02 / 05 / 2024

karmar sakura projesi

karmar sakura projesi

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Türkiye’de toplam konut satışlarında sıfır tabir edilen yeni konutların payının 10 yılın en düşük seviyelerinde olduğunu söyledi.

Karmar Sakura'da yüzde 50'sini peşin kalanını, 24 ay 0 faizle ödeme fırsatı! 

Karmar Sakura projesi sınırlı süre için yüzde 50'sini peşin kalanını, 24 ay 0 faizle ödeme imkanı sunuluyor. Peki Karmar Sakura'da konut fiyatları ne kadar? Teslimler ne zaman? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Karmar Sakura'da 2+1'ler 6 milyon 850 bin TL'ye! Yüzde 2,49 faizle 120 ay vade imkanı!

Karmar Sakura projesinde yer alan konutların fiyatları 6 milyon 850 bin TL'den başlıyor. Karmar Sakura'dan yüzde 2,49 faizle 120 ay vade imkanı sunuluyor.

Karmar Sakura'da 0.69 faizle 180 ay vade imkanı!

Ev hayali kuranların yüzünü güldüren Yeni Evim kampanyasına Karmar Sakura'da katıldı. Karmar Sakura projesinden 180 ay vadeli 0.69 kredi faiz oranıyla konut sahibi olunabiliyor.

Sakura Park 2'de fiyatlar 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Apec Çelik Yapı tarafından hayata geçirilen Sakura Park 2 Projesi'nde fiyatlar 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan Villaların teslimlerinin haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. İşte Sakura Park 2 detayları...

Karmar Sakura'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

Karmar Sakura'da Aralık ayında  60 ay vade sıfır faizle ev fırsatı başladı. Söz konusu kampanya sınırlı sayıda konut için geçerli olacak.

Karmar Sakura seramik dış cephe tercihi ile rüzgarı dizginleyerek ısı yalıtımına katkı sağlayacak!

Basın Ekspres Yoluna Başakşehir aile konseptini getiren Karmar Sakura projesi, seramik dış cephe tercihi ile Karmar Sakura, doğa olaylarına karşı da sağlam duruyor.

Karmar Sakura projesiyle Basın Ekspres'e 241 konut ve 57 ticari ünite geliyor!

Başakşehir’in aileleri hedef alan konsepti, Karmar tarafından, İstanbul'un yıldız bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’na taşınıyor. Karmar Sakura adıyla yükselecek olan projede 241 konut ve 57 ticari ünite yer alıyor. 

Sakura Park’ta yüzde 20 indirim, hemen teslim, hemen tapu!

Yalova’da yaşamın başladığı ilk ve tek country projesi Sakura Park’ta yıl sonuna kadar geçerli yüzde 20 indirim fırsatı. Ağustos ayı fiyatlarının geçerli olacağı kampanyada 799 bin TL’den başlayan fiyatlarla villa sahibi olmak için son gün 31 Aralık.

Sakura Park’ta yaşam başladı!

Yalova’nın ilk ve tek country projesi Sakura Park’ta yaşam başladı. 40 bin metrekare proje alanında 2+1 ,bahçe dubleks ,ikiz villa,müstakil villa ve konak tipi villanın yer aldığı Sakura Park’ta 72 ünite yer alıyor.

Yalova Sakura Park'ta yaşam başladı!

Yalova'nın ilk ve tek country projesi Sakura Park'ta yaşam başladı. 40 bin metrekare proje alanında 2+1,bahçe dubleks ,ikiz villa,müstakil villa ve konak tipi villanın yer aldığı Sakura Park'ta 72 ünite yer alıyor.

Daikin'den Türkiye'de 14 kadına iş imkanı!

Daikin'in, KOSGEB ve KALDER işbirliğinde kadın girişimcileri desteklemek amacıyla başlattığı Sakura Projesi ' nin ilk seçmeleri yapıldı. Daikin ' den Türkiye'de 14 kadına iş imkanı...

Daikin Sakura Projesi 14 kadın girişimci ile yola çıktı!

KOSGEB, KalDer ve iklimlendirme sektörünün öncü markalarından Daikin 'in kadın girişimcilere destek olabilmek amacıyla başlattıkları " Daikin Sakura Projesi ", 14 kadın girişimciyle hayata geçirildi

Daikin Sakura Projesi 14 kadın girişimciyle hayata geçirildi!

KOSGEB, KalDer ve iklimlendirme sektörünün öncü markalarından Daikin 'in kadın girişimcilere destek olabilmek amacıyla başlattıkları " Daikin Sakura Projesi ", 14 kadın girişimciyle hayata geçirildi

karmar sakura projesi Haberi

karmar sakura projesi

Türkiye'de Ağustos'ta toplam konut satışları yıllık bazda yüzde 12.7 azaldı ve 123 bin 491 adet şeklinde gerçekleşti. Açıklanan resmi detaylara göre, bunun içerisinde sıfır tabir edilen birinci el konut satışının sayısı da 39 bin 25 şeklinde açıklandı. Böylelikle de sıfır konutların toplam satış içindeki payı da yüzde 31’in altına düştü.

Yaptığı son dakika açıklamasında ülkemizde yıllık bazda konut satışlarındaki belirgin düşüşün dikkat çekici olduğuna değinen Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş fakat gerçek analizin sıfır konut satışları üzerinden yapılması gerektiğini dile getirdi. 2. el pazarında yüksek fiyatlardan kar elde edenlerin ve/veya zor duruma düşerek satış yapmak zorunda kalanların satışları olabileceğini dile getiren Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, bu sebeple de ekonomik büyümeyi gösteren esas rakamın sıfır konut...