04 / 05 / 2024

Karesi köy konakları yenileme

Karesi köy konakları yenileme

Mahalle statüsüne geçen kırsal mahallelerde hizmetlerini sürdüren Karesi Belediyesi, halkın yoğun olarak kullandığı köy konakları ve kahvehanelerde tadilat çalışması yapıyor.

Yeniköy Konakları ikmal inşaat ihalesi 16 Aralık'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Eyüp Alibeyköy'de yer alan Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi. Projede kalan ikmal inşaat işleri Emlak Konut GYO tarafından 16 Aralık'ta ihale edilecek.

Ataköy Konakları'nda 6 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan Ataköy Konakları'ndaki daire 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları!

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları 660 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesine sahip yeniköy Konakları projesinde 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Ataköy Konakları'nda 4.6 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan TOKİ Ataköy Konakları'ndaki C7-B girişli 7.blok 3.kat 8 numaralı daire icradan satılıyor.

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları!

Yeniköy Konakları projesinde çeşitli ödeme ve indirim avantajları sunuluyor. Projede fiyatlar 585 bin TL'den başlıyor...

Yeniköy Konakları Eyüp ödeme şartları!

Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Yeni köy Konakları projesinde fiyatlar 609 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 20 peşinat verilerek ev sahibi olunabiliyor...

Şile Üvezli ve Ulupelit Köy Konakları'nın temeli atıldı!

Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen Üvezli ve Ulupelit Köy Konakları'nın temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'da katıldı.

Nurol Çekmeköy Konakları'nda satılık villa 4 milyon TL'ye!

T.C. İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi'nde Nurol Çekmeköy Konakları'nda bulunan villanın 1310/68410 hissesini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

Erzurum Büyükşehir ilçelere köy konağı yapıyor!

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü tarafından yapılan köy konaklarının içerisinde düğün salonu, taziye evi, muhtarlık ve imam evi bulunuyor.

Şereflikoçhisar'daki köy konakları tamamlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Şereflikoçhisar ilçesi Büyükkışla ve Akarca mahallerinde Özel İdare zamanında yapımına başlanan köy konaklarının tamamlanması kararlaştırıldı...

Balıkesir Karesi'de köy konakları ve kahvehaneler onarılıyor!

Balıkesir'in Karesi ilçesinde, belediye, mahalle statüsüne geçen kırsal mahallelerde halkın yoğun olarak kullandığı köy konakları ve kahvehanelerde tadilat çalışmalarını sürdürüyor.

Karesi'deki köy konakları yenileniyor!

Mahalle statüsüne geçen kırsal mahallelerde hizmetlerini sürdüren Karesi Belediyesi, halkın yoğun olarak kullandığı köy konakları ve kahvehanelerde tadilat çalışması yapıyor.

Ataköy Konakları'nda icradan 3.8 milyon TL'ye satılık daire!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bakırköy Ataköy Konakları'nda C1-B bloğunda bulunan daireyi satışa çıkardı. Söz konusu dairenin toplam satış bedeli 3 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Karesi köy konakları yenileme Haberi

Karesi köy konakları yenileme


Mahalle statüsüne geçen kırsal mahallelerde hizmetlerini sürdüren Karesi Belediyesi, halkın yoğun olarak kullandığı köy konakları ve kahvehanelerde tadilat çalışması yapıyor. Karesi Belediyesi merkez mahallelerin yanı sıra kırsalda da çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor. Vatandaşların ortak kullanım alanı olan köy konaklarında ve kahvehanelerde tadilat çalışmaları yürüten belediye ekipleri, Düzoba, Karakol, Yeniköy, Tatlıpınar ve Halkapınar mahallelerinde mesai yapıyor.


Boya ve badanadan fayans işlerine, elektrik tesisatının kurulmasından köy konağı odalarının tadilatına kadar hummalı bir şekilde çalışan belediye, köy konaklarını ve kahvehaneleri en iyi şartlara kavuşturarak vatandaşların hizmetine sunuyor. Ekipler son olarak Yeniköy Mahallesi'ndeki köy konağını baştan aşağı yenilerken, Düzoba Mahallesi Köy Konağı'nda çatı tadilatı, Karakol Mahallesi Köy Konağı'nda sıva çalışması ile Tatlıpınar Mahalle Kahvehanesi'nde boya badana yaptı. Belediye ekipleri köy konağı ve...