27 / 07 / 2024

kars belediyesi 2014 inşaat sezonu

kars belediyesi 2014 inşaat sezonu

Kars Belediye Başkanlığı 2014 yılı inşaat sezonunu açtı. Belediye Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kazımpaşa, Faikbey, Şehit Yusufbey, Ordu Caddesi ile İstasyon Mahallesi Ünal Özgödek Caddesi’nde kaldırım ve yol çalışması başlattı...

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan binaların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi kent genelinde tehlike yaratan metruk binaların yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Kars’taki 89 ayrı imar planına soruşturma izni verildi! 

Kars Belediyesi'ndeki imar planlarına soruşturma için izin çıktı. İçişleri Bakanlığı tarafından Kars eski Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile dönemin bürokrat ve belediye meclis üyelerinin de olduğu 35 kişi hakkında soruşturmaya onay verildi.

Esenler Belediyesi emlak vergisi borçlularını ilanla duyurdu!

Esenler Belediyesi, 2014 Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi'ni ödemeyen vatandaşları gazeteye verdiği ilanla duyurdu. İlanda 2 bin kişiye yakın isim yer aldı.

125 yıllık Aynalı Köşk kurtarılmayı bekliyor!

125 yıllık tarihe sahip ve Kars Belediyesi tarafından borcu karşılığında icara yoluyla haraç mezat satıldığı günler boyunca kamuoyunda tartışmalara neden olan Aynalı Köşk, dibinde ve üzerinde biten ağaçlar tarafından her geçen gün eriyor.

Kars Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen vatandaşları emlak vergisi beyannamesi konusunda uyardı.

Çatalca Belediye Meclisi 8 Nisan'da toplanıyor!

Çatalca Belediyesi 2014 - 2019 çalışma döneminin son meclis toplantısı Meclis Salonunda yapılan birleşim ile yapıldı.

Ünye'deki dönüşüm projeleri göz dolduruyor!

Ünye Belediyesi 2014 yılından bu yana ortaya koyduğu örnek projelerle Ünye'yi baştan aşağı değiştiriyor.

Bursa Yıldırım 304 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım'ı çarpık yapılaşmadan kurtaran Yıldırım Belediyesi, 2014 yılından itibaren 304 adet kaçak yapıyı yıktı.

İZSU'dan Çeşme’ye tarihi yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında görev sınırlarına dahil edilen turistik Çeşme ilçesindeki 30 yıllık içme suyu şebekesini baştan sona yenilemek için düğmeye bastı.

Ankara Büyükşehir'den 2 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında hizmet alanına dahil olan ilçeler başta olmak üzere Başkent'in 17 çevre ilçesine son 3 yılda yol, asfalt, altyapı, çevre, kültür ve sosyal hizmetlerden oluşan 2 milyar TL’yi (2 katrilyon) aşan yatırım yaptı.

Meram Belediyesi 2014'ten beri asfalt rekorunu yeniliyor!

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde asfalt serimi, parke-bordür ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Harmancık ve Çarıklar Mahalleleri’nde sıcak asfalt serimi çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Şehzadeler'e 2,5 milyon TL'lik yatırım!

Manisa Şehzadeler Belediyesi, 2014 yılından bu yana Zafer Kalkınma Ajansı'na dört başvuru yaparak, ilçeye toplam 2 milyon 506 bin 262 liralık yatırım gelmesini sağladı.

kars belediyesi 2014 inşaat sezonu Haberi

kars belediyesi 2014 inşaat sezonu


Kars Belediye Başkanlığı 2014 yılı inşaat sezonunu açtı. Belediye Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kazımpaşa, Faikbey, Şehit Yusufbey, Ordu Caddesi ile İstasyon Mahallesi Ünal Özgödek Caddesi’nde kaldırım ve yol çalışması başlattı.


Kars Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde kaldırım çalışmalarına hız verdi. Bir taraftan kırılmış ve kullanılamaz haldeki toprak dolgulu kaldırımların yerine yeni kaldırımlar yapılırken, diğer taraftan ise şimdiye kadar hiç kaldırımı olmayan sokaklar kaldırımlara kavuşturuluyor.


Vatandaşın yollarda rahat yürüyebilmesi için kaldırım çalışmalarına aralıksız devam ederken, engellilerin rahat hareket edebilmeler için engelli rampaları da koyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Şehrimizde vatandaşlarımızın ulaşımlarının emniyetli bir şekilde sağlanması amacıyla kaldırım çalışmalarımıza hız verdik. Su, doğalgaz, asfalt çalışmalarının bittiği sokaklarımızda kaldırım çalışmamız başladı. Vatandaşlarımızın güvenli ve daha rahat yürüyebilmelerini sağlama amacındayız....