22 / 05 / 2024

Kars Arpaçayda köy okulları onarılıyor

Kars Arpaçayda köy okulları onarılıyor

Arpaçay Kaymakamlığı tarafından ilçe merkez ile köy okullarında başlatılan bakım onarım ve tadilat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Sular altında kalan Sarıkamış Karakurt köyünde yıkım başladı!

Kars’ın Sarıkamış'ta bağlı baraj suları altında kalan Karakurt köyünde jandarmanın aldığı güvenlik önlemleri altında  iş makinalarıyla yıkım çalışmaları ve mezarlığın taşınmasına geçildi.

Kars’ta kiralık daire fiyatları yükselişte!

Kars’ta kiralık daire fiyatları el yakıyor. Sobalı evlerin 500 TL’den aşağıya verilmediği kentte bazı bölgelerde ev kiraları bin ile bin 200 TL’ye kadar yükseliyor. 

Kars Sarıkamış’taki tarihi av köşkü yıkılıyor!

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki asırlık ahşap av köşkü yıkılıyor. 121 yıl önce yaptırılan köşk her geçen gün ilgisizlik ve bakımsızlıktan dolayı harabe hale döndü.

Siyahkalem Köy projesi bir ayda 104 milyon TL ciro yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklıüı'nın başlattığı Konutta 20 Yıl Vade Kampanyası'na KÖY projesiyle katılan Siyahkalem, 104 milyon lira ciro elde etti.

Kağızman'ın Kötek köyünde tapu sıkıntısı yaşanıyor!

Kars Kağızman'daki 140 haneli Kötek köyünde yaşayan vatandaşlar Osmanlı döneminden kalma tapuları nedeniye sıkıntı çekiyor. Köy muhtarı köylerine tapu ve kadastronun gelmemesinden şikayetçi...

İzmir Foça'da kıyı düzenlemesi 3 ayda bozuldu!

Büyükşehir, milyonlar harcayarak Foça kıyılarında yaptığı düzenlemeyi ekim ayında bitirmişti. Fakat 3 ay bile geçmeden yapılan imalatların bozulmaya başlaması Foçalıları kızdırdı.

Kars Arpaçay'da köy okulları onarılıyor!

Arpaçay Kaymakamlığı tarafından ilçe merkez ile köy okullarında başlatılan bakım onarım ve tadilat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kars Selim'de köy yollarının alt yapı çalışmaları sürüyor!

Kars’ın Selim İlçesi’ne bağlı köy yollarının alt yapı çalışmaları hızla tamamlanıyor. Selim Kaymakamı Erdin. Dolu, İlçe Özel İdare Müdürü Kurban Emir ile birlikte köy yollarında yapılan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Ankara'da 1,5 ayda 70 köy konağı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi, çevre ilçelerdeki köy konağı olmayan veya kullanılamaz olan mahallerde 1,5 ayda 70 köy konağını tamamladı, 82’sinde de sona yaklaşıldı.

Özdilek Park Mucize filminin küçük yıldızlarını ağırladı!

Özdilek Park Mucize filminin küçük yıldızlarını ağırladı. ÖzdilekPark İstanbul, Mucize filminde rol alan çocukları ağırladı. Beyaz Show’un organizatörlüğünde Kars’tan İstanbul’a gelen çocuklar ilk kez dev ekranda film izlemenin heyecanını yaşadı.

Kadıköy Yenitepe'de peşin alımda yüzde 20 indirim!

Nuhoğlu İnşaat, İstanbul Kadıköy’de yer alan ‘Yenitepe Kadıköy’ projesinde ilk ada için ruhsat sürecini tamamladı. Firma Kadıköy Fikirtepe’de konut, ofis ve ticari alanların bulunduğu projeyi 24 ayda teslim edecek.

Yenitepe Kadıköy 24 ay sonra teslim edilecek!

Nuhoğlu İnşaat, Fikirtepe'de hayata geçireceği “Yenitepe Kadıköy” projesinde ilk ada için ruhsat sürecini tamamladı. İçinde konut, ofis ve ticari alanları barındıran 'Yenitepe Kadıköy’ projesinin 24 ayda teslim edilmesi planlanıyor.

Sayıştay raporu inşaatta yeni bir fırsatçılık yöntemini ortaya çıkardı!

ASRIN projesi olarak adlandırılan ve tarihi İpek Yolu’nu canlandırmayı hedefleyen Bakü -Tiflis - Kars Demiryolu’nun Türkiye bölümünün durmasının perde arkasından yeni bir fırsatçılık yöntemi çıktı.

Kars Arpaçayda köy okulları onarılıyor Haberi

Kars Arpaçayda köy okulları onarılıyor

Arpaçay’a bağlı Küçükçatma, Meydancık ve Akçakale köylerinde bulunan okulların öncelikli ihtiyaçlarına yönelik olarak başlatılan çalışmalarda okulların bahçe düzenlemeleri parke taşı döşenmesi, öğrenci ve öğretmen tuvaletlerinin yenilenmesi, okulda bulunan kapı ve pencerelerin değişimi, okul içerisinde zemin yapısının yenilenmesi gibi pek çok eksikliğin gideriliyor, yapılan çalışmalarla öğrenciler daha sağlıklı ve yaşanabilir ortamlarda eğitim görmenin rahatlığını yaşayacak.

Arpaçay’da yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen kaymakam Lokman Önder, köy okullarının ihtiyaçlarını biraz olsun karşılamak ve öğrencilere daha yaşanabilir ortamlarda eğitim öğretim imkanı sunabilmek amacıyla başlatılan çalışmalarla okulların öncelikli eksiklerinin giderildiğini...