18 / 05 / 2024

Kars Anaokulu

Kars Anaokulu

Kars Selim İlçesi Kaymakamı Erdinç Dolu, Selim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Özel Sevgi Anaokulunun açılışını yaptı.

Kars Özel Sevgi Anaokulu açıldı!

Kars Selim İlçesi Kaymakamı Erdinç Dolu, Selim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Özel Sevgi Anaokulunun açılışını yaptı.

Kars Havalimanı'nın yeni terminal binasının açılışı gerçekleşti!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni terminal binasının açılışını yaptıkları Kars 'ın havalimanına " Harakani Havalimanı" adının verilmesini uygun gördüklerini bildirdi. Davutoğlu açılış töreninde konuşma yaptı...

Kars'taki 115 yıllık tarihi köprü taşındı!

Kars’ın Susuz İlçesi'nin Çamçavuş köyü sınırları içerisinde bulunan 115 yıllık Çamçavuş Çelik Köprüsü, baraj sularının altında kalmaması için zorlu bir yolculukla 21 kilometre uzağa taşındı.

Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattında çalışmalar sürüyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, milletvekillerine Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattı ile ilgili son bilgileri verdi. Proje, 2015 sonunda tamamlanacak.

Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattı projesi yarım kaldı!

Temeli 2008’de 3 cumhurbaşkanı tarafından atılan Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattının 76 kilometrelik Türkiye ayağı, ihale sistemi yüzünden durdu. , 290 milyon liraya ihale edildi. Ancak ihale iki kez tekrarlandı

Kars'ta 115 yıllık Çamçavuş Köprüsü taşındı!

Kars'ın Susuz ilçesinde 115 yıl önce Ruslar tarafından yaptırılan 105 ton ağırlığında ve 60 metre uzunluğundaki Çamçavuş Köprüsü taşınarak Kars Çayı'nın üzerine başarılı şekilde yerleştirildi

Çamçavuş Köprüsü, Kars Çayı'nın üzerine taşındı!

Susuz ilçesinde 1899 yılında Ruslar tarafından yaptırılan 105 ton ağırlığında ve 60 metre uzunluğundaki Çamçavuş Köprüsü, hidrolik sistem aracılığıyla 21 kilometre mesafedeki Kars Çayı'nın üzerine başarılı şekilde yerleştirildi.

Kars Merkez'de 13 milyon 66 bin TL'ye satılık arsa!

Kars İl Özel İdaresi tarafından Kars Ortakapı Mahallesi'nde Faikbey Caddesi üzerinde yer alan arsa 25 Kasım 2014 tarihinde 13 milyon 66 bin 300 TL bedelle ihale ediliyor...

Altınok Öz Dursun Kars'ı ziyaret etti!

Altınok Öz Dursun Kars'ı ziyaret etti. Başkan Altınok Öz, Dursun Kars’tan bilgi aldı. Daha sonra Başkan Altınok Öz ve Başkan Yardımcılarına, Muharrem ayı nedeniyle aşure ikram edildi.

Yozgat'ta Filiz Yılmaz Anaokulu açıldı!

Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEM-DER) öncülüğünde, iş adamı Ziya Yılmaz tarafından yaptırılan Filiz Yılmaz Anaokulu'nun açılış töreninde konuşan Bozdağ, Türkiye'nin eğitim sorununun büyük ölçüde çözüldüğünü söyledi.

Kars İl Özel İdaresi 8.2 milyon TLye arsa ve lojman satıyor!

Kars İl Özel İdaresi, Kars Ortakapı Mahallesi, Faikbey Caddesi, Ali Rıza Bey sokakta bulunan 3 bin 918 metrekare arsa ve üzerindeki lojmanları 8 milyon 201 bin 678.50 TL'den satışa çıkardı. İşte ihale tarihi...

Esenyurt Belediyesi, İstiklal Mahallesi'nde anaokulu yaptıracak!

Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; İstiklal Mahallesi Aslanağzı Sokak'ta yer alan Anaokulu Yapım işini 17 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu anaokulu 210 günde tamamlanacak.

Ruslar Kars'ta arazi avında!

Asya'yı Avrupa'ya bağlayacak demir yolu için merkez olan Kars'ta büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Kentte kurulan Organize Saniye Bölgesi'nde yer kalmazken, Ruslar şehirde yatırım için arazi avına çıktı.

Kars Anaokulu Haberi

Kars Anaokulu

Kars Özel Sevgi Anaokulunun açılışına, Kaymakam Erdinç Dolu, Belediye Başkanı Coşkun Altun, Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Fikret Çelik, Okul Kurucu Müdiresi Rabia Yücel, öğretmenler ve çok sayıda davetliler katıldı.


Okulun açılış kurdelesini keserken kısa bir konuşma yapan Kaymakam Dolu, “Okul öncesi eğitim sadece akademik anlamda değil, aynı zamanda bireysel ve sosyal sorumlulukları içerisinde bulunduğu maddi ve manevi değerlerini öğrencilerine aktaran ve davranış kazanılmasını sağlayan bir eğitim kurumudur, buranın açılmasında katkı ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.2016-2017 eğitim öğretim yılının öğretmen arkadaşlarımıza başarılar  ilçemiz çocuklarına da hayırlı olmasını temenni ederim.” dedi.


Açılış konuşmasının ardından Kaymakam Dolu davetlilerle birlikte dersliklerin içini gezerek okul hakkında yetkiliden bilgi aldı. Açılış programı ikramlarla son buldu.        ...