30 / 04 / 2024

kariyer önerileri

kariyer önerileri

Finans Gündem'in yazarlarından Önder Halisdemir "Gelecek geldi... mi ?" başlıklı yazısını yayınladı. İşte yazının detayları..

Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı, kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı kapsamında genç istihdamını desteklemek amacıyla yaklaşık 1 milyon gence fırsat sağlanacak. Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı: Kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Babalar günü hediyesi önerileri Altınbaş'tan! Yüzde 40'a varan indirimi kaçırmayın! 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Babalar güne sayılı günler kala binlerce kişi hediye arayışına devam ediyor. Altınbaş'tan babalar günü hediyesi önerileri geldi. Bileklikten, yüzüğe tüm takı çeşitlerinde yüzde 40'a varan indirim devam ediyor. Altınbaş 14 Haziran 2023 fiyat listesi.

Borsada gözler ikinci yarıda! Nasıl bir yatırım pozisyonu almalı? İşte uzmanlardan portföy önerileri…

Seçim sürecinin atlatılmasıyla yatırımcılar yılın ikinci yarısına odaklandı. Borsa yükseliş trendini sürdürürken, yılın ikinci yarısına ilişkin nasıl bir yatırım stratejisi izlenmesi gerektiği en fazla merak edilen konulardan biri. İşte uzmanların portföy önerileri…

Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı süreci 18 Mayıs'ta başlıyor!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'na ilişkin sürecin 18 Mayıs 2023 tarihinde başlayacağını, 30 Mayıs-9 Haziran'da başvuruların alınacağını, 19 Kasım tarihinde yapılacak sınavın sonuçlarının 24 Kasım tarihinde açıklanacağını bildirdi.

Borsada hangi hisselerin getiri potansiyeli yüksek? İşte, seçim öncesi aracı kurumların hisse önerileri…

Borsa İstanbul’da seçimlere kadar dalgalı bir seyir bekleniyor. Seçim öncesi BIST 100 endeksi yeniden yönünü yukarı çevirirken, borsaya yatırım yapmayı düşünenlerin hisse seçiminde dikkatli olmasında yarar var. İşte, Türkiye’nin 7 aracı kurumundan derlenen hisse önerileri…

İstanbul Deprem Bilim Kurulu'ndan son dakika deprem önerileri: Boş konut stoku, gökdelenler, deniz ulaşımı...

İBB’nin bir araya getirdiği 'İstanbul Deprem Bilim Kurulu' tarafından şehrin, beklenen büyük depreme hazırlanması için bazı önerileri gündeme getirdi. Peki bu öneriler neler? 

Konut sitelerinde aidat krizi! Fahiş aidata karşı ne yapılabilir? Aidat önerileri 10 maddede tüm detaylarıyla!

Konut sitelerinde aidat krizi başladı. Peki fahiş aidata karşı ne yapılabilir? Aidat önerileri 10 maddede tüm detaylarıyla!

2020 inşaat sektörü kariyer grafiği açıklandı!

Yapı-inşaat sektörüne özel online kariyer ve hizmet platformu Workindo 2020 yılı site verileri üzerinden inşaat sektörünün kariyer ve online pazaryeri infografiğini yayınladı.

İnşaat sektöründeki gençlere 4 önemli kariyer tavsiyesi!

Workindocom Pazarlama Direktörü Volkan Kırtok, inşaat sektöründe kariyer yapmak isteyen yeni mezun ve öğrencilere önemli tavsiyeler verdi.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Alper Taşdelen'den Saraçoğlu Mahallesi projesi önerileri!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi restorasyon projesiyle ilgili kamusal öneriler geliştirdi. Taşdelen, bu önerileri açıkladı.

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri bugün!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu bugün saat 14:00'te gerçekleşiyor.

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri 22 Ekim'de!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu 22 Ekim Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

kariyer önerileri Haberi

kariyer önerileri

Meslekler Kaybolurken başlıklı yazıma birçok yorum geldi. Açıkçası şaşırdım. Zira kamuoyunun görüş ve ilgi mesafesinin birkaç aya düştüğü bu ortamda bu ilgiyi görmek yüzeydeki dalgalara değil belirleyici dip dalgalarla ilgilenenleri keşfetmek öğreticiydi. Sofistike gözüken konulara meraklı okurların destekleyici yorumlarının yanısıra bilişim dünyasında saygın yerleri olan okurların yazılanları onaması önemliydi. Okurların bir kısmı haklı olarak teknoloji ile ikame edilerek emek piyasasından çekilen insanların yaşamlarını idame ettirebilmeleri için sıcak biçimde tartışılan “Universal Basic Income” konusunu ele almamı istediler. Bunu not ediyorum. Ancak bu yazımda ise taleplerin çokluğu sebebi ile kariyerleri ve çocukları için sıcak öneriler isteyenlere bazı ipuçları vermeye çalışacağım. Tabi bende olan iplerin uçlarını.

Doktorsuz hastane, Yargıçsız mahkeme, Şoförsüz taksi...

Geliyor demiş ve gerekçelendirmiştik önceki yazımızda. Üstelik bu yazıyı okuyanların büyük çoğunluğunun...