17 / 05 / 2024

karmod galataport

karmod galataport

Karmod Satış Müdürü Yüceer, "İstanbul’un tarihi merkezlerinden Galata ve Karaköy bölgesi içerisindeki bu önemli projede yapılarımızla yer almak heyecan verici" diye konuştu. 

Karmod, Prefabrik Ofis binasıyla Galataport’ta!

Karmod Satış Müdürü Yüceer, "İstanbul’un tarihi merkezlerinden Galata ve Karaköy bölgesi içerisindeki bu önemli projede yapılarımızla yer almak heyecan verici" diye konuştu. 

Karmod Prefabrik Filistin'de hazır konut kurdu!

Karmod Prefabrik, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde yer alan Ramallah'ta 4 hazır konut kurdu.

Galataport için ÇED süreci yeniden başladı!

Daha önce ÇED Olumlu belgesi verilen, kamuoyunda Galataport projesi olarak bilinen Salıpazarı Kruvaziyer Limanı için ÇED süreci yeniden başlatıldı..

Galataport'un son hali böyle görüntülendi!

Tüm hızıyla devam eden Galataport projesinin son hali havadan görüntülendi. Proje içinde yer alan İstanbul Modern binası da önümüzdeki günlerde yıkılacak.

Galataport Projesi'nin yapımına yönelik iddialar yeniden mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Galataport Projesi ve Paket Postanesi ile ilgili olarak hazırladığı soru önergesini yineledi..

Galataport 2019'un 3. çeyreğinde tamamlanacak!

Bugün Grand Pera'da gerçekleştirilen Türkiye’nin ve Yatırımın Gözbebeği Beyoğlu panelinde konuşan Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, Galataport'un 2019'un 3. çeyreğinde tamamlanacağını söyledi.

Karmod, Molozşut'u satışa çıkardı!

Karmod, moloz ve benzeri atıkların uzaklaştırılmasına pratik çözüm getiren Molozşut'u satışa çıkardı.

Karmod, Suudi Arabistan'da bin kişilik şantiye kampı kurdu!

Karmod Prefabrik, Suudi Arabistan'da bin kişinin kullanacağı şantiye kampı yapılarının kurulumunu gerçekleştirdi.

Galataport, İstanbul’un en değerli projelerinden biri olacak!

"Şu dönemde Galataport projesini yapıyorsunuz Doğuş Grubu’yla. Günde 2-3 gemi gelirken İstanbul’a, artık kruvaziyer turizm bitiş noktasına geldi. Biz ne yaptık? diyor musunuz?" sorusuna İş adamı Serdar Bilgili, "Galataport İstanbul’un en değerli projelerinden biri olacak" dedi.

Karmod Abuja’da pasaport dairesi binası kurdu!

Hazır yapı sektörü markası Karmod, Nijerya’nın başkenti Abuja’da yeşil enerji kullanan pasaport dairesi binasının kurulumunu gerçekleştirdi.

Karmod'un prefabrik evleri Mekke'de!

Hazır yapı sektörü markası Karmod Prefabrik, Suudi Arabistan'ın Mekke şehrinde 6 yerinde ev kurdu. Şirket, Suudi Arabistan'ın El Kasım bölgesinde bu yıl başında açılan showroom'da bugüne kadar 30'a yakın konut satışı gerçekleştirdi.

Karmod, Riyad Konut Teknolojileri Konferansı'na katıldı!

Karmod Prefabrik, Riyad’ta düzenlenen 1. Konut Teknolojileri Konferansı'na katıldı. Karmod, konferans çerçevesinde üç gün süreyle açılan fuar standında da gelen misafirlere evleri hakkında bilgi verdi.

Galataport’ta yıkımlar tamamlanıyor!

Kamuoyunda Galataport adıyla binilen Salıpazarı Kruvaziyer limanı projesinde eski binaların yıkım işlemleri tamamlanıyor

karmod galataport Haberi

karmod galataport

Karmod'dan yapılan açıklamaya göre, firma Türkiye’nin önemli projelerine şantiye ve ofis yapılarıyla hizmet vermeye devam ediyor. Bu çerçevede son dönemin öne çıkan projelerinden Galataport için üç katlı prefabrik ofis binası kurulumu tamamlanarak teslim edildi.

Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, tamamladıkları ofis binasının dünyada lüks segmentte otel işletmeciliği gerçekleştiren Peninsula Grubu'nun, Galataport dahilinde inşa edilecek Peninsula İstanbul Oteli’nin yapım aşamasında kullanılacağını söyledi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Toplam 555 metrekare büyüklükteki ofis yapılarının projenin yönetici ve mühendislerince kullanılacağını ifade eden Yüceer, 

"İstanbul’un tarihi merkezlerinden Galata ve Karaköy bölgesi içerisindeki bu önemli projede yapılarımızla yer almak heyecan verici. Ümit ediyoruz ki Galataport’a kruvaziyer gemileriyle gelecek turistler İstanbul turizmini hareketlendirecek ve bölge geçmişteki tarihi canlılığına yeniden kavuşacak. Karmod olarak 1986’dan bugüne birikimimizle son dönemde...