09 / 05 / 2024

karel airties modemleri

karel airties modemleri

Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş., 17 Şubat 2014 tarihli özel durum açıklamasında duyurduğu gibi Airties firması için seri üretime başladı. Tahmini ciro beklentisi 2014 yılı için 2 Milyon USD olarak belirlendi...

Tolga Karel Florida’da arsa aldı!

Türkiye’den taşınmış olan ünlü oyuncu Tolga Karel, Amerika’ya yerleşmesinin ardından ev satın almıştı. Ünlü oyuncunun şimdi de arsa satın aldığı öğrenildi.

Karel Konut Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karel Konut Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hami Ünsal tarafından kuruldu.

Tolga Karel Florida'dan ev aldı!

Sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakan ve Amerika'ya yerleşen Tolga Karel, uzun bir süredir tır şoförü olarak çalışıyor. Ailesiyle birlikte Florida'ya taşınan Karel, yeni evinin fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. 

Karel Grup Mühendislik Elektrik Medikal ve Nakliye  Limited Şirketi kuruldu!

Karel Grup Mühendislik Elektrik Medikal ve Nakliye  Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çelik tarafından kuruldu. 

Karel Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karel Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tomris Karel Çelen tarafından 200 bin TL sermaye ile 13 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Tolga Karel'in Beylerbeyi'ndeki villasına tedbir!

Tolga Karel’e nafaka davası açan Günay Musayeva, oyuncunun Beylerbeyi’ndeki 1 milyon 200 bin TL’ye satışa çıkan villasına tedbir koydurttu.

Tolga Karel, Beylerbeyi'ndeki evini 900 bin TL'ye sattı!

Dominik Cumhuriyeti’nde Sarah Scotti’yle evlenen Tolga Karel, ABD’ye yerleşme kararı aldı. Tolga Karel Beylerbeyi’ndeki üç katlı evini 900 bin TL’ye sattı.

Tolga Karel Beylerbeyi'ndeki evini 1 milyon TL’ye satışa çıkardı!

Son olarak oynadığı projeden parasını alamayan Tolga Karel, Beylerbeyi’ndeki üç katlı evini 1 milyon TL’ye satışa çıkardı.

Artık deprem önceden bilinecek!

Karabük Üniversitesinde gerçekleştirilen "7. Uluslararası Bilim Günleri" kapsamında "NASA'daki Tecrübelerim ve Deprem Tahminleri" konferansı düzenlendi. NASA GeoCosmo Başkan Yardımcısı Karel, konferansta konuşma yaptı.

Tolga Karel, Dominik Playa Las Ballenas adasını 90 bin dolara kiraladı!

Sarah Margaret Scott’la evlenecek olan Tolga Karel, düğün için Dominik'te bulunan Playa Las Ballenas adasını bir haftalığına kiraladı. Bu hazırlık ünlü oyuncuya 90 bin dolara mâl oldu.

Ege Park Çanakkale fiyat listesi!

Karel İnşaat ve BECT Trend İnşaat tarafından Çanakkale'nin girişinde hayata geçirilen Ege Park Çanakkale projesi fiyat listesi konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor.

Ege Park Çanakkale'de 94 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1000 konuttan meydana gelen Ege Park Çanakkale projesi Karel İnşaat ve BECT Trend İnşaat imzası taşıyor. Projenin temel atma çalışmaları sürüyor.

Tolga Karel Türkiye'deki 2 evini sattı!

Tolga Karel ve 4 yıllık eşi Azeri model Günay Müsayeva'dan geçtiğimiz salı günü boşandı. Karel boşanmanın ardından 2 evini satıp Amerika'ya yerleşti.

karel airties modemleri Haberi

karel airties modemleri


Karel tarafından yapılan açıklama şöyle:


17 Şubat 2014 tarihli özel durum açıklamasında duyurduğumuz gibi Airties firması için seri üretime başlanmıştır. Tahmini ciro beklentimiz 2014 yılı için 2 Milyon USD ve takip eden yıllar için 10 Milyon USD...