30 / 04 / 2024

kargo şehri

kargo şehri

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Akkurt, "İstanbul Yeni Havalimanı'nda oluşturduğumuz 'kargo şehri' konsepti, Türkiye'de alanında ilk olacak" dedi. İşte projenin ayrıntıları...

İstanbul Yeni Havalimanı için 250 milyon avroluk anlaşma!

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ ve 6 şirket arasında Kargo Şehri ve Yer Hizmetleri Kampüsü için alan tahsis sözleşmesi imzalandı. İstanbul Yeni Havalimanı için 250 milyon avroluk anlaşmalar imzalandı.

3. Havalimanı'nda kargo şehri uygulaması başlıyor!

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Eldener, "Türkiye'de ilk kez kargo şehri uygulaması, İstanbul Yeni Havalimanı'nda hayata geçirilecek" dedi.

3. havalimanında kargo acente ofisleri için talep toplanıyor!

İGA, İstanbul Yeni Havalimanı’nda yer alacak 1.4 milyon metrekare büyüklüğündeki Kargo Şehri içindeki Gümrük Bölgesinde yer alacak üç yüz Kargo Acente ofisi için web sitesi üzerinden 29 Eylül itibari ile ön talep toplamaya başladı.

3. Havalimanı'yla İstanbul 'kargo şehri' olacak!

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Akkurt, "İstanbul Yeni Havalimanı'nda oluşturduğumuz 'kargo şehri' konsepti, Türkiye'de alanında ilk olacak" dedi. İşte projenin ayrıntıları...

Mazı köyündeki yeraltı şehri turizme kazandırılıyor!

Restorasyonu ve çevre düzenlemesi tamamlanan Mazı köyündeki yer altı şehrinin 3 katı ziyarete açılacak. Nevşehir'deki diğer yer altı şehirlerinden farklı olarak Mazı Yer Altı Şehri'nde banyo bulunuyor.

Yereldeki en büyük sıkıntı şehri yeniden inşa etmek!

Yereldeki en büyük yapısal sıkıntının şehri yeniden inşa etmek olduğunu söyleyen İsmail Hakkı Edebali, "Toplumsal Toplumsal çeşitliliğimiz, genç nüfusumuz, jeopolitik konumumuz itibariyle Avrupa Birliğine çok da ihtiyacımız olmayabilir" diye konuştu.

Nevşehir'deki Mazı Yer Altı Şehri ziyarete açılacak!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da, restorasyonu tamamlanan Mazı Yer Altı Şehri ziyarete açılacak. Diğer yer altı şehirlerinden farklı olarak Mazı Yer Altı Şehri'nde banyo bulunuyor.

3. havalimanına DHL'den Ekspres Kargo Bölgesel Merkez!

Türkiye’nin uluslararası havacılık sektöründeki rolünü zirveye taşıyacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, kargo ve lojistik operasyonunun da merkezi oluyor..

Şehri Naz Evleri satış ofisi telefon!

7 blok şeklinde yükselen Şehri Naz Evleri satış ofisi telefon numarası 0 462 341 53 99 olarak belirlendi. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Şehri Naz Evleri satılık!

Şehri Naz Evleri satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Çağla Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Şehri Naz Evleri ne zaman teslim ediliyor?

Toplam 400 adet daireden oluşan Şehri Naz Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Peki Şehri Naz Evleri ne zaman teslim ediliyor?

İstanbul dünyanın en hızlı büyüyen 3. şehri!

ABD’li araştırma kuruluşları Brookings Enstitüsü ve JP Morgan Chase tarafından hazırlanan “Global Metro Monitor 2014” raporuna göre İstanbul, dünyanın en hızlı büyüyen üçüncü şehri seçildi.

Şehri Naz Evleri nerede?

Şehri Naz Evleri projesinde toplam 400 adet daire bulunuyor. 7 blok şeklinde yükselen Şehri Naz Evleri Çağla Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Şehri Naz Evleri nerede?

kargo şehri Haberi

kargo şehri

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Soner Akkurt, "İstanbul Yeni Havalimanı'nda oluşturduğumuz 'kargo şehri' konsepti Türkiye'de alanında ilk olacak" dedi.


Akkurt, Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) 33. Olağan Genel Kurulu'nda, İstanbul Yeni Havalimanı'nın lojistik sektörüne etkilerine ilişkin bilgiler verdi.


Yeni Havalimanı'nın ilk etabının 2018'in ilk çeyreğinde hizmete gireceğini anımsatan Akkurt, üzerinde çalıştıkları "kargo şehri" konseptinin Türkiye'de ilk defa uygulanacak yenilikler getireceğini anlattı.


Akkurt, şunları kaydetti:


"Proje devreye alındığında 1,5 milyon metrekare alan üzerinde lojistik sektörüyle ilgili tüm birimler aynı alanda bulunacak. Özel kargo uçakları için park alanları bulunacak. Yeni oluşturduğumuz 'kargo şehri' konsepti, Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan çok farklı olarak bir kargo merkezi yapısı çıkaracak ortaya. Tesisimiz sektöre birçok kolaylık getireceği gibi bu yapılan tesis Türkiye'de...