentsel dönüşüm ihalesini Ankara İmar firması kazandı!

Gölcük Belediyesi'nin üç bölgede başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında danışmanlık hizmeti alımı için yapılan ihaleyi Ankara İmar firması kazandı.

karel airties firması için modem üretimi Haberi

karel airties firması için modem üretimi


Karel tarafından yapılan açıklama şöyle:


17 Şubat 2014 tarihli özel durum açıklamasında duyurduğumuz gibi Airties firması için seri üretime başlanmıştır. Tahmini ciro beklentimiz 2014 yılı için 2 Milyon USD ve takip eden yıllar için 10 Milyon USD...