19 / 05 / 2024

Karesi Sokağı

Karesi Sokağı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur, Şehir Hastanesi çalışmalarını yerinde şehrin çalışmaları ile geçiş konforu inceledi. Bu kapsamda Karesi Sokağı 'nda trafiğe kapatılacağını duyurdu.

TOKİ Balıkesir Karesi 2. Etap projesi 2 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Balıkesir İli, Karesi İlçesi, 2. Etap 458 Adet Konut, 12 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 2 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

İşte hafta sonu sokağa çıkma yasağı genelgesi!

Koronavirüs önlemleri kapsamında dün gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan hafta sonu belirli saatler aralığında sokağa çıkma yasağının uygulanacağını duyurdu.

Dikkat sokağa çıkma yasağı var! 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri?

Koronavirüs vaka artışını kontrol altına alabilmek için alınan önlemler arasında sokağa çıkma yasağı da yer alıyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede, 65 yaş üstü vatandaşlara belirli saatler dışında sokağa çıkma yasağı getirildi.

Balıkesir Karesi'de 34 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karesi'de yer alan gayrimenkulü 34 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illere getirildi?

Ülkemizde artan vaka sayısı kapsamında bazı illerin valiliklerinden açıklamalar gelmeye başladı. Buna göre; 65 yaş üstü vatandaşlara belirli saatler aralığında sokağa çıkma yasağı getirildiği bildirildi.

65 yaş üstü için sokağa çıkma yasağı var mı? 

Kovid-19 ile mücadele kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlar için bir süre sokağa çıkma yasağı uygulanmış sonra belirli günlerde dışarı çıkma izni verildikten sonra bu yasak tamamen kaldırılmıştı. Konu ile ilgili son dakika açıklaması Bursa’dan geldi...

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı geri gelebilir!

Avrupa'da koronavirüs vakalarındaki artış nedeniyle yeni yasaklar devreye girdi. Türkiye'de ise yeni yasakların devreye girmesine son 15 gün kaldı. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı, yaş gruplarına saat kısıtlaması yeniden gündeme gelebilir.

Hangi illerde 65 yaş üstü sokağa çıkma kısıtlaması var?

Koronavirüs vaka sayısında artış yaşanan illerin Valileri, koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik bazı kısıtlamalar getirildiğini açıklamıştı. Peki, Türkiye genelinde hangi illerde sokağa çıkma yasağı var? İşte 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller...

TOKİ Balıkesir Karesi 548 konut ihalesi yarın!

Balıkesir Karesi 1. etap 548 adet konut , 1 adet 10 dükkanlı ticaret ve 1 adet cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Balıkesir Karesi’de esnaf için kira desteği!

Karesi Belediyesi 19 Mart tarihinden itibaren 3 aylık süreçte işyerlerini açamayan esnaftan kira almama kararı aldı.

Büyük inşaatlar sokağa çıkma yasağında çalışacak!

İçişleri Bakanlığı tarafından 29 Mayıs saat 24.00 ile 31 Mayıs saat 24.00 arasında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması genelgesi yayınlandı. Genelgeye göre, büyük inşaatlara çalışma izni verildi...

Balıkesir Karesi ve Balya için acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir ili Karesi ve Balya sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sokağa çıkmadan 102 bin kişi konut aldı!

Vatandaşlar sokağa çıkmadan konut sahibi olmaya devam ediyor. Web Tapu uygulaması ile bir ayda 102 bin konut satışı gerçekleştirildi. Yapılan toplam işlem sayısı ise 351 binin üzerinde...

Karesi Sokağı Haberi

Karesi Sokağı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur, hastanesi çalışmalarını yerinde şehrin çalışmaları ile geçiş konforu inceledi. Şehir Hastanesi'nin temel değişik yerlerinde devam eden çalışmanın yükseltilmesinin amaçlandığını güçlendirme çalışmaları kapsamında olmaları inceledi. belirtti. 2500 adet Fore kazık çalışması yapı Başkan Uğur, Eski Kepsut Cadde- Başkan Uğur, daha sonra İzmir olarak zeminin depreme dayanıklı yapısındaki yol yapım çalışmalarını in- yolu üzerinde yapımına başlanan getirileceğini ifade etti. 

Milliyet...