16 / 05 / 2024

karester yaylası teleferik

karester yaylası teleferik

Uzungöl ile Karester Yaylası arasında planlanan teleferik tesisinin yapımı ve sözleşme süresince işletilmesi için kiraya verilmesi ve bu süre sonunda İşletmeciye devir edilmesi ihalesi 25 Aralık'ta yapılacak...

Uzungöl ile Karester Yaylası arasına teleferik geliyor!

Uzungöl ile Karester Yaylası arasında planlanan teleferik tesisinin yapımı ve sözleşme süresince işletilmesi için kiraya verilmesi ve bu süre sonunda İşletmeciye devir edilmesi ihalesi 25 Aralık'ta yapılacak...

Ayder’e teleferik hattı yapılacak!

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde yerli-yabancı binlerce turisti ağırlayan Ayder Yaylası’nın da yer aldığı Kaçkar Dağları Milli Parkı’na 37 kilometrelik teleferik hattıyla kayak tesisi yapılacak. 

Trabzon Uzungöl'deki teleferik projesi onaylandı!

Trabzon Uzungöl'de, Haroskomları mevkisi ile Sarıkaya Yaylası arasındaki 3 bin 540 metrelik hatta kurulması planlanan teleferik için hazırlanan proje onaylandı.

Uzungöl teleferik projesinin çalışmaları 3 ay sonra başlayacak!

Uzungöl Teleferik İnşaat ortağı olan Trabzonlu iş adamı Şükrü Fettahoğlu, basın toplantısı düzenledi. zungöl'de, Haroskomları mevkisi ile Sarıkaya Yaylası arasındaki 3 bin 540 metrelik hat üzerinde teleferik kurulması için hazırlanan proje, ilgili bakanlıklarca onaylandı.

Ordu'ya 30 kilometrelik teleferik hattı kurulacak!

Ordu'da kurulacak 30 kilometrelik teleferik hattıyla, sahilden 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'na çıkılabilecek. Ordu'da daha önce teleferik projesi 530 rakımlı Boztepe'ye yapılmıştı.

Eyüp'e 2 yeni teleferik hattı!

İstanbul trafiğine çözüm sağlayan teleferik hatlarına yenileri ekleniyor. Eyüp'te hayata geçirilecek projelerle iki hatta teleferik hizmeti verilecek. Miniatürk-Alibeyköy-Vialand hattının yapılması planlanıyor.

Spil Dağı'na teleferik yapılacak!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Spil Dağı At Alanı Milli Parkı’nda yapılması planlanan teleferikle ilgili “Artık teleferik hayali de gerçek olacak. Spil’e teleferikle çıkacağız. Manisa’nın turizmine katkı sağlayacağız” dedi.

Bursa'da teleferik hattı bakıma girdi!

Bursa’da açılışından bu zamana kadar yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği teleferik hattındaki bakım, vatandaşı çileden çıkardı. Sarıalan ve oteller Bölgesi arasındaki teleferik hattı ’bin 500 saatlik kullanım’ bakımına girdi.

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında kabinler takılıyor!

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattının 2. etabında yolcu kabinlerinin takılmasına başlandı. 58 adet yolcu kabininin halatlara takılması çalışmaları nedeniyle teleferik hattında, 1 Mart Pazar gününe kadar yolcu taşımacılığı yapılamayacak.

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında entegrasyon çalışması!

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattının 2. etabının entegrasyonu yapılacak. 2. Etap kabinlerinin halatlara takılması nedeniyle teleferik hattı, bugünden (26 Şubat Perşembe) itibaren 1 Mart Pazar gününe kadar hizmet veremeyecek.

Siteler-Karapürçek teleferik hattı yapım ihalesi iptal edildi!

Büytikşehir Belediyesi'nin Siteler-Karapürçek teleferik hattına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan değişikliklerinin mahkeme kararıyla iptali sonrası, teleferik hattı montaj ve yapım ihalesi de iptal edildi.

Ankara'nın teleferik hattında ikinci iptal!

Büyükşehir Belediyesi’nin Siteler-Karapürçek teleferik hattına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan değişikliklerinin mahkeme kararıyla iptali sonrası, teleferik hattı montaj ve yapım ihalesi de iptal edildi.

Yalova Delmece Yaylası Tabiat Parkı imar planı askıda!

Bakanlığın 7 Ağustos 2014'te onayladığı Yalova Çınarcık İlçesi Teşvikiye Beldesi Delmece Yaylası Tabiat Parkı 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı dün askıya çıkarıldı.

karester yaylası teleferik Haberi

karester yaylası teleferik

Çaykara Belediye Başkanlığı, Uzungöl ile Karester Yaylası arasında teleferik tesisi yaptıracak.

Söz konusu teleferik tesisinin yapımı ve sözleşme süresince işletilmesi için kiraya verilmesi ve bu süre sonunda İşletmeciye devir edilmesi işine ait ihale, kapalı teklif usulü ile Çaykara'da yapılacak. 

İhaleye katılmak isteyenlerin yeterlik başvurularını ve tekliflerini 25 Aralık 2018 tarihi saat 13:30 a kadar Işıklı Mahallesi Belediye Sok. No: 12/201 Çaykara /Trabzon adresine sunmaları gerekmektedir.


İhale ilanı:
T.C. ÇAYKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
1-İhale konusu işe ilişkin bilgiler

İhale konusu işin,
a) Adı: “TRABZON İLİ ÇAYKARA İLÇESİNDE UZUNGÖL İLE KARESTER YAYLASI ARASINDA PLANLANAN TELEFERİK TESİSİNİN YAPIMI VE SÖZLEŞME SÜRESİNCE İŞLETİLMESİ İŞİ”

b) Konusu: Trabzon ili Çaykara ilçesinde Uzungöl ile Karester Yaylası arasında planlanan Teleferik tesisinin yapımı ve sözleşme süresince işletilmesi için kiraya verilmesi ve bu...